- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.580
- 198
Allah razı olsun canım, her an duamdır Rabbim evlat diye açılan hiçbir eli boş çevirmesin, bütün değerlerinize baktırmakta fayda var benim ,ilk iki tedavimde hiçbir değere bakılmamıştı ikiside olumsuz olduAmiin inşallah canım benim rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doktorum aradığında bende bi söyleyim bakalım d vitamini b vitaminini aksattırmayım
Ya ben ne diyeyim hiç bilmiyorum sonuç görmeden içme nasıl der ? Sonucu al götür at önüne hala gerek yok derse doktor değiştir. Samimi söylüyorum değiştirCoraspini içiyordum bu prof içmene şimdilik gerek yok demiştiHalbuki test daha çıkmamıştı niye öyle dedi bilmiyorum bugün çatlatma iğnesinin 4.günü içesemmiki coraspini
Birde tüp bebek yazık değil mi o kadar masraf resmen milleti söğüşlüyorlar. Ben bir kayıp yaşadım allah biliyor ya yapmadığım test kalmadı gebelik olunca da elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi ama çabalamak lazım. Bana burda doktorlardan çok yardımcı oldu arkadaşlar onların sayesinde yol yordam öğrendim.Allah razı olsun canım, her an duamdır Rabbim evlat diye açılan hiçbir eli boş çevirmesin, bütün değerlerinize baktırmakta fayda var benim ,ilk iki tedavimde hiçbir değere bakılmamıştı ikiside olumsuz oldu
Aynen öyle ilk ikisi devletteydi hiç umursamadan deney gibi kullanıyorlar insanları, bu tadavimdeki doktorum tesadüfen internette dolaşırken karşıma çıktı ve eşime direk tedaviye bu doktorda başlıyoruz dedim, adı çok duyulmamış çok bilinmeyen bir doktor buradada o doktora giden çok varmış araştırınca öğrendim Allah ondan bin kat razı olsun, böyle doktorların sayısı artsın inşAllahBirde tüp bebek yazık değil mi o kadar masraf resmen milleti söğüşlüyorlar. Ben bir kayıp yaşadım allah biliyor ya yapmadığım test kalmadı gebelik olunca da elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi ama çabalamak lazım. Bana burda doktorlardan çok yardımcı oldu arkadaşlar onların sayesinde yol yordam öğrendim.
Allah allah demekki tüp de farklı oluyor. İyi yapmışsınız doktorun vardır bir bildiği. Konu sahibi sizin de tüp ise arkadaşı dinleyin benim bilgilerim normal gebelikler için geçerli.Amin Allah razı olsun evet bende çok takmıyorum kiloyu doğumdan sonra gider bir şekilde ben transfer öncesi başladım iğneye ben doktoruma sormuştum coraspin kullanayım mı diye bana asla ağzına bile sürmeyeceksin dedi, direk iğneye başladık.
Amin amin allah gerçekten iyi doktorla karşılaştırsın çok önemli çokAynen öyle ilk ikisi devletteydi hiç umursamadan deney gibi kullanıyorlar insanları, bu tadavimdeki doktorum tesadüfen internette dolaşırken karşıma çıktı ve eşime direk tedaviye bu doktorda başlıyoruz dedim, adı çok duyulmamış çok bilinmeyen bir doktor buradada o doktora giden çok varmış araştırınca öğrendim Allah ondan bin kat razı olsun, böyle doktorların sayısı artsın inşAllah
Her doktor farklı birşey diyor canım ilk iki tedavimde coraspin kullandırmıştı doktor mesela sonra bu doktora başladım asla kullanma dediAllah allah demekki tüp de farklı oluyor. İyi yapmışsınız doktorun vardır bir bildiği. Konu sahibi sizin de tüp ise arkadaşı dinleyin benim bilgilerim normal gebelikler için geçerli.
Denek ki doğru olan kullanmamakmış. Ne bileyim Ya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın.Her doktor farklı birşey diyor canım ilk iki tedavimde coraspin kullandırmıştı doktor mesela sonra bu doktora başladım asla kullanma dedi
Amin canım gerçekten maddi manevi çok zor bir süreç ağlayarak kullanıyordum ilaçalrı artık son tedavimde sonuç yine olumsuz olursa uzun bir süre ara verecektim şükür Rabbim nasip etti, 10 tanede 1. kalite dondurulmuş embriyomuz var gerideDenek ki doğru olan kullanmamakmış. Ne bileyim Ya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın.
