Elektrikli Süpürgeler phılıps mi ? simens mi?

Evimizde 2 tane İran kedisi olduğu için anca Rainbow ve Nilfisk yetiyor bize... Günlük temizlik için Nilfisk çok yeterli oluyor bize... Nilfisk fazla bilinmez ama azıcık araştırırsanız profosyonel temizlik firmalarının çoğunun kullandığı profosyonel bi marka olduğunu anlarsınız... Ev tipi ürünleri de çok iyidir...
Gerçi siz iki marka arasında kalmışsınız ama farklı fikirler de edinmenizde zarar yok bence diye söylemek istedim... Yazlıkta siemens kullanıyorduk pek memnun kalmadık...

miele nin servisi olmadığı için sorun yaşayan çok kişi duydum. nilfisk yengem kullanıyor çekimi güzel ama toz torbalı ben alerji hastası olduğum için toz torbasız kullanmak istiyorum. bu ürünlerin %99,9 tozu tutma özelliği var. ama yine de çok kararsızım.

bu süpürgeyi almayı düşünüyorum.kullanalar yorumlarınız nelerdir acaba???

bu süpürgeyi almayı düşünüyorum.kullanalar yorumlarınız nelerdir acaba???

Özelden cvp yazamıyorum çünkü 90 msj hakkımı doldurmamışım daha Bilgisayarda burun tasarımıyla ilgili sorun yaşamışsınız anladığım kadarıyla.Ama şöyle birşey var gerçekten yüzünüze yakışacak burnu seçmek ve tasarlamak konusunda Ufuk Bey çok zevkli,ona bu konuda çok güveniyorum zaten benim istediğim değil sonunda onun bana yakıştırdığı burnu yaptı.İyki seçimimi ona bırakmışım iyki diyorum.Gerçekten bu işin tecrübeli bir doktoru olarak en güzel ve doğal olanı yaptı.Bu konuda doktorlarımızla pek iddalaşmamak gerektiğini düşünüyorum.Bence iyi bir doktor seçimi yapmışsınız.Pişmam olmamanız adına tercihiniz ufuk hocadan yana yapmalısınız.Daha birçok tanıdığım çok memnun ayrıldılar,sorunsuz operasyon geçirdiler.Soğuk olduğu konusuna gelince belkide sizin kararsız olduğunuzu anlayıp hastasını daha rahat bırakmak,seçiminizi daha sağlıklı yapmanız bakımından mesafeli olmuş olabilir yoksa çok sevecen, yardımcı ve güleryüzlüdür..Bu sayfayı bu konuyla işgal ettiğim için herkesten özür dilerim.yoksa size yardımcı olamazdım sağlıkla kalın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…