Pıhtılaşma

desem doktora yaptırsammı acaba aklıma takıldı

Kızlar bende de kan pıhtılaşması var ilk bebeğimi 11+5te kalbı durdu. İkincisi 5 haftalıkların sonra genetik test yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Clexane 0.4 kullanıyorum her gün aynı saate. Coaspirinim de var.

insallah bi daha sikinti gormeden bebeginize kavusursunuz acaba dogumdan sonra aspirini kullanmamiz gerekir mi ben bi yerime pihti atar diye cok korkuyorum

insallah bi daha sikinti gormeden bebeginize kavusursunuz acaba dogumdan sonra aspirini kullanmamiz gerekir mi ben bi yerime pihti atar diye cok korkuyorum
Kullanabilirsin canim bence faydasi olur zarari olmaz. Ama dr da sormak gerekir.

Saol canim insallahh.. isteyen herkes sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…