Öncelikle geçmiş olsun ben tek düşük yaptım bana da üç düşük yapman lazım demişti. Arkadaşım iki düşük yaptı ve doktorum biraz yardımcı oldu onun sayesinde test yapıldı demişti banaBi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı
Ben bir hastanede iki düşük dedim hani kayıtlarda öyle geciyormusur başka bir hastabdye gideyim üç düşük yaptım diyeyim bende bide benim iki hafta gecikmem oldu daha önceden de yapmış olabilirjmdeBen 2 düşük yaptım ama 3 diyerek yaptırdım. Yoksa yapmıyorlar saçma bir şekilde sonuç pıhtılaşma çıktı :)
Canım 3 düşük yaptım deseydin yaparlarBi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı
Birini evde test yaparak öğrendiğinizi ama doktora gidemeden bebeği kanamayla düşürdüğünüzü söyleyin.Bi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı
Ben 2 düşükten sonra İstanbul Samatya Hastanesi'nde gidip yaptırmak istediğimi söylemiştim yapmışlardıBi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı
BideBen bir hastanede iki düşük dedim hani kayıtlarda öyle geciyormusur başka bir hastabdye gideyim üç düşük yaptım diyeyim bende
Devlet hastanesimiBen 2 düşükten sonra İstanbul Samatya Hastanesi'nde gidip yaptırmak istediğimi söylemiştim yapmışlardı
EvetBide
Devlet hastanesimi
Sagolun burda yazan arkadaşları.gormustum.iki düşük yapmak lazım diye yaziyorlardi bende o yüzden aslında iki düşük.dedim.doktira randevu sistemide değişmiş randevu almamada var mecbur üç düşük yaptığımı sòylicem doktora bu kadar olurmu kadınların iyice yıpranmalarıni mı bekliyorlarÖncelikle geçmiş olsun ben tek düşük yaptım bana da üç düşük yapman lazım demişti. Arkadaşım iki düşük yaptı ve doktorum biraz yardımcı oldu onun sayesinde test yapıldı demişti bana
Kayıtlara geciyormu baska.bi hastaneye gidip.üc düşük yaptım desem olurmuCanım 3 düşük yaptım deseydin yaparlar
Hayır canım kimse açıp kayıt bakmıyor bende yaptırdım iki düşük varken 3 dedim kimse bişeye bakamaz evde de geçirmiş olabilirsin illaha kayıt altında olması gerekmezKayıtlara geciyormu baska.bi hastaneye gidip.üc düşük yaptım desem olurmu
Iyi O zaman ben sadece orda sordular kaç düşüğün var diye iki dedim o yüzden eğer bakarlarsa bende derimki bir tanesini baya önce evde yapmıştım düşüğü iki hafta geçince.onu unutmusum derim sorarlarsada. başka.bir hastanede randevu alicam ve üç düşük.dicem. O zaman cok sağolun yaaHayır canım kimse açıp kayıt bakmıyor bende yaptırdım iki düşük varken 3 dedim kimse bişeye bakamaz evde de geçirmiş olabilirsin illaha kayıt altında olması gerekmez
Sagolun o.sekilde.soyliyecegim artıkBirini evde test yaparak öğrendiğinizi ama doktora gidemeden bebeği kanamayla düşürdüğünüzü söyleyin.
Aynısını soylicemsoylicemBen 2 düşük yaptım ama 3 diyerek yaptırdım. Yoksa yapmıyorlar saçma bir şekilde sonuç pıhtılaşma çıktı :)
Aynen öyle söyle canım rica ederimIyi O zaman ben sadece orda sordular kaç düşüğün var diye iki dedim o yüzden eğer bakarlarsa bende derimki bir tanesini baya önce evde yapmıştım düşüğü iki hafta geçince.onu unutmusum derim sorarlarsada. başka.bir hastanede randevu alicam ve üç düşük.dicem. O zaman cok sağolun yaa
Merhaba benim bir dış gebeliğim 2 kimyasal 1 de normal düşüğüm oldu.kimyasal oldu diyebilirsiniz hastanelerin tıbbi genetik bölümü yapıyor testiBi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı
Aynısını soylicemsoylicem
Yani randevu alsam genetik bölüme testi yaparlarMerhaba benim bir dış gebeliğim 2 kimyasal 1 de normal düşüğüm oldu.kimyasal oldu diyebilirsiniz hastanelerin tıbbi genetik bölümü yapıyor testi
Merhaba benim bir dış gebeliğim 2 kimyasal 1 de normal düşüğüm oldu.kimyasal oldu diyebilirsiniz hastanelerin tıbbi genetik bölümü yapıyor testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?