Vay be ne büyük mucizeAmin canım gerçekten maddi manevi çok zor bir süreç ağlayarak kullanıyordum ilaçalrı artık son tedavimde sonuç yine olumsuz olursa uzun bir süre ara verecektim şükür Rabbim nasip etti, 10 tanede 1. kalite dondurulmuş embriyomuz var geride
Amin Allah razı olsun kimsenin kucağı boş kalmasınVay be ne büyük mucizeşükürler olsun allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evlat hasreti çeken her kadına bu duyguyu tattırsın
İşte bizleri denek gibi kullanıyorlar iyi bir doktora gitmek gerçekten çok önemli , her zorluğun arkadında bir mucize vardır bak sen mucizene kavuşmuşsyun çok şükürAllah razı olsun canım, her an duamdır Rabbim evlat diye açılan hiçbir eli boş çevirmesin, bütün değerlerinize baktırmakta fayda var benim ,ilk iki tedavimde hiçbir değere bakılmamıştı ikiside olumsuz oldu
Yok canım benimki normal , Birazdan doktor beni aradığında detaylı sorcam herşeyi inşallahAllah allah demekki tüp de farklı oluyor. İyi yapmışsınız doktorun vardır bir bildiği. Konu sahibi sizin de tüp ise arkadaşı dinleyin benim bilgilerim normal gebelikler için geçerli.
Çok şükür canım sağlıklada kucağımıza alırız inşAllah son 118 günümüz kavuşmayaİşte bizleri denek gibi kullanıyorlar iyi bir doktora gitmek gerçekten çok önemli , her zorluğun arkadında bir mucize vardır bak sen mucizene kavuşmuşsyun çok şükür
Yok canım benimki normal , Birazdan doktor beni aradığında detaylı sorcam herşeyi inşallah
Ben 400lük kullandım benim homozigot biliyosun.Kimyasal ise o pıhtılaşmaya varmadan düşmüş demektir. Gebelik öncesi kesinlikle folik asit e başla. Zemin oluştur. 400 mc kullanıyor insanlar normalde ama sana muhtemelen 500 mc olan folbiol verecek bana onu verdi. Diğeri az geliyor mtfr ye çünkü. Bir dr b12 baktırıp ona da başla. Ben de oda eksik. Dil altı spreyini kullanıyorum. Gebelik olunca da iğne başladın mı bir sıkıntı olmaz inşallah. Yalnız hemen hamile kalmaya çalışma 1 ay en azından düzenli kullan folik asit ve b12 yi
Bİliyorum aynı değer seninde. Ama yetmez dedi merve. Gebelik başladığı an düşüreceğiz dedi. Önden folbiol kullan sonra değişecek dedi. Ya zaten arada pek fark yokta işte etki ediyor mu o kadar bilemiyor insan.Ben 400lük kullandım benim homozigot biliyosun.
Ben öncrsinde de corasprin kullanmadım ısrarla sordum gerek yok dedi. Kanda sonuç alınca iğneye kalp atışıyla corasprine başladık. Ama tek heterozigot konusunda sana çok katılıyorum. Kan sulandırıcı iğneler zararı olan şeyler değil. Tüp bebekte önlem amaçlı veriyo doktorlar hiç bunlara bakmadan.Bİliyorum aynı değer seninde. Ama yetmez dedi merve. Gebelik başladığı an düşüreceğiz dedi. Önden folbiol kullan sonra değişecek dedi. Ya zaten arada pek fark yokta işte etki ediyor mu o kadar bilemiyor insan.
Kalp ve damar cerrahına bile danıştım kan sulandırıcılar sağlıklı kişilerde bile en ufak yan etkisi yok. Tabi başka rahatsızlığı yoksa. Bak ben kullanmayı unuttuğumda ayaklarımın ağrısını daha çok hissediyorum gezme sonrası.Ben öncrsinde de corasprin kullanmadım ısrarla sordum gerek yok dedi. Kanda sonuç alınca iğneye kalp atışıyla corasprine başladık. Ama tek heterozigot konusunda sana çok katılıyorum. Kan sulandırıcı iğneler zararı olan şeyler değil. Tüp bebekte önlem amaçlı veriyo doktorlar hiç bunlara bakmadan.
Folik asit e me dedi peki ? D ve b12 sonuçların zaten belli o niye vermedi?JES papatyakokankadin merve Kızlar doktorla görüştüm kesinlikle kanda gebelik görünce iğneye başlayacaz dedi ısrarla coraspin içiyimmi dedim etki etmez sana dedi D vitamini ve b12 içinde dahiliyeye git ona göre ilaç verirler dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?