- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ben ilk hamileliğimde çıkardım, bir daha da takmadım, zira eski haline hiç dönmedi, artık piercinglik bir göbek değil, "beş kilo fazlam var, onu da versem süper olacak"lık bir göbekti.göbeğine piercing taktıranlar, hiç birinizin göbeği yok mugöbek olunca kötü duruyor bence
Dil piercingi olan arkadaşım 5 kilo vermiştiGöbeğimde, burnumda, kulak kıkırdağımda piercing vardı, şuan sadece burnumdakini kullanıyorum. En çok acıyan burundu, göbeği hissetmemiştim bile. Zaten delmeden önce soğutucu sprey sıkılıyor, o da hissiyatı epey azaltıyor. Bir de yıllar önce dövme stüdyosunda çalışıyordum. Oradan gözlemle diyebilirim ki en çok yüz (kaş, dil,vs), göğüs piercingleri acıtıyor, bunlara kıyasla göbek en az acıyan yerlerden biri.
ay benimde erkek arkadaşım istemiyo. git dövme yaptır ''pirsink çik itici'' diyo. dedim sanane, ben seviyom hıh.Kulağım da tam 10delik vartragus en zoruydu acı olmadi ama malum oradaki kıkırdak daha kalın göbek kolaydır diye düşünüyorum deri sadece nasıl kulak memesi kolay mesela.gobegi olmayanlarda gobek piercingi çok güzel duruyor ayrıca bi süre bantla yada kıyafetine taktirma.benimde çok istediğim birşey en az 15 senedir bir zamanlar karin kaslarim vardi çok istiyordum şimdi kilom var malesef zayıflayınca ilk isim eşimi ikna edip yaptırmak olucak
Yooooook artık. :) En kötüsü, piercing delimi kötü olur. Et kopar bundan kötüsü olmazben kapalıyım alakam yoktur piercingle. ama merakımdan baktım bridgeye ben şokbunu yaptırana her şey kolaydır herhalde.
ayy benim canım çok tatlı. bir de paniğim aha enfeksiyon kapıcam aha ölücem diye ölür giderim
Yooooook artık. :) En kötüsü, piercing delimi kötü olur. Et kopar bundan kötüsü olmaz
Ay ben dövmeyi de zor yaptırıyorum yalvar yakar.sen annesin diyo bana sanki yaşlıyım bi zayıflayın ikna ederimay benimde erkek arkadaşım istemiyo. git dövme yaptır ''pirsink çik itici'' diyo. dedim sanane, ben seviyom hıh.
gerçi bu erkek arkadaş sizin ki eş, eşlerin lafları dinlenmeli
her yerimi deldiresim var bu sıralar, geldiler yine bana :)
Bakımını iyi yapamamıştır, benim hiçbir piercingimde iltihap olmadı. Korkmayın bu kadar, siz dikkat ederseniz kolay kolay bir şey olmaz. Ha bir de bazı ciltler çok sorunlu olur, hani sinek ısırır, kafanız kadar şişer, cildi hassastır filan. Onlarda bazen olabiliyor öyle acayip komplikasyonlar.Dil piercingi olan arkadaşım 5 kilo vermişti
Onlar zaten fena.
Ya işte biraz da korkum iltihaplanırsa durumu, midem kaldırmıyor o tarz seyleri. Arkadaşımda hatrılıyorumm dere gibi akıyordu o iltihap
Ben panik atak hastasıyım ama iş dövme piercinge geldi mi akan sular duruyoben kapalıyım alakam yoktur piercingle. ama merakımdan baktım bridgeye ben şokbunu yaptırana her şey kolaydır herhalde.
ayy benim canım çok tatlı. bir de paniğim aha enfeksiyon kapıcam aha ölücem diye ölür giderim
Valla isteyen herkes yaptırsınnn yaş baş önemli değil bu işlerde :) önemli olan kendini mutlu etmek :) biz küçüklerede yaşlanınca nasıl gözükçek sarkçaksın diyip duruyolar ama çokta umrumdaAy ben dövmeyi de zor yaptırıyorum yalvar yakar.sen annesin diyo bana sanki yaşlıyım bi zayıflayın ikna ederim
Herkeste farklı reaksiyonlar veriyor bu lanet şey aslında ya tensel de bir durum kiminin ki kabul ediyor kimin ki isyan ediyor. Bakalım deneyip göreceğiz olmadı çıkarıp atacağım :)düşün işte nasıl bir panik atağımyalnız et kopması da basit değil kız.
