- 11 Aralık 2018
- 42.437
- 263.590
- 598
- Konu Sahibi KudrAlobar
En bilineninden yav![]()
En bilinen, hımmmm... yokluğunu aratmayanlardan mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En bilineninden yav![]()
Cep boy, seyehat boy gibi bir şeyEn bilinen, hımmmm... yokluğunu aratmayanlardan mı?![]()
Pilli miCep boy, seyehat boy gibi bir şeyÇünkü nerede ihtiyacın olacağını bilemezsin mantığı gütmüş herhalde alırken
![]()
Evet kıpraşan cinstenPilli miİyi oluyor onlar.
Komik bile anlatayım mı sanaEvet kıpraşan cinsten![]()
Haha olurKomik bile anlatayım mı sana![]()
Haha olur
Kendininkinin kalıbını mı çıkarttıDiş doktoru bir manitam vardı bir zamanlar. Takma diş kalıbı çıkarılan malzemelerle kalıp çıkarıp kendimiz yapmıştık![]()
Aynen, birebir orjinalinin aynısıKendininkinin kalıbını mı çıkarttı
Ay öylesi daha iyi olurdu
Yeni bir sektör buldum. Kişiselleştirilmiş vibratörler![]()
Dildo Türkiye de pek tutmaz bence.Aynen, birebir orjinalinin aynısı
Gerçekten ya, iyi sektör olur aslındayöntemi öğrendim ben ama kalıbı nasıl alacaz?
Pek vibratör olmuyor ama vibrasyon yok![]()
Dildo Türkiye de pek tutmaz bence.
Kalıbı müşterilere yollarız. Onlar da kalıbı çıkartıp bize yollarlar sonra da renk, doku vs ayarları yapılır![]()
Orijinal parçayı bozup size dava açarlar söyleyeyim.Ya da ev kiti yapalım. Hani şu yeni doğmuş bebelerin ayak izlerini falan kile çıkarttıkları kitler gibi. Hiç elimiz değmeden hallederiz böylece![]()
Orijinal parçayı bozup size dava açarlar söyleyeyim.
Hangi dildo konuşuyonuz 2 dk rahat durunDildo Türkiye de pek tutmaz bence.
Kalıbı müşterilere yollarız. Onlar da kalıbı çıkartıp bize yollarlar sonra da renk, doku vs ayarları yapılır![]()
Para kazanmak istiyorsak elimizi kirleteceğizYa da ev kiti yapalım. Hani şu yeni doğmuş bebelerin ayak izlerini falan kile çıkarttıkları kitler gibi. Hiç elimiz değmeden hallederiz böylece![]()
Oo yaşasın vekalet ücretiAvukat değil misin sen? Sen ne işe yarayacan? İşin açılan davaları bertaraf etmek.
Oo yaşasın vekalet ücreti![]()
25 isterim%10 kar sana. Başka da ücret bekleme. Tutarsa güzel kazanırız yalnız.
Hede len ordan. Pis ölücü25 isterim