- 20 Kasım 2018
- 13.598
- 50.744
- 598
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #2.861
Aboo herkesler nerelerde yine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aboo herkesler nerelerde yine![]()
Cuma akşamıydı. Çılgınlar gibi film gecesi yaptımAboo herkesler nerelerde yine![]()
Kolay gelsin.Aşırı güzel bir hava olduğundan temizlik yapıyorum ben 🖐
Avm gezin. Avmlerimiz meşhurmuşKolay gelsin.
Ben de yine bahçede oturuyorum. Bahçeye yapıştırdılar beni galiba.
Haha ablam diyo az önce nereye gidelim diye avm’ye dedimAvm gezin. Avmlerimiz meşhurmuş![]()
Normal zamanda bile avm de 1 saatten fazla zaman geçiremem. Havada mikropların uçuştuğunu görürüm. Böyle zamanda hiç gidemem herhalde. İyi ki online alışveriş var.Haha ablam diyo az önce nereye gidelim diye avm’ye dedim
Corona var corona oturuyoruz oturduğumuz yerde. Ufaklık ılgaza gitti okulla, onlara mı kaynasaydım acaba diyorum.![]()
Aynen ben de. Çok mecbur kalmasam avm’ye gitmem. Ki izmirde bizim avm’ler genelde açık alanlı yerler. Ona rağmen haftasonları avm girişlerini görünce başka yer mi yok diyorum.Normal zamanda bile avm de 1 saatten fazla zaman geçiremem. Havada mikropların uçuştuğunu görürüm. Böyle zamanda hiç gidemem herhalde. İyi ki online alışveriş var.
Yeşil alan yoksa balkona çıkar. Avm falan sakat bu ara.Benim kızı nereye götürsem diye düşünüyorum ben de kara kara. Hava güzel gibi ama esiyor da, ne zamandır gezemedik. Corona morona iyice sinirimi bozdu, etrafta yeşil alan bile yok.![]()
Buradaki parklar öyle parklar değil maalesef.Avm sevmiyorum ben. Çarşıda boş boş dolanmayı, deniz kenarında yürümeyi tercih ederim. Aa pardon Ankara'da deniz yoktu di mi
Olsun yine de yürüyüş yapmak, parkta bahçede yayılmak avmye beş basar.
Bünyesi mikroplarla tanışsın bağışıklığı gelişirKızım 18 aylık oldu, daha hiç avm ye gitmedi. Acaba eksik mi büyütüyoruz yoksa iyi mi yapıyoruz bilemiyorum![]()
Bünyesi mikroplarla tanışsın bağışıklığı gelişir![]()
O kadar çocuk bakımından anlamıyorumEvet biraz o açıdan sıkıntım var, hem mikroplara alışık değil hem uyaran eksikliği gibi birşey var, kalabalığa girince geriliyor
Genelde yalnızız, pek kalabalık yok fazla gürültü de yoktur ne yapsam bilemiyorum
Kreşe gidince çok zorlanacağız gibi geliyor
O kadar çocuk bakımından anlamıyorumama her şeyin fazlası zarar.
Avm ye girmeden de kalabalık sosyalleşecek ortam bulunabilir bence.
Ben bu yaşımda bile geriliyorum. 1 saatten fazla durunca nefes alamıyorum gibi geliyor.