• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pigment Kalıcı Makyaj leke için yüze uygulama

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Merhaba arkadaşlar ben cilt lekelerimle başa çıkamıyorum artık her yolu denedim birazcık açılıyor ama yok olmuyor. Bugün portalda pigment kalıcı makyaj uygulaması okudum lekeli yerlere cilt rengimde pigment kalıcı makyaj yaptırmayı düşünüyorum. Bu uygulamayı kaş kirpik dudak hariç cildine micik bir bölge için bile olsa deneyen kullanan var mı? Yada ücretleri hakkında bilgisi olan var mı. İstanbuldayım anadolu yakasında ikamet ediyorum eğer güvenilir fiyat olarakta uçmayan bir mekan var ise deneyim sahibi olduğunuz yerler var ise önerebileceğiniz veya önermeyeceğiniz yerler var ise acil yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
KK bayanları nerelerdesiniz gören deneyen uygulayan bilen yok mu bu konuda hiç

Merhaba;Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ? Gerçekten ben de yoruldum artık lekelerden bu konu için kalıcı makyajlar I'n olduğunu yeni ögreniyorum..

Pattywoman

1 sene olmuş ama canlandıralım bakalım konuyu :) Bu yöntemi deneyen var mı hiç arkadaşlar?

Cvo yok bence kimse bakmior galiba benxe xe vitigolo lekeleei var kapamak istyrm

Back
X