Ben olsam o fırını hemen etraf böcekten, haşerattan, pislikten geçilmiyor, ekmeklerin içinden de birşey birşeyler çıkıyor vs diye şikayet ederdim. Bana kaba davrandı, azarlardı vs derseniz ilgilenmezler. Oraya iki tane zabıtanın gitmesi bile yeter onlar için. Hatta karşılarına geçer birde pis pis sırıtırdımMahellemde şikayettten bir fırın günlerce kapalı kalmıştı.
Ben olsam o fırını hemen etraf böcekten, haşerattan, pislikten geçilmiyor, ekmeklerin içinden de birşey birşeyler çıkıyor vs diye şikayet ederdim. Bana kaba davrandı, azarlardı vs derseniz ilgilenmezler. Oraya iki tane zabıtanın gitmesi bile yeter onlar için. Hatta karşılarına geçer birde pis pis sırıtırdımMahellemde şikayettten bir fırın günlerce kapalı kalmıştı.
Gerçekten çok sinir bozucu bir olay . İnsanlar iyice acımasızlaşmış. Bazı halk ekmek bayilerinde ekmek satarken çok uzun kuyruklar oluştuğu için
herkese hak tanımak adına belli bir sayı koyuyorlar 3-4 gibi bunu duymuştum ama adamın yaptığı tam densizlik.
Öndeki ile arkadakine 5-6 tane vermiş eğer kafasında bir sayı belirlediyse zaten onu aşmış ayrım yaparak sana bu şekilde davranması çok ayıp olmuş.
Bence de gerekli yerlere şikayet edin bunu hazmetmesi zor.
sorulan sorulara hemen yanıt vermeye çalışacagım. Şimdi burası küçük bir mahalle ve tek fırın var,diğer senelerde defalarca şahit oldugum bir olay var sıraya bir kişi girer 3 aileye alır.. ama kimse kimseye bişey demez, o fırındanda o pideler satılır. Bu aksam adamın da bana demek istediği buydu , baska aileye aldıgımı düşündü. ama beni yıllardır tanıyor, bende oranın ürünlerini çok seviyordum . ayrca o yasta bir adamı benimle öyle konusmasını sindiremiyorum içimi yaktı resmen. o an adamın bakıs acısını tam anlayamadıgım için öncelikle karsılastıgım suclama için kendimi savunmak istedim. belkide önümde 6 tane alanın kendisine almadıgına emindi ve hırsını benden cıkardı bilmiyorum
teyzeme sıradan adamın attıgı lafı söylememin sebebi baskaydı. ne cok seviyoruz baskalarının olaylarına karısmayı. bana göre atladıgım bişey yok ama sormak istediğiniz varsa yanıtlayabilrim. bu yasadıgım seyi kesinlikle hak etmedim, sinirlerim bosaldı çok üzüldüm .evde halimi gören fırladı. bana kıyamadılar ve oraya gidip kavga etmediler. kardeşimde siz bana dün 5 tane sattınız sormak aklınıza gelmedi ablama neden bunu yasattınız demiş kalabalık aile olamazmı demiş. ona tamam abisi bir yanlıs anlasılma olmus demişler.
kafamı hala toplayamıyorum ama sorunuz varsa yanıtlamaya calısacagım.. ben içimi bosaltmak istedim sadece
umarım fırınını uğur dündar basarda rezil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?