pıhtılaşma testleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif yildiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar doktorum koagülasyon testi istedi aç karnınamı tok' muCADIARZU yapılıyor acaba bilginiz varmı? CADIARZU

kardiyovaskuler risk paneli canım bende yaptırdım sonucun cıkmasını bekliyorum.istanbul genetik merkezinde internetten ulasabilirsin

duscum sen neden yaptırddın senındemı dusugun var
benımde gecen ay kımyasal oldu ama degerlerım cok yuksektı hala bıle ınanamıyorum yaa
doktorum pıhtılasma testıne gerek yok dedı ama ben acabalardayım
senın yaptıgın bu test ne ıcn canım

canım benim gebelik oldu ama deger 20 le basladı yükseldi ama düstü.bide 3 asılama yaptırdım olmadı doktorum dedi bunları yaptıralım neden böyle oldu?arastıralımdedi.ilk yaptırdıgım yer gerek görmedi simdi ki görüsmeye gittigim yer istedi sonucların cıkmasını bekliyorum ki gidim doktora insallah bu sefer hersey yolunda gider

dus canım benım degerım 8,gunu 78 le basladı
12,degerım 171 dı
sonradan dusmeye basladı canım
suan 2,adetımdeyım
ve rahım fılmı ıstedı doktorum

sen nerde yaptırdın bunları kaca maal oldu bana bılgı verırmısın canım
allahım emeklerımızı zayı etmesın canım

rahim filmini mihriman sultan tıp merkezinde cektırdım sgk gecıyo 200 tl.kromozom analizini medıkal park da yaptırdık esımle bırlıkte 360 tl.kardıyovaskuler rısk paneli cok arastırdım en uygunu istanbul genetık merkezınde 400tl.tam kan sayımı hormon testlerını ucretsız sgk gecen saglık kurulusunda yaptırdım. aslında kardıyovaskulerı de a.rastırma hastanesınde yaptırıcaktım yazdıramadım .simdi bunların sonucunu beklıyorum .

nısam sen hangı hastane yaptırdın .ben bahceci klinigi halit fırat erden deniyecegim

Pıhtılaşma için kan verdim nerdeyse 3 ay oldu hala haber yok bu kadar geçmi çıkar bu test arkadaşlar??bilgisi olan var mı?yoksa bu durum sorun olduğunu mu gösterir?

nerde yaptrdın ki canım ben devlette yaptrmama rağmen 4 haftada çıktı

aspirin kullanan var mı? dr kullan dedi. ama kullanmadım. gastrit de var bende. bir de aspirin mi coraspirin mi kullan diyorlar? ben dr sormadım ne zaman sorabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…