- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #2.641
O kemik senle aynı kategoride olabilir mi hiç?
Çünkü ben şişkoyum çok sağol zaten boyum da kısa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kemik senle aynı kategoride olabilir mi hiç?
Kendime daima verdiğim terapi cümlemNormali biziz lan inan bana
Çünkü ben şişkoyum çok sağol zaten boyum da kısa
Kendime daima verdiğim terapi cümlem![]()
Kendime daima verdiğim terapi cümlem![]()
Kendimize bu kötülüğü yapmamalıyızz
1700lerde yaşıyor olsaydık pehh, siz bizi o zaman görecektiniz diyorum kendi kendime zayıf bir insan gördüğümdeKendimize bu kötülüğü yapmamalıyızz
İçine amecey mi kaçtı senin
1700lerde yaşıyor olsaydık pehh, siz bizi o zaman görecektiniz diyorum kendi kendime zayıf bir insan gördüğümde![]()
1700lerde yaşıyor olsaydık pehh, siz bizi o zaman görecektiniz diyorum kendi kendime zayıf bir insan gördüğümde![]()
Ohoo benim vücut matematik parantezi gibi oldu, umrumda değil. Aha resmen böyleyim {} her yerimden ayrı bir şey çıkıyor, hala aklım ne yesem derdindeBen onları normal balık etli kıvamındayken söylüyordum kendime ve gerçekten memnundum ama artık uçuyorum değişik deniz varlıkları kıvamına doğru![]()
Tabi ki, has elemanlardan.Sende mi bizdensin : )))
Ohoo benim vücut matematik parantezi gibi oldu, umrumda değil. Aha resmen böyleyim {} her yerimden ayrı bir şey çıkıyor, hala aklım ne yesem derdinde![]()
Tabii 2 saattir lastik atlıyorum evin içinde, ama amacını yanlış anladım sanırım
Ben tekerleme söyleyerek içler dışlar filan oynuyorum siz napiyosunuz tam olarak bu lastiği
Aaaa resmen ben {. . } ama böyle biraz aralıklı benimki![]()
Bi ucunu sağ elinde tutucan diğer ucuda sağ ayakla yere sabitliycen gergin olucak sonra o ayaktakini serbest bırakıcan o doğru yolu kendi buluyo
Valla anlamadım bana bi videoyla açıklamalı olarak gönderirsen çok makbule geçer
Aralığa girersek yazma metni bitmez benim.
Genetik yapı olarak da zaten leğen kemiğim geniş, o kadar geniş ki 8. Aylık hamileyken anca anlaşılıyordu hamileliğim.
İçerde koca bir dünya var![]()