Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dudak cok aciyan bi bolge degil hic aci hissetmedimiyi cesaret tebrikler
Nerdeyse her eczanede var kalitesine gore degisiyor tabi 20 tlye aldimHangi eczaneyms o
Kupe konusunda da ozellikle gumus takanlar var ama benim oyle bi takintim yok gumus olmasa da mikrop kapmiyo hatta piercing yaptiranlarin bazilarinda sislik bile oluyormus bende hic olmadi.ama yinede gumus almayi dusunuyorumDudağını kendin deldinn bravo ben kendime iğne yapabiliyorum ama senin ki fazla cesarete giriyor :) Takıcılarda oluyor ama dikkat edin mikrop kapmaması için dudak sonuçta.Gümüş takmaya özen gösterin bence.
Evet canım ne olur ne olmaz dikkat et :)Kupe konusunda da ozellikle gumus takanlar var ama benim oyle bi takintim yok gumus olmasa da mikrop kapmiyo hatta piercing yaptiranlarin bazilarinda sislik bile oluyormus bende hic olmadi.ama yinede gumus almayi dusunuyorum
Kendine ignemi yapiyorsun aman AllahimmmDudağını kendin deldinn bravo ben kendime iğne yapabiliyorum ama senin ki fazla cesarete giriyor :) Takıcılarda oluyor ama dikkat edin mikrop kapmaması için dudak sonuçta.Gümüş takmaya özen gösterin bence.