- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Ben bir düşükten sonra doktorum hiç araştırmaya gerek görmeden iğne ve corasprin verdi. Ne olur ne olmaz diye. Sonuçta hiç bir zararı yok. Clexan 04 kullanıyorum her gün göbekten.
Doğum konusuna gelince onu ben de sordum ama zaten doğumdan bir ay önce iğneyi bırakıyosun dedi.yani kanın durmaması riski olmasın diye.
Nitekim sezeryanda da normal doğumda olduğu gibi kanama durmaması riski var o da bir nevi ameliyat.
Vala bana öyle söylemişti üstünkörü konuşmuştuk henüz vaktimiz olduğu için üstelemedim. Belki bıraktırmdan önce bir takım testler yaptırıp ona göre bir yol çizerBir ay önce bırakmak çok riskli değil mi? Ben birgün önceden bırakılıyor diye biliyorum doktorum oyle söyledi. Zaten iğneler kısa süre etkili diger kan sulandirici hap gibi yada coraspirin gibi uzun süre etkili değiller
Yine de dikkat edin son bir ayda bebeginize bi şey olmasın ben iki kez düşük yaptım canım çok yandı neden hamilelik öncesi bu testleri yapmazlar o değil ilk düşükten bile yapılmıyor sanki deneme tahtasıyız.Vala bana öyle söylemişti üstünkörü konuşmuştuk henüz vaktimiz olduğu için üstelemedim. Belki bıraktırmdan önce bir takım testler yaptırıp ona göre bir yol çizer
cnm pıhtılaşma varsa tavsiyem tabı doktoruna danış ben kullanıyorum var yada yok konusunda muaallakda kalsada benım sordugum doktorlar gece yatmadan folık asıt ve 100 mg coraspın den 1 er adet içip her gece o şekıl yatıyorum pıhtılaşman varsa bol bol su iç gunde 3 lt bıle bulsun kanın sulansın en azından nacızane tavsıyem ama gebe kalınca doktor ıgne başlıo tabı onu ozaman doktorunla konuşursun ama kalmadan once kaldıgındada dahıl kesınlıkle folık asıtı bırakma ve coraspını cevremde bı cok arakdaşımda pıhtılaşma olsun olmasın kullanıyorlar zatn onlara dokotrları tavsıye etmişarkadaşlar merhaba geçen ay kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 5.haftada kalbi atadığını öğrendim ve kürtaj oldum kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını öğrendim dr bana folik 1 adlı bir ilaç verdi ve bunu 3 ay kullanmamı söyledi hamile kaldığım zaman ise kan sulandırıcı ilaç (iğne)verecegini söyledi. bu konu hakkında hiç bilgim yok. nasıl kullanacağım ve ne zaman kullanacağım
bu arada pıhtılaşma yaptırdın ve test sonucun varsa yazabılır mısın canım bende yaptrdımda sonuç karşılaştrabılır mıyım mumkunsearkadaşlar merhaba geçen ay kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 5.haftada kalbi atadığını öğrendim ve kürtaj oldum kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını öğrendim dr bana folik 1 adlı bir ilaç verdi ve bunu 3 ay kullanmamı söyledi hamile kaldığım zaman ise kan sulandırıcı ilaç (iğne)verecegini söyledi. bu konu hakkında hiç bilgim yok. nasıl kullanacağım ve ne zaman kullanacağım
faktör 2 heterezigot faktör 5 homozigot leiden normal mthfr heterezigot yazıyor tahlillerde bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama dr kan pihtisindan bahsetti folic 1 verdibu arada pıhtılaşma yaptırdın ve test sonucun varsa yazabılır mısın canım bende yaptrdımda sonuç karşılaştrabılır mıyım mumkunse
Ben de clexane 0,4 ve coraspin kullanıyorum.Dr.um herhangi bir aksilik olmazsa normal doğum yapabilirsin dedi.Bise sorucam kan sulandirici igne kullananlar normal dogum yapamaz diolar bi bilginiz var mi ?
kan pıhtılaşmayı nası öğreniyolarMerhaba arkadaşlar Rabbim izin verirse 7.haftam bitiyo daha kalp atışını duymadım bu hafta gitcem inşallah kan pıhtılaşma sorunum var ama genetik testi yaptırmadım ailede kimsede yok bende kardiyolıpin ıgg ve fosfolipid ıgg pozitif bunlarıda sans eseri öğrendim çok hastalanmıştım arastırıldı ve düşük yapıp yapmadımı sordular oysaki oğlumu dünyaya getirdim nasıl düşük yapmadıma şasırdılar bu tahlillerde bağışıklık yetmezliği olunca araştırıldı zaten bütün bunların hepsini doğumumdan 6ay sonra falan yasadım nasip işte.çok şükür 2gebeliğim zor geciyo tabi Rabbime yalvarıyom hep üzülmemeye calışıyorum çok şükür diyorum enox iğne kullanıyorum bide coraspin tabi korkuyorum yetersizmi diye cünkü ne doz testi yapıldı ne bişey.şimdi böyle genetik olmayan sıkıntı yasayan varmı arkadaslar iğneniz nasıl kaç doz kiloylamı alakalı bilgilendirirmisimiz beni?
kan pıhtılaşmayı nası öğreniyolar
doktor yapmadı galiba kan testi yaptı ama bilmiyorum 6 haftalık benimki özel olarakmı yaptırmak gerekiyokan veriyosun o kanin genetik teste giriyo sonuc 1 aya yakin cikiyor biz fakulte hastanesinde yaptirmistik
doktor yapmadı galiba kan testi yaptı ama bilmiyorum 6 haftalık benimki özel olarakmı yaptırmak gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?