Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma testi yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de var cnm bununla birlikte bir test daha vermen gerekiyor Dr yönlendirmedimi diğer teste göre ilaç dozunu ayarlıyor bu sonuçlarla birlikte riskli gebelik Dr git cnm en iyi bilgiyi ve tedaviyi uygulayan perinatologalar
Benim doktorum da başka testten bahsetmedi. Gebe kalınca mı yapılıyor o test?

Benim de var cnm bununla birlikte bir test daha vermen gerekiyor Dr yönlendirmedimi diğer teste göre ilaç dozunu ayarlıyor bu sonuçlarla birlikte riskli gebelik Dr git cnm en iyi bilgiyi ve tedaviyi uygulayan perinatologalar
Randevuu aldım ama henuz gitmedim hangi test yapılacak ben pıhtılaşma testi diye gittiğimde bunları yaptılar bana

Çok teşekkür ederim peki hamılelık oncesınde mı başlandı ilaçlar
Rica ederim cnm ne demek benim 3 tane bebek kaybım var cnm doğal yollardan gebelik istemiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağım 1 ay sonra ama dr gebeliğin ilk başından başlayacak ilaca iğne kullanmam gerektiğini söyledi dr ile görüşmeden hiç bir şekilde ilaç kullanma kadın doğumcular çok fazla onemsemiyor doğru tedavi için sen perinatologa git onunlada devam et

Çok teşekkür ederim perinatologa direk gidebliyor muyum yoksa doktor mu yonlendirecek

Kızlar birşey soracagım pıhtılaşma olanlarda protein degerlerıne falan baktırmak mı gerekıyor hangi bölüm bakıuor ona
Uç gende pıhtılaşma çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…