Elektrikli Süpürgeler Philips süpürge

Aklıma düştü valla 9919 u hiç araştırdınz mı peki

İşte bende bu yuzdn kararsızm şikaytvarda bununla ilgili çok şikayet yazılı kolu kırılıp yenisni alim desen fiyatlr yüksek biraz daha araştırma yapayım en iyisi :)

Bence sadece koldaki kumanda icin fazla para vermeye gerek yok. Cunku kol kirildiginda da aradaki fark kadar bir mebla odeyeceksiniz degistirmek icin. Ben oyle dusunerek digerini aldim. Hic pisman olmadim ozellikleri ayni :)

Aklıma düştü valla 9919 u hiç araştırdınz mı peki
Evet onuda az çok araştırdım şikayet varda o da baya şikayet almş :) 9923ü kesnlikle al hbde baktm 899 tl annem 1300 tlye almş bileydm almazdm hbden sipriş verirdm diyor halımız kahverengi ve krem diye biliyorduk inan azıck o yeri sildikten sonra meğer halımız beyazmş temziliğide çok rahat üstelk ses olayıda çok iyi kısadan yüksek sese ayarlayabilyorsn gece dahi rahat açılp silinecek bir süpürge

İşte bende bu yuzdn kararsızm şikaytvarda bununla ilgili çok şikayet yazılı kolu kırılıp yenisni alim desen fiyatlr yüksek biraz daha araştırma yapayım en iyisi :)

Ha bu arada sunu da soyleyeyim. Benim eltimin babasi Philips yetkili saticisi. Alirken ben ona danistim. Bana hic dusunmeden 9923 al dedi. Cekim gucu kumandalidan daha iyi dedi. Adam bundan para kazaniyor neden daha ucuz olan modeli onersin ki degil mi :) Demek ki fark ediyor.

Bence sadece koldaki kumanda icin fazla para vermeye gerek yok. Cunku kol kirildiginda da aradaki fark kadar bir mebla odeyeceksiniz degistirmek icin. Ben oyle dusunerek digerini aldim. Hic pisman olmadim ozellikleri ayni :)
Onu değiştirecğime yensini alırm 9923 şu an daha cazip gelmeye başladı :)

Aynen çok haklısın annemde bugn gitmiş satıcı kıza bana en iyisini ver demiş ki annem benm istediğimden kendine alacaktı kız 9923ü getirmiş bu daha sağlam demiş anneme sonçta satıcı bir üst modelini satsa arada 300 400 gbi yüksek bir mevla ödettireckti annme :)

9924ün z diye bir başlığı varmş ondan pahalıymş nerdeyse 300 tllik bir başlık vay be :) instgrmda philipsin bir elamnı farklarını yazmş

Aynen oyle. Genelde 9924 alanlar koldan sikayet etmis. Yoksa ben de 9924 almayi dusunuyordum. Eltimin babasi da oyle deyince vaz gectim.

Yalnız makine değil transformırs sanki biraz kas gücü gerektiriyor halıya adeta annesini pazrda kaybetmişte bulmş çock gbi sımsıkı yapışyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…