pierre cardin çorapları

kimono

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
196
3
68
İstanbul

slmlar bayanlar... kullanan var mı bilmiyorum ama pierre cardin çorapları diğer kullandığım markalara göre çok daha iyi özellikle pentiyle kıyas yapıyorum kendi adıma çünkü en çok kullandığım pentiydi.
neyse iyi ama şöyle bir sorun var ki her modeli her yerde olmuyor penti gibi yaygın değil. kullananlar varsa nerelerde buluyorlar özellikle ist bursa yalova olursa memnun olurum.

ben kullanıyorum..pierre cardin katalogtan satış yapan arkadaşım var ondan alıyorum.ordada vardır mutlaka satış temsilcileri onlardan alabilirsin.

merhaba,

bende kullnıyorum özellikle 160 denye olanı çok kalın ve cok güzel yumusacık sıcakta tutuyor..daha ne isteyeyim,

sadece topuklu ayakkabı ile kalın oluyor ama yinede giyiyorum,,,çizmedede terletiyor ve koku yapıyor..her aksam çoraplarımı ve ayaklarımı yıkıyorum...2-3 çift aldım biri kururken diğerini giyiyorum

nerede bulacağına gelince ben istanbulda olduğum için heryerde var ama internet sitesi carsibası.com oradan sanırım bulabilirsin.
bilgin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…