- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...
Ya kendisi mukemmel olsa neyse oda yok bende onu kusurlarina ragmen seviyorum ki yan yana geldgmizde herkes benim cok daha guzel oldgmu soyluyor ona gore ama o kendini dew aynasinda goruyor ya nedir nu ego anlamiyorum bende simartmis olabilirim bu beyinsz adamla ne yapicam gercekten bilmiorum kendisi de fit deil madem citi piti istiordun beni gordugunde gozun körmüydü dedim ya cok sinirlendim aptal once kendin zayifla diorum snra bana laf at o kadar erkek icinden bu öküzü nasil buldum ben ya bide direttim olcak illa die aileme simdi kalkip bosanicam diyemem
çoğu arkadaş konu sahibinin sadece dini nikah yaptığını sanmış ama konu sahibi resmi nikah da yapmış, yani resmen evli. sadece düğünü henüz olmamış. bu durumda hemen boşan diyemeyeceğimize göre yapacağınız ilk iş bence iyi bir evlilik terapistine gitmek, sorunun kaynağını saptamak.
belki sen şımartmış olabilirsin, belki nasılsa mozerellaa beni terk edecek değil ya düşünüyordur, aklının ucundan bile geçmiyordur hatta
ama yine de isteksizlik için bu bahane olmazmış gibi geldi
acaba tam bir ilişki yaşanmadığından mı böyle davranıyor o da olabilir
Simardi bu aynen aynen simarttysam yerle birde ederim kendisini ne saniorsa aptal ya nasil sinirleniorum ya bole seylereTabiki arada sirada seksi gecelik felan giyilir ama her zamanda olmaz ki, insan üsütür onlarla :) helede benim gibi corapla yatan birisi donar resmen :))))
Kilif uydurmus ve sana atmis camuru, evlendikten sonra daha cok ezer seni demedi deme bak...
Hic sevmem herseye maydanoz olan erkegi ona neymis senin selulitlerinden??? Sanki kendisi ücgen vucudlu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
çoğu arkadaş konu sahibinin sadece dini nikah yaptığını sanmış ama konu sahibi resmi nikah da yapmış, yani resmen evli. sadece düğünü henüz olmamış. bu durumda hemen boşan diyemeyeceğimize göre yapacağınız ilk iş bence iyi bir evlilik terapistine gitmek, sorunun kaynağını saptamak.
Kendi adima tesekkur ederim, konuda nisanlim falan diye bahsedince aynen yazdigniz gibibanlamistim.
Konu sahibi, onu asagilamak cozum olmaz. Hepimizin kusurlari var fakat birbirimizi biz kendimiz sectik