Pıhtılaşma bozukluğu ve tedavisi

belmasebil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
605
317
103
Sevgili hanımlar öncelikle bu konunun konuşulduğu foruma yorum yazamıyorum. Yönetime de mesaj attım geri dönüş olmadı günlerdir. Bu sebeple yeni konu açtım
2 defa gebelik kaybı yaşadım. İlki 7 hafta 3 günlüktü fakat hiç fetus oluşmadı kese olarak kaldı ve bisüre sonra kanamayla düştü kürtaj oldum. 3 ay sonra ikinci gebeliğim oldu 5 haftalıkken kesesi düştü kanamayla yine kürtaj oldum. Genetik testlerim sonucu PAI 4g/4g homozigot ve MTHFR A1298C heterozigot Mutant çıktı. Kadın doğum uzmanına sonuçlarımı gösterdiğimde bebe aspirini içeceksin hepsi bu dedi. Fakat okuduğum araştırdığım kadarıyla bebe aspirini yeterli değil kan sulandırıcı iğne takviyesi de gerekli. Bulunduğum ilde özel hastane yok devlet hastanesinde 1 aydır randevu alamıyoruz doktor yok! Olan doktor da bebe aspirini önerdi sadece. Anlayacağınız çaresizim. Sonuçları benimle aynı olan ve doğum yapan kadın arkadaşlar doktor size nasıl tedavi izledi? Neler kullandınız? Lütden yazın

Hanımlaaar lütfen bana da yardımcı olun Yaşadığım yerde doktor alternatifim hiç yok ve olan da beni yeterince tatmin etmedi. Genetik araştırmayı şehir dışında yaptırdım. Enazından kendi kendimizin doktoru olalım

Merhaba bende de pai homozigot diğerleri heterozigot cıktı. Ben suan tüp benek deniyorum eşimle alakalı sıkıntılardan. Bana transferden sonra iğne başlanacak öncesind ebirşey kullanmana gerek yok denildi ilacımın dozunu henüz bilmiyorum transfer dönemi yazarım :)

Merhaba canım
İki defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Benim MTHFR-C677T homozigot PAI-1-675İNS 4G 4g. Coraspin 100 ve Hibor3500 kullanıyordum ama kanama olunca coraspini bıraktık sadece kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hibor 3500. Bundan öncekinde sadece coraspin kullanmıştık ama yine kalbi durdu . Bana araştırma hastanesindeki doktor önemli değil bu genler ilaca gerek yok demişti. Özeldeki sadece coraspin önerdi. Dediğim gibi yine kalbi durdu. Şimdi o kritik haftayı atlattık çok şükür ama başka sorunlarım var. Şiddetli kanama yaşadım. Gebe olduğumu bilmeden söktürücü kullandım. Bakalım hayırlısı olsun inşallah bu kez sağlıcakla alırım.

selam kızlar herkese :)
kızlar metioninden fakir diyet nedir?
uygulayan varsa yardımcı olur mu bana acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…