- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Canımm benim göbek delik, kaş delik bide bridge piercingim var aralarında en çok acıyan bridge oldu. Arkadaşımında tragusu var ben cesaret edemezdim vallahi tragusa içim fena oluyor kulakta :) göbek 10 üzerinden 4-5 falan gibi acı olarak hemencik bitiyor zaten beş dakikalık bir işlem korkma hiiç çok güzel olcak şıkır şıkır takarsın değişik değişik piercinglerde iyileşince :)Kızlar merhaba,
Göbeğimi deldireceğim bugün, acısı konusunda beni biraz bilgilendirir misiniz ? Kendimi bıçak altına yatacakmışım gibi hissediyorum. Tedirginimmm :))
Not: Başka piercingimde var, tragus olarak. Tragus ne be ? Diyenler için
Eki Görüntüle 2169757
Acısı eş değer midir acaba ? Sanki göbekte ölüp dirilecek gibi hissediyorum ://
tragus yaparken acımadı ama iyileşme süresi 8 ayı buldu. İki kere iltihaplandı o dönem benim için = kan kusmaydı. Şişti, acıdı kulaklık takamadım üstüne yatamadım. Bayağı korkuttum galiba hahahahSaliselik bi operasyon, hatta operasyon demesi bile daha uzun sürüyor
Benim canım yanmamıştı.
Peki tragus? can yakıyor mu?
Göbekte pek sıkıntı olmadı bende 3 senedir delik bir kere bile iltihaplanmadı ve evett hepsini yaptırırım tragus yaptıramam sanırımtragus yaparken acımadı ama iyileşme süresi 8 ayı buldu. İki kere iltihaplandı o dönem benim için = kan kusmaydı. Şişti, acıdı kulaklık takamadım üstüne yatamadım. Bayağı korkuttum galiba hahahah
Göbek delimden sonra nasıl tepki veriyor?
Hahahah aldım gazı. Bridge muazzam duruyor ya, herkesin kaldıracağı tarz değil. Ki bridge yaptrırıp tragusa karşı antisempatin olman beni şaşırttı :) en babasını yaptırmışsın nerdeyse :)Canımm benim göbek delik, kaş delik bide bridge piercingim var aralarında en çok acıyan bridge oldu. Arkadaşımında tragusu var ben cesaret edemezdim vallahi tragusa içim fena oluyor kulakta :) göbek 10 üzerinden 4-5 falan gibi acı olarak hemencik bitiyor zaten beş dakikalık bir işlem korkma hiiç çok güzel olcak şıkır şıkır takarsın değişik değişik piercinglerde iyileşince :)
Hahahah bende öyle diyordum hepsini yaptırırım göbek yaptıramam diye çünkü arkadaşımın aşırı iltihaplanmıştı. Bakımlada alakası var heralde ya.Göbekte pek sıkıntı olmadı bende 3 senedir delik bir kere bile iltihaplanmadı ve evett hepsini yaptırırım tragus yaptıramam sanırım
Anormal bi insanım zatenHahahah aldım gazı. Bridge muazzam duruyor ya, herkesin kaldıracağı tarz değil. Ki bridge yaptrırıp tragusa karşı antisempatin olman beni şaşırttı :) en babasını yaptırmışsın nerdeyse :)
Of biri benim yanımda gelip elimi tutsun pls :)))
O zaman el ele tutuşup gidelim sizle, yanımda refakatçi istiyorum :)Saniyelik birşey hemencecik olup bitiveriyor hiç korkma. Benimki hamilelikte kapandı yine deldireceğim yakında :))
Oluuuur çok iyi olur :)Anormal bi insanım zatenhep birlikte gelelim senleeee :)
Aklımdan geçen tam olarak buydugöbeğine piercing taktıranlar, hiç birinizin göbeği yok mugöbek olunca kötü duruyor bence
Kulağım da tam 10delik varKızlar merhaba,
Göbeğimi deldireceğim bugün, acısı konusunda beni biraz bilgilendirir misiniz ? Kendimi bıçak altına yatacakmışım gibi hissediyorum. Tedirginimmm :))
Not: Başka piercingimde var, tragus olarak. Tragus ne be ? Diyenler için
Eki Görüntüle 2169757
Acısı eş değer midir acaba ? Sanki göbekte ölüp dirilecek gibi hissediyorum ://
benim yok ama olsaydı yine takardım herkes zayıf olacak diye bir olgu yok ki. heves ettiğimi yaparım, kendim için. :)göbeğine piercing taktıranlar, hiç birinizin göbeği yok mugöbek olunca kötü duruyor bence
İnşallah piercingci kişi erkek ve yakışıklı olur ya, biraz dalmış olurumda o an en azından :))hic korkma
bende iki hafta önce tatildeyken yaptirdim hatta okadar korktumki ilk gittigimde vazgectim ciktim gittim
ertesi gün kendimi hazir hissedip gittim tekrar deldirdim yani
tragus piercingi yaptirdiysan bunu hayli hayli yaparsin
ilk günler morarma iltihaplar falan oluyor Ki normal bunlar ama kremlerle geciyor
Ve göbek piercingi asiri güzel duruyor insanin sürekli dokunasi geliyor yap valla
O kadaaar yani, ya kıkırdıgımda pek bi şey hissetmedim anlık basınç gibi bir ağrı olmuştu. Bu sadece minik bir deri parçası nolacak ki yahuben acidan ölücem diye bekliyordum. oysa piercing coktannn göbege girmis xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?