bir arkadaşım boyuna deldiriyordu bir yerlerini. denizde batarsın diye takılıyorduk
neyse dilini deldirmiş. azını açıp insanları gıcıklandırıyordu. ilk hafta iyiydi de sonra mikrop falan kaptı zor günler yaşadı. göbekte falan öyle olmamıştı. sanırım en risklisi dil.
yahu bizde potansiyel anneyiz yani nalaka allah allah :)))Ay ben dövmeyi de zor yaptırıyorum yalvar yakar.sen annesin diyo bana sanki yaşlıyım bi zayıflayın ikna ederim
Bakalım deneyeceğiz, olmadı çıkar atarım. Çözüm basit. Ama keşke deldirirken elimi tutacak bir sıcak dost eli olaydı fena olmazdı.... :))Bakımını iyi yapamamıştır, benim hiçbir piercingimde iltihap olmadı. Korkmayın bu kadar, siz dikkat ederseniz kolay kolay bir şey olmaz. Ha bir de bazı ciltler çok sorunlu olur, hani sinek ısırır, kafanız kadar şişer, cildi hassastır filan. Onlarda bazen olabiliyor öyle acayip komplikasyonlar.
aman her halukarda sarkcaz zaten. don't panic :)Valla isteyen herkes yaptırsınnn yaş baş önemli değil bu işlerde :) önemli olan kendini mutlu etmek :) biz küçüklerede yaşlanınca nasıl gözükçek sarkçaksın diyip duruyolar ama çokta umrumda
Ya aynen öyle hatta renk renk saçını boyayan teyzelere hastayım.cok tatlı oluyorlar.ama eşimim sen annesin demesi gıcık ediyor anne olunca ne oluyorsa.tabi sonunda alttan girip üstten çıkıp yaptırıyorum.ama piercing ve dövme işi bağımlılık yaptirdikca yaptirasi geliyo insaninValla isteyen herkes yaptırsınnn yaş baş önemli değil bu işlerde :) önemli olan kendini mutlu etmek :) biz küçüklerede yaşlanınca nasıl gözükçek sarkçaksın diyip duruyolar ama çokta umrumda
Ya kesinlikle katılıyorum annelikl3 ne ilgisi varsa aklı sıra beni vazgecirmeye calisiyoryahu bizde potansiyel anneyiz yani nalaka allah allah :)))
severim çılgın anneleri. piercignli dövmeli :)
Dövme bende istiyorum ya ama ailem beni boğabilir.Ya aynen öyle hatta renk renk saçını boyayan teyzelere hastayım.cok tatlı oluyorlar.ama eşimim sen annesin demesi gıcık ediyor anne olunca ne oluyorsa.tabi sonunda alttan girip üstten çıkıp yaptırıyorum.ama piercing ve dövme işi bağımlılık yaptirdikca yaptirasi geliyo insanin
Bende annemin , yarın öbür gün anne olucaksın biraz düşünerek hareket et demesine çok sinir oluyorumYa aynen öyle hatta renk renk saçını boyayan teyzelere hastayım.cok tatlı oluyorlar.ama eşimim sen annesin demesi gıcık ediyor anne olunca ne oluyorsa.tabi sonunda alttan girip üstten çıkıp yaptırıyorum.ama piercing ve dövme işi bağımlılık yaptirdikca yaptirasi geliyo insanin
Kız öyle olması daha iyi aslında. Ben ilk dövmemi 14 yaşında annemin izniyle yaptırdım ama tutturdu küçük olsun küçük olsun diye şimdi leke gibi duruyo sinirden gülüyorum her seferinde artık trajikomik geliyoDövme bende istiyorum ya ama ailem beni boğabilir.
Muhafazakar değiller ama genel Türk ailesi işte. Abdest geçmez cenazen kalkmaaaz amaaannn vücudunumu çizdircen evladım kafası. Nasıl iknaya giderim bilmiyorum, ya da bi gün gelip ben kendimi dövdürdüm diyeceğim
Naptırdın ben lekesi felan mı ? Amy winehouse'un gibi dudağının kenarına minikten hahah :)Kız öyle olması daha iyi aslında. Ben ilk dövmemi 14 yaşında annemin izniyle yaptırdım ama tutturdu küçük olsun küçük olsun diye şimdi leke gibi duruyo sinirden gülüyorum her seferinde artık trajikomik geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?