Pıhtılaşma sorunu olup da tüp bebek tedavisi ile pozitif sonuç alanlar ne yapmalıyız!!!!!!!!!!

antikor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
51
6
16
43
Arkadaşlar 9 ocakta transferim oldu. Bugün ilk tahlilimi yaptırdım pozitif aldık çok şükür ama benim 4 tane değerim heterozigot çıktı. Şimdi ne yapmalıyım.clexan 0.4 ml kullanıyorum birde corasprin kullanıyorum.ama zor durumlarda tutunmaya çalışan bebeğimiz için acaba yapmamız gereken başka şeyler var mı. Nelere dikkat edelim. Bizimle aynı durumu yaşayanlar paylaşabilir mi. Bize ışık olursanız sevinirim.doktar sadece bunları kullan dedi günlük hayatını devam ettir dedi. Ama günlük hayatımda nelere dikkat edeceğim.yardım lütfennn

Heterozıgot dusuge sebep degıl. Bırcok arastırma bunu gosterıyor bendede cıktı. Genetık dr Aspıron bıle verılmeyebilir dıyor. B12 ve folat degerı onemli ki bız onları alıyoruz zaten. İçiniz rahat olsun saglıklı bır gebelik diliyorum

Canım özel yazamadım sana. Genetik dr ile görüştüm coraspin başla dedi hamile kalıncada iğne başlarsın dedi. Pgt için ise embiriyoları genetik incelemek istiyor dr lar dediğimde sizde sorun yok gerek yok dedi. Ne yaptın eşinin sonucu çıktımı

Cok sevındım peki tekrrlarmı dıye sordun mu

BENDEDE GENETİKTE PIHTILAŞMA CIKMIŞTI AMA ASPİRİN YETERLİ DEDİ DOND TRASNFER YAPILDI 14GUN SONUCUM 1882 2 HAFTASONRA CAGIRDI DOKTOR BAKALIM KEESE VE BEBEGIDE GORURURUM INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…