- Emoji Skoru
- 1.016
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi kediseverbiri
Gerçekten sizinle gurur duydum. Sevseniz bile hayatınızı işkenceye çevirmelerine izin vermemişsiniz maşallah. Ne demek maaşınız ona vereceksiniz aile apartmanında kalacaksınız. Çok iyi yapmışsınız aklınız hiç kalmasın yüzde yüz doğru yaptığınızı düşünüyorum.
Ailenize niye düzenli para veriyorsunuz?
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Annem bizden habersiz bazı sağlık sorunları sebebiyle para yetişmeyince kredi kullanıyor, ödeyemeyince borç ve faiz büyüyor, en son annem bana söylüyor. Birlikte ödüyoruz.
Saçma sapan tiplere aşk diye kapılıp gitme tabii ki. Ama sevmediğin biriyle mantık evliliği de zordur mutlaka. Evlilikte her gün görüştüğün insanın bazen bir şeyleri batıyor. Sevmediğin birini tolere edemezsin. Ondan sevmen şart. Ama mantık da şart. Ailelerin uyumu, ortak dünya görüşü gibi paralel bir dünyanız olmalı.
Bahsettiğiniz profil güzel mesela duygunuz da varsa devam edin
Seviyorum tabiiki ama geleceği de çok düşünüyorum bu yadsınamaz yani gelecek konusunda körü körüne aşkla gitmiyor hayatımın geri kalanı için mantığımla hareket ediyorum. Fakat çocuğu da bu süreçte iyi tanımaya çalışıyorum.