- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
Aklıma düştü vallaAnnem bir saat önce 9923ü aldı geldi dün misafir odasını normal süpürgyle silmiştm kimse girmediği içinde kilitleniştim deneme amaçlı açtk 6 metre halının 2 metresine yakn bir yerini sildk çıkan toza inanamadık kesnlikle öneririm ben çeyizime 9924 almayı düşünyordum ama 9923ü denedikten sonra kararsız kaldm iyice :) kesnlikle al durumun müsaitse bir kez alınyor sonçta =)
Dysonun bence adı var teyzm de kullandı ağırlığından temizliğinden illalh etti gitti başka bir süğürge aldıBen de kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir kırılma, ezilme vs. olmadı. Dyson' a o para verilmez.
İşte bende bu yuzdn kararsızm şikaytvarda bununla ilgili çok şikayet yazılı kolu kırılıp yenisni alim desen fiyatlr yüksek biraz daha araştırma yapayım en iyisi :)
Evet onuda az çok araştırdım şikayet varda o da baya şikayet almş :) 9923ü kesnlikle al hbde baktm 899 tl annem 1300 tlye almş bileydm almazdm hbden sipriş verirdm diyorAklıma düştü valla9919 u hiç araştırdınz mı peki
İşte bende bu yuzdn kararsızm şikaytvarda bununla ilgili çok şikayet yazılı kolu kırılıp yenisni alim desen fiyatlr yüksek biraz daha araştırma yapayım en iyisi :)
Onu değiştirecğime yensini alırm 9923 şu an daha cazip gelmeye başladı :)Bence sadece koldaki kumanda icin fazla para vermeye gerek yok. Cunku kol kirildiginda da aradaki fark kadar bir mebla odeyeceksiniz degistirmek icin. Ben oyle dusunerek digerini aldim. Hic pisman olmadim ozellikleri ayni :)
Onu değiştirecğime yensini alırm 9923 şu an daha cazip gelmeye başladı :)
Aynen çok haklısın annemde bugn gitmiş satıcı kıza bana en iyisini ver demiş ki annem benm istediğimden kendine alacaktı kız 9923ü getirmiş bu daha sağlam demiş anneme sonçta satıcı bir üst modelini satsa arada 300 400 gbi yüksek bir mevla ödettireckti annme :)Ha bu arada sunu da soyleyeyim. Benim eltimin babasi Philips yetkili saticisi. Alirken ben ona danistim. Bana hic dusunmeden 9923 al dedi. Cekim gucu kumandalidan daha iyi dedi. Adam bundan para kazaniyor neden daha ucuz olan modeli onersin ki degil mi :) Demek ki fark ediyor.
Aynen çok haklısın annemde bugn gitmiş satıcı kıza bana en iyisini ver demiş ki annem benm istediğimden kendine alacaktı kız 9923ü getirmiş bu daha sağlam demiş anneme sonçta satıcı bir üst modelini satsa arada 300 400 gbi yüksek bir mevla ödettireckti annme :)
O kadr parayı verdikten sonra elinde patlaması çok kötü olur gelecek hafta hayorlısyla 9923ü sipariş verecğim inşallah :)Aynen oyle. Genelde 9924 alanlar koldan sikayet etmis. Yoksa ben de 9924 almayi dusunuyordum. Eltimin babasi da oyle deyince vaz gectim.
O kadr parayı verdikten sonra elinde patlaması çok kötü olur gelecek hafta hayorlısyla 9923ü sipariş verecğim inşallah :)
Saol balım darısı başınaSimdiden hayirli olsun :)
Saol balım darısı başına
Ayy mesjlar çok olunca karıştırdımKiz ben yaklasik 6 7 aydir kullaniyorum zaten
Ayy mesjlar çok olunca karıştırdımgüle güle kullan balım
hangi siteden almayı düşünüyorsun peki ben de kasımda almayı planlamıştımdaO kadr parayı verdikten sonra elinde patlaması çok kötü olur gelecek hafta hayorlısyla 9923ü sipariş verecğim inşallah :)
Hepsiburadadan alacağım hayırlısyla hrm güvenlir hem hesaplı en ufak eyimi bile ordan alıyorum :)hangi siteden almayı düşünüyorsun peki ben de kasımda almayı planlamıştımda
Anladım canım ben de n11 den kuponla almayı planladmHepsiburadadan alacağım hayırlısyla hrm güvenlir hem hesaplı en ufak eyimi bile ordan alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?