Pide satmayan fırıncı..!!

Gerçekten çok sinir bozucu bir olay . İnsanlar iyice acımasızlaşmış. Bazı halk ekmek bayilerinde ekmek satarken çok uzun kuyruklar oluştuğu için
herkese hak tanımak adına belli bir sayı koyuyorlar 3-4 gibi bunu duymuştum ama adamın yaptığı tam densizlik.
Öndeki ile arkadakine 5-6 tane vermiş eğer kafasında bir sayı belirlediyse zaten onu aşmış ayrım yaparak sana bu şekilde davranması çok ayıp olmuş.
Bence de gerekli yerlere şikayet edin bunu hazmetmesi zor.

Ben olsam o fırını hemen etraf böcekten, haşerattan, pislikten geçilmiyor, ekmeklerin içinden de birşey birşeyler çıkıyor vs diye şikayet ederdim. Bana kaba davrandı, azarlardı vs derseniz ilgilenmezler. Oraya iki tane zabıtanın gitmesi bile yeter onlar için. Hatta karşılarına geçer birde pis pis sırıtırdım Mahellemde şikayettten bir fırın günlerce kapalı kalmıştı.

Son düzenleme:

Bakın hatta cepten veya farklı sabit hattan anneniz, teyzeniz, ne kadar tanıdığınız varsa aynı sebepten arasın belediyeyi veya alo 174'ü :)

Altında kalıncak bir olay değil, terbiyesiz görsün gününü...

Bakın hatta cepten veya farklı sabit hattan anneniz, teyzeniz, ne kadar tanıdığınız varsa aynı sebepten arasın belediyeyi veya alo 174'ü :)

Altında kalıncak bir olay değil, terbiyesiz görsün gününü...

Merhaba arkadaşlar bugün tüm gerekli yerler ile görüştük, temizlik bu yaptıkları terbiyesizlik ve pide gramı konusunda denetlenecekler. Sonucu mutlaka sizler ile paylaşacagım herkese çok teşekkür ederim. Akşam ne oldugunu anlamadım ama bugün gayet iyiyim.

Sıcak almak istediğim için İftar vakti geç saat gittiğimi kabul ediyorum, ama ben 3 er 3 er almayı da,2. ye sıraya girmeyide teklif ettim ben 6 aldıgımda arkamdaki cok bekleyebilirdi ayrıca önümdeki adama verip gık diyemedi benimle derdi neydi o çatmak istedi kavga istedi cevap veremem diye sinirini cıkardı Rabbime havale ettim..

Bir kişi 5 aileye alsa nolur? yani bu durum fırıncıyı değil sırada bekleyenleri rahatsız edebilir, sattığı pideye bakması lazım, çok enteresan geldi bana...

ben de şunu anlamadım.başka aileye alsanız ne olacak.diyelim ki ben ve 2 kapı komşum pide alacagız aynı anda sıraya gırdık arkalı önlü 3kişi yer kaplıyo ha öle herbiriyle ayrı muhatap olup 6 pide satmışsın ha bir kişiye satmışın.bide satan kişiye ne oluyorsa sırada bekleyenler buna bozulmamışsa.hem kime ne ki 6 pide o kadar da çok değil belki iftara misafiriniz vardır.daha çok sattım diye sevineceğine...
ya sizin fırıncı sorunlu ya da gerçekten başka bişey oldu:44:

neyse boşverin iftar saati oluyo böle enteresan tavırlar ama insan heveslenip kursağında kalınca bbaya üzülüyo

Son düzenleme:
Fırıncı psikolojisini iyi bilirimBabam yıllardır fırın işletiyor.Daha önce hiç böyle bir olayla karşılaşmadık.Ama fırıncı o an sinirlenmiş size patlamıs olabilir. İnanın her tür müşteri geliyor akşama kadar.Ekmekleri tek tek ayıran,Kızarmıs pide isteyen,sarı pide isteyen (nasıl oluyorsa) ,tuzsuz ekmek isteyen,soğuk pide isteyen,malzeme getirip pide yaptırmak isteyen,pideleri kat kat kağıda sardırmak isteyen ve dahası saçma sebeplerden tartışma çıkaranlar.O kadar çok ki..
Ama yaptıgı hata.Ne olursa olsun.

Gerçekten işini düzgün yapan esnafları tenzih ederek söylüyorum ki, bazılarını hiç anlamam müşteri sayesinde para kazanırlar ama hiç minnet etmezler. ben paramı verdikten sonra ne kadar istersem alırım ha kendince bir kuralmı koydun o zaman kibarca durumu izah edebilirdi. saygısızlıktan başka birşey değil.

ne yazıkk!!!!
ne ayıpp!!! ne acımasızlık!!!
iftar vakti seni ağlattıı aman ALLAHIM bu nasılbir vicdan??
alttarafı bir pideee
yazıklar olsun dahada fırının önünden bile geçme cnm

alla allah sanki stoklu mal gerisi gelmeyecek
6 da alınır 10 tanede
başka aileyede alırım
he eğer herkes yesin kimse kimsenin hakkını gasp etmesin mantığı var ise yazacak duvara "bir kişi max. 3 pide alabilir" diye
bizde 6 pide alacaksak 2 kişi gideceğiz dimi ama

benim bildiğim adam satmaya çalışır satmıyorum demez, para kazanıcak sonuçta.
bana saçma geldi anlattıklarınız kusura bakmayın sanki başka bişey var gibi işin içinde.

arkadaşlar fırıncılar odası uyarı vermiş zabıtalar yapılan kontrollerde pide gramındaki eskikten dolayı 15 gün mühürlemiş.. bundan sonra satsın pideleri ..
hala içim acıyor nasıl hevesim kırıldı nasıl canım yandı.. bu arada işin içinde baska birsey var diyen arkadaslar karsımdaki insan ztn normal olmadıgı için bunları bana yaşattı yaşadıklarımı en basta sindiremeyen benim.. herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattım.. En basta RABBİM şahidim..

canım boşver ya
ne çok üzmüşsün kendini
ne hali varsa görsün.
bakkal market her yerde var pide
başka yerden al gitsin.
oda zamanla kaybeder müşterileri görür gününü.
üzme kendini bebeem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…