- 20 Kasım 2018
- 13.729
- 51.243
- 598
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.921
Hoş tabii gayet hoş. Pek hoş. Valla memnum halimdenOlm yıllardır çekiyom sana hava hoş tabi![]()

Bir tahminim var dur yazayım özelden.Valla bi hile buldum ama söyleyemem utanırım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş tabii gayet hoş. Pek hoş. Valla memnum halimdenOlm yıllardır çekiyom sana hava hoş tabi![]()
Bir tahminim var dur yazayım özelden.Valla bi hile buldum ama söyleyemem utanırım.![]()
Demeeem diyememAllasen söyle, kulaama söyle
Beraber basalım, benim de Angara planım var.Ene sende mi ankrodasın. Gelirim basarım seni de. Absolutu de bascam
Allam ne ola ki? Aklıma bişe geliyo ama...Demeeem diyememzaten sizde işe yarasa fark ederdin şimdiye.
![]()
Beni de atın caminin önünde buluşalımBeraber basalım, benim de Angara planım var.
Çocuklar oynasın diye el mahkum çıkıyoruzDışardan söyleyin, daha çıkmadan doyurur insanı seninki
Nisanda...Beraber basalım, benim de Angara planım var.
Aaaa absolut burda mıEne sende mi ankrodasın. Gelirim basarım seni de. Absolutu de bascam
O da fenaa deme öylee, maaşı eve getirmeden yarısını uçuranlarda kaka bence :))Çocuklar oynasın diye el mahkum çıkıyoruz
Doyuruyor sağolsun, içim şişiyor yemeğe lüzum kalmıyor.
Erkeğin hesapsızı iyidir ya![]()
O da fenaa deme öylee, maaşı eve getirmeden yarısını uçuranlarda kaka bence :))
Hahah bazen kalemde katip gibi oturuyorum giden avukatın dedikodusunu yapıyoruz.Bazı katipler gerçekten pislik, ama kabul et bazı avukatlar da çok uyuz![]()
Ben bişey demedim :))Biz de benimkinden bahsediyorduk![]()
Benimki gibisi zate eve getirmiyor ki, 3 kazanıyorsa 2 si istif, 1 e tamah.O da fenaa deme öylee, maaşı eve getirmeden yarısını uçuranlarda kaka bence :))
Bazenleri orda bazenleri değil.Aaaa absolut burda mı![]()
Hahah bazen kalemde katip gibi oturuyorum giden avukatın dedikodusunu yapıyoruz.çok eğlenceli ya. Masanın o tarafı da eğlenceli.
Altı üstü üç dakika birbirimizle iletişim kurup işimizi halledeceğiz, iki tarafta da bunu anlamayan değişikler var.
Ortası nadir türlerden, geneli iki ayrı uç. Senin işin zorr.Benimki gibisi zate eve getirmiyor ki, 3 kazanıyorsa 2 si istif, 1 e tamah.
Ben bişey demedim :))
Çok gizemli olduBazenleri orda bazenleri değil.
Ay bi kere dayanamadım bi tanesine ben sizinle değil hanımefendiyle muhatabım beyfendi bi susun diye çemkirdim. Kadın adamın görmeyeceği şekilde boşver takma onu el sallaması ve mimiği yaptı.O değişikleri kalem arkadaşları da sevmiyor aslında :))
Benimki gibisi zate eve getirmiyor ki, 3 kazanıyorsa 2 si istif, 1 e tamah.