Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay şu ilki kaçtır benimde gözüme takılıyorda neyysseeeeeeçeyize çeyize aceleye gerek yok..hayırlı olsun canım harika seçimler ..üzerinde paralansın
![]()
çokta uygun cnm satışı 16 tl sana gelişi daha da ucuz tabikiben o beyazın bordosunu aldım şiddetle tavsiye ederim üstte muhteşem duruyor esmersen eğer
![]()
esmer ama bi okadar da çakma sarışınım ..ben bu işten almaktan kar yapamam ki :) bayılırım ben çamaşıra vs. ama dayanmalıyımm dayanmalıyım:18: sen çalışıyorum demiştin ek gelir olsun diye mi yapıyorsun canım
ay cnm yaa beni bir arkadasım zorla üye yaptı bende öle laf olsun diye başladım ama satışlar baktım iyi ve de iyi de para kalıo sevdim bu işi aynen baksana ek gelir olur işteee![]()
çok yakın çaevremden üye yapmak istemiyorum satışları etkiler uzağa da nasıl ulaşırım bilmiyorum:26: hadi hayırlısı aynı şekilde beni üye yapanda kuaförüm kaç zamndır diyodu üye yapmak için değil benim için ek gelir olur vs bende bir gaflet anında tamam dedim bu sefer :) aslında istiyordum ciddi anlamda bir ek gelir işi ama buna nasipmiş bakalım görelim...![]()
sen çalışıormusun cnm![]()
yok canım ben okuyorum öğrenciyim o yüzden istiyorum zaten boş durmayı sevmiyorum ne bileyim ..:26: bu arada sen ne işle meşgulsün :)
ben muhasebeciyim cnm ama o zaman sen daha çok satarsın öğrenci isen vallaa![]()
hiç sanmıyorum ballim sorun şu ki açıköğretimim yardım alıyorum gerçi kursa gidiyorum ama ayyben yeniyimm galiba
![]()
inşallah başarırsın cnm hiç yapamazsn kendine alırsın![]()
öyle olur büyük ihtimalle fıstığım..:) şimdi çıkmam gerekiyor bu aralar kitap canavarı oldum ve 15. yy dan ileri gidemiyorumöpüyorum seni çok ..yine paylaşırız deneyimlerimizi fikirlerimizi girdikçe ..görüşmek üzere
![]()