Pıhtılaşma testi

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Kızlar sonuçtan anlayan varmı bakabilirmisinz

Eklentiler

• 46D8C307-B7FE-4BCC-8EBB-AE5E35B1406D.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar sonuçtan anlayan varmı bakabilirmisinz
Daha bilen arkadaşlar yorum yapar da ben alttaki açıklamayı takdir ettim. Kelimesi kelimesine doğru yazmışlar. Mtfr eksikliğinin sebebini. Muhtemelen önlem amaçlı iğne 0.4 lük başlatır gebelik olunca.

Daha bilen arkadaşlar yorum yapar da ben alttaki açıklamayı takdir ettim. Kelimesi kelimesine doğru yazmışlar. Mtfr eksikliğinin sebebini. Muhtemelen önlem amaçlı iğne 0.4 lük başlatır gebelik olunca.
2 tane kimyasal gebelik kaybım var galiba dediğiniz gibi tekrar gebelik oluşursa başlatırlar anlamıyorumda bu testlerden

Reactions: JES
2 tane kimyasal gebelik kaybım var galiba dediğiniz gibi tekrar gebelik oluşursa başlatırlar anlamıyorumda bu testlerden
Kimi doktor umursamaz ama kullan diyeni bulana kadar git. Benim sadece mtfr hetero ona rağmen kullanacağım. Şakın ihmal etme

Kimi doktor umursamaz ama kullan diyeni bulana kadar git. Benim sadece mtfr hetero ona rağmen kullanacağım. Şakın ihmal etme
Evet bazı doktorlar umursamıyor rapor çıkartmak istemiyor .Bu doktorum zaten prof şehir dışında buna tek bir kere gittim tamamen tüm tahlillerimize felan bi baksın diye .Kendi şehirimizdeki doktorum daha yakın bana ,inşallah o kullandırtır çünkü kendim kullanmak istiyorum bir daha kayıp yaşamak istemiyorum

Gebelik oluşsunda Allahın izniyle herşeye razı olacağım 2 tane kimyasal gebeliğim var
Rabbim nasip etsin en kısa sürede bende gebeyim kullanıyorum kan sulandırıcı iğne can yakmayan kendi kendinize uyguladığınız bir iğne zaten

Gebelik oluşsunda Allahın izniyle herşeye razı olacağım 2 tane kimyasal gebeliğim var
Kimyasal ise o pıhtılaşmaya varmadan düşmüş demektir. Gebelik öncesi kesinlikle folik asit e başla. Zemin oluştur. 400 mc kullanıyor insanlar normalde ama sana muhtemelen 500 mc olan folbiol verecek bana onu verdi. Diğeri az geliyor mtfr ye çünkü. Bir dr b12 baktırıp ona da başla. Ben de oda eksik. Dil altı spreyini kullanıyorum. Gebelik olunca da iğne başladın mı bir sıkıntı olmaz inşallah. Yalnız hemen hamile kalmaya çalışma 1 ay en azından düzenli kullan folik asit ve b12 yi

Rabbim nasip etsin en kısa sürede bende gebeyim kullanıyorum kan sulandırıcı iğne can yakmayan kendi kendinize uyguladığınız bir iğne zaten
Allah razı olsun canım benim bu ay gonalf iğne kullandım hergün , inşallah bu iğneye de katlanırım eskiden iğneden korkusundan bayılacak duruma gelen ben şimdi gebe kalıyımda iğneme başlayım diye can atıyorum

söylediklerinize katılıyorum, ben tüp bebekle gebe kaldım transferden önce iğne kullanmaya başladım, aynı zamanda falbiol, multivitamin b vitamini ve d vitamini kullandım şükür 23 haftalık olduk r sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar, tek sıkıntım sanırım ilaçlardan kaynaklı gebelikte biraz fazla kilo alıyorum

Kuzum 1.5 seneden beri içmediğim folik asit kalmadı .Zaten pkoluyum 4-5 çeşit folik asit içtim bir kerede folbiol kullandım ama doktorum folbiolü bıraktırmak istedi .B12 de gerçekten düşük gibi 329 çıkmıştı en son testimde doktoruma söyleyip b12 istesem iyi olacak gibi

B vitamininiz kaçtı acaba benimki 329 d vitaminimde 20,95

başa gelince herşeye katlanıyoruz bende mtüp bebekle gebe kaldım bazen sıkılıyorum ama sonra kendi kendime bu bebeği çok bekledin ona kavuşmak için neler yaptın şimdi şikayet etme diyorum, yolun yarısını geçtik çok şükür darısı başınıza olsun

Kilo geçer siz iyi olun, allah yavrunuza size sağlık versin yeter inşallah Sizin hangi değerlerde pıhtı var bilmiyorum ama arkadaş gebelik öncesi günde 1 coraspirin alsa kafi. Kese görününce de 5. Hafta gibi iğne başlanır.

Amiin inşallah canım benim rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
inanın hiç hattırlamıyorum değerimi b vitaminini 2 ay kadar kullandım sonra bıraktım d vitaminine hala devam ediyorum haftada 2 kez kullanıyorum ama
Doktorum aradığında bende bi söyleyim bakalım d vitamini b vitaminini aksattırmayım

Coraspini içiyordum bu prof içmene şimdilik gerek yok demişti Halbuki test daha çıkmamıştı niye öyle dedi bilmiyorum bugün çatlatma iğnesinin 4.günü içesemmiki coraspini

Amin Allah razı olsun evet bende çok takmıyorum kiloyu doğumdan sonra gider bir şekilde ben transfer öncesi başladım iğneye ben doktoruma sormuştum coraspin kullanayım mı diye bana asla ağzına bile sürmeyeceksin dedi, direk iğneye başladık.

Bak şimdi benden pay biç kendine

B12 220 mi neydi
D vitamini de 29 küsürdü.

İkisini de kullanıyorum, ek olarak gümde 1 coraspirin. Zaten sağlıklı insanlara bile zararı olmaz ama sen danış yine de.

Folik in alternatifi çok doktorun verdiğini iç. Öncelikle kullanmadığım ürün kalmadıyı unut. Önüne geleni içme. Kullanacağın 3 ürün var mideyi çorba yapıp hormonlarla oynama.

Birde doktora danış pko var diye insülin baksın. Eğer varsa ilaç verecek sana oda gebeliği destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…