Orasi belli olmaz hic tekrarlarsa bakmak lazim onaİçimden bi ses eşinde sorun var diyor benimdesanki bu pıhtılaşma sorunu bebek oluştuktan sonra baş gösteriyor gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orasi belli olmaz hic tekrarlarsa bakmak lazim onaİçimden bi ses eşinde sorun var diyor benimdesanki bu pıhtılaşma sorunu bebek oluştuktan sonra baş gösteriyor gibi
Aynen canım inşlh bidaha tekrarlamaz. Bu kimyasal gebelik zamanın salgın hastalığı gibi çok feğişik yaOrasi belli olmaz hic tekrarlarsa bakmak lazim ona
Bu bizim gittiğimiz Dr arkadaşıma iğneden bahsetmiyor hiç kafamı karıştırdı bu durum yaBenim iki gende bir homozigot bir heterozigot var. Hematoloğa net olarak sordum, kayıplarımın sebebi bu mutasyonlar mı, bunu bilmem lazım dedim. Yüksek ihtimal sebebi budur, sürekli coraspin, gebe kaldığını öğrendiğin anda 9 ay boyunca da iğne kullanacaksın dedi.
Canım bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş durumda. Düzgün bir doktor bulmak lazım, bu forumda birkaç kayıptan sonra pıhtılaşma çıkıp iğne değil de coraspin verip, tekrar düşük yaşayanlarda iğneye dönüş yaptıran doktorlar da okudum. O yüzden bir perinatoloğa gitmenizi öneririm.Bu bizim gittiğimiz Dr arkadaşıma iğneden bahsetmiyor hiç kafamı karıştırdı bu durum ya
Ay gerçekten yularda arkadaşta dddi aynısını. İyi ki varsınız cidden. Şuan korunmayı bıraktı her an gebelik olabilir inşlh başka bi Dr a gideriz yaCanım bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş durumda. Düzgün bir doktor bulmak lazım, bu forumda birkaç kayıptan sonra pıhtılaşma çıkıp iğne değil de coraspin verip, tekrar düşük yaşayanlarda iğneye dönüş yaptıran doktorlar da okudum. O yüzden bir perinatoloğa gitmenizi öneririm.
İnşallah... isteyen herkese nasip etsin, her an gebelik olabilecekse haberini alır almaz iğneye başlama kararı verileceği için acil iyi doktorAy gerçekten yularda arkadaşta dddi aynısını. İyi ki varsınız cidden. Şuan korunmayı bıraktı her an gebelik olabilir inşlh başka bi Dr a gideriz ya
Eşi sadece genetik test yaptırmış ikna edemiyor garibim ya kv sorumu var. Kv si kusur yok oğlumda diyormuş ha biregerizekalı resmen çok özür dileyerek söylüyorum
Bugün bi Dr bulduk ona gidecek umarım herşey iyi giderİnşallah... isteyen herkese nasip etsin, her an gebelik olabilecekse haberini alır almaz iğneye başlama kararı verileceği için acil iyi doktor![]()
Kız ailesiyle paylaşmıyor ama eşi herşeyi kendi annesine anlatıyormuş. Zaten kendi ailesi eşine gıcık oluyorKiza soyle canim herseyi de ailesi ile paylasmasinin.bilmesi gerektigi.kadar
İnan daha rahat olur
kocası çenesini tutamamış canım sorma yaNiye duyurmuşlar ki kv'ye.
kocası çenesini tutamamış canım sorma ya![]()
Kızın testleri temiz çıktı Dr kar anlamıyor Şen'de bi sorun var diyorlarmış kızaYazık ya hem gitmiyor doktora hem laf yayıyor. Sorun kendinde çıkarsa da çenesini düşürecek mi acaba
Kızın testleri temiz çıktı Dr kar anlamıyor Şen'de bi sorun var diyorlarmış kıza
Gerçekten insanın sinirleri bozuluyor yaKendileri tıp mezunu sanırım . Allahın cahilleri.