Pıhtılaşma ve Corasprin kullanımı

Gece mavisi13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
180
72
0,4 cleaxan ve 100mg corasprin kullanıyorum şuan gerçekten kafam karışık kimi doktor 32. Haftada bırak aspirini derken kimi doktor 37-38. haftaya kadar kullanabilirsin diyor..bu tedaviyi görenler lütfen siz kaçıncı haftada bıraktınız?bi sorun yaşadınız mı hamilelikte ya da bebeğiniz doğduğunda?ya da şuan hala hamile olan arkadaşlar sizin doktorlarınız ne söylüyor bu konuda?

Zaten bu konuyla alakalı bir grup var. Orada bütün sorularına cevap bulabilirsin. Bende iğne ve aspirin kullanıyorum. 35haftalıkken coraspini 38haftalıkkende iğneyi bırakıcam.

Ya bu benimde kafami cok karistiriyor bana uc ayin sonu igne birak dedi diger doktor doguma iki gun kala birak defi ne yapacagimi sasirdim sizdeki pihtilasma neydi heterzigor tasiyici ben

Ya bu benimde kafami cok karistiriyor bana uc ayin sonu igne birak dedi diger doktor doguma iki gun kala birak defi ne yapacagimi sasirdim sizdeki pihtilasma neydi heterzigor tasiyici ben
Bendede 3faktörde heterozigot var. Doktora iğne olayını etraflıca sordum. Sonuçta ille 40 ıncı haftada doğum yspıcaz diye bir kaide yok. Erken doğumda olabilir iğneleri vürünürken. Doktor erken doğumda olsa zararı yok. İlle sezerysn olman gerekmiyor.normal doğum yspman daha iyi dedi. Araştırma hastaneleri daha güzel ilgileniyor canım.38haftalık olmadan iğnemi bırakmayı düşünmüyorum. Rahat ol. Sonuçta heterozigot olduğumuz için bizimkisi Rabbimin izniyle o kadar tehlikeli değil. Zaten 36 haftalık olduktan sonra 2 günde bir kontrole çağırıyor doktor.

canım bende clexane ve coraspirin kullanıyorum. iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcam. aspirin bir süre daha kullanıcaz dedi doktorum. genelde 26 haftalardan sonra bıraktırıyorlarmış. benimki de sanırım bu şekilde olacak. kan pıhtılaşman olduğu sürece iğneyi sakın bırakma. internette araştırabilirsin. bebeğinin yaşaması için bu iğne gerekli.

Ama benim kafama takildi bu genetiktesti yaptirdugim dr tekrar randevu aldim oda igneye gerek yok heterozigt tasiyicilik cok onemli degil dedi disarda dolasan kimi cevirsem kac kiside cikar ayrice tupbebek yaptirdigim da aynisini solefi bu testi cikaracaklar yakinda genetikten dedi ve cok iyi bi devlet dogumhastaneside ben daha birakacagimi bilmeden ndn kullaniyorsun gerek yok dedi. Ama kadindogumcu ararkn gittigim iki dr doguma kdr dedi. Anliycaniz ne yapacagimi sasirdim kolay gebe kalmadim allahima cok sukurki olumsuzluklara ragmen gebeyim bi igne yuzunden kaybeymk istemem.

Sizin genetik te ne cikti ve dr ne defi herkes paylasdin lutfen;-)

0,4 cleaxan ve 100mg corasprin kullanıyorum şuan gerçekten kafam karışık kimi doktor 32. Haftada bırak aspirini derken kimi doktor 37-38. haftaya kadar kullanabilirsin diyor..bu tedaviyi görenler lütfen siz kaçıncı haftada bıraktınız?bi sorun yaşadınız mı hamilelikte ya da bebeğiniz doğduğunda?ya da şuan hala hamile olan arkadaşlar sizin doktorlarınız ne söylüyor bu konuda?
ben de heterozigotum aspirini 36 da iğneyi de doğuma kadar dedi normal doğum istersen epudural vuramam dedi annenler gibi ağrı sancı ile doğurursun onun için ben sezeryanı tercih ettim o zaman doğumdan 1 gün önce vurcam ertesin gün doğuma alacak doğuma da 36 dan sonra karar verecek kafanı hiç karıştırma başkalarına kulak asma doktoruna güven ve ne diyorsa onu yap hepimizin pıhtılaşması var her bünye bir değil.

Ama benim kafama takildi bu genetiktesti yaptirdugim dr tekrar randevu aldim oda igneye gerek yok heterozigt tasiyicilik cok onemli degil dedi disarda dolasan kimi cevirsem kac kiside cikar ayrice tupbebek yaptirdigim da aynisini solefi bu testi cikaracaklar yakinda genetikten dedi ve cok iyi bi devlet dogumhastaneside ben daha birakacagimi bilmeden ndn kullaniyorsun gerek yok dedi. Ama kadindogumcu ararkn gittigim iki dr doguma kdr dedi. Anliycaniz ne yapacagimi sasirdim kolay gebe kalmadim allahima cok sukurki olumsuzluklara ragmen gebeyim bi igne yuzunden kaybeymk istemem.

Bendede uç faktörde heterozigot var ve iğne kullanmadan önce hep düşük oluyor yada bebek gelişemiyordu. Elhamdülillah şimdi bugünleri gördük. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip etsin

Bendede uç faktörde heterozigot var ve iğne kullanmadan önce hep düşük oluyor yada bebek gelişemiyordu. Elhamdülillah şimdi bugünleri gördük. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip etsin
inan bilmiyorum napcami bende bir faktorde var digerleri wild type olanlarda olursa igne oneriyoruz demisti benimki mthfr 677 de var. Insallah saglikla kucagimiza aliriz

inan bilmiyorum napcami bende bir faktorde var digerleri wild type olanlarda olursa igne oneriyoruz demisti benimki mthfr 677 de var. Insallah saglikla kucagimiza aliriz
Sende tek faktör olduğu için doktorun gerek yok demiş. Yorum yapamıycam

Benim MTHFR 1298 ve PAI 4G5G heterezigot çıktı cnm. Doktorum iğneye gerek yok dedi hamilelik başlayınca coraspin içicem günde 1 tane

Benim MTHFR 1298 ve PAI 4G5G heterezigot çıktı cnm. Doktorum iğneye gerek yok dedi hamilelik başlayınca coraspin içicem günde 1 tane
Demekki doktorlar ikiye ayriliyor. Sen dr guveniyormusun ben tuple hamile kaldigim.icin biturlu emin olamiyorum birakayimmi devammi edeyim. Acaba en son bi hematologlami gorussem;-))

Demekki doktorlar ikiye ayriliyor. Sen dr guveniyormusun ben tuple hamile kaldigim.icin biturlu emin olamiyorum birakayimmi devammi edeyim. Acaba en son bi hematologlami gorussem;-))
Bence hematologla görüş canım. Ona göre hareket et

Bencede bikaç doktorla ve hematologla görüş. Bana içini ferah tut ikincisinde sıkıntı olmaz dediği için güveniyorum. hayirlisi

Benim de aynı canım seninle iğneni kullan sakın ihmal etme ben şuan 32+2 oldum hala iğne ve corasprine devam ediyorum..ilk bebeğimi 20. Haftada kaybetmiştim..kaç prof kaç doktor gezdim hepsi iğne kullan dedi zaten zararı yok faydası var iğnenin bebeğin daha iyi besleniyo hem..

X