- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
- Konu Sahibi boniiboncuk
-
Benim doktorum da başka testten bahsetmedi. Gebe kalınca mı yapılıyor o test?Benim de var cnm bununla birlikte bir test daha vermen gerekiyor Dr yönlendirmedimi diğer teste göre ilaç dozunu ayarlıyor bu sonuçlarla birlikte riskli gebelik Dr git cnm en iyi bilgiyi ve tedaviyi uygulayan perinatologalar
Yok cnm öncesinde yapılıyorBenim doktorum da başka testten bahsetmedi. Gebe kalınca mı yapılıyor o test?
Randevuu aldım ama henuz gitmedim hangi test yapılacak ben pıhtılaşma testi diye gittiğimde bunları yaptılar banaBenim de var cnm bununla birlikte bir test daha vermen gerekiyor Dr yönlendirmedimi diğer teste göre ilaç dozunu ayarlıyor bu sonuçlarla birlikte riskli gebelik Dr git cnm en iyi bilgiyi ve tedaviyi uygulayan perinatologalar
Çok teşekkür ederim gideceğim de randevum gelmedi henüz bilgi sahibi olmak için sormak iatedımSevgili konu sahibi siz doktorunuzla görüşmeden buradan yapilan yorumlarla coraspin falan başlamayın, en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapar.
Teşekkür ederim yorumun için canımevet kan pıhtılaşmanı var coraspin kullanın sua an hamiilelik yoksa varsada insülin iğne evde doktor tavsiyesi ile karından veya koldan yapamilirsiniz iğne şeklinde geçmiş olsun
Benden protein C Aktivesi protein S Aktivesi diye bir test daha yaptırdım bu test sonucuna göre de ilacın dozunu ayarlıyorRandevuu aldım ama henuz gitmedim hangi test yapılacak ben pıhtılaşma testi diye gittiğimde bunları yaptılar bana
Çok teşekkür ederim peki hamılelık oncesınde mı başlandı ilaçlarBenden protein C Aktivesi protein S Aktivesi diye bir test daha yaptırdım bu test sonucuna göre de ilacın dozunu ayarlıyor
Rica ederim cnm ne demek benim 3 tane bebek kaybım var cnm doğal yollardan gebelik istemiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağım 1 ay sonra ama dr gebeliğin ilk başından başlayacak ilaca iğne kullanmam gerektiğini söyledi dr ile görüşmeden hiç bir şekilde ilaç kullanma kadın doğumcular çok fazla onemsemiyor doğru tedavi için sen perinatologa git onunlada devam etÇok teşekkür ederim peki hamılelık oncesınde mı başlandı ilaçlar
Aminn cnm rabbim sanada hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallahArtık her gebelikte bu iğne 9ay vurdurcam canım saglikla gelsin inşallah canım
Aminn canımAminn cnm rabbim sanada hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim perinatologa direk gidebliyor muyum yoksa doktor mu yonlendirecekRica ederim cnm ne demek benim 3 tane bebek kaybım var cnm doğal yollardan gebelik istemiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağım 1 ay sonra ama dr gebeliğin ilk başından başlayacak ilaca iğne kullanmam gerektiğini söyledi dr ile görüşmeden hiç bir şekilde ilaç kullanma kadın doğumcular çok fazla onemsemiyor doğru tedavi için sen perinatologa git onunlada devam et
İnşallah tedavın olumlu sonuçlanırÇok teşekkür ederim perinatologa direk gidebliyor muyum yoksa doktor mu yonlendirecek
Kendin gide bilirsin cnm dr yonlendirmesine gerek yokÇok teşekkür ederim perinatologa direk gidebliyor muyum yoksa doktor mu yonlendirecek
Tamam çok teşekkür ederimKendin gide bilirsin cnm dr yonlendirmesine gerek yok
Rica ederim cnmTamam çok teşekkür ederim
Randevuu aldım ama henuz gitmedim hangi test yapılacak ben pıhtılaşma testi diye gittiğimde bunları yaptılar bana
Camım buna hangi bölüm bakıyorBenden protein C Aktivesi protein S Aktivesi diye bir test daha yaptırdım bu test sonucuna göre de ilacın dozunu ayarlıyor
Benim dr istedi Özel laboratuvar da yaptırdım ama perinatologa giderseniz o sizi yonlendirir çünkü pıhtılaşmanin olduğu genlere göre bu testi istiyorCamım buna hangi bölüm bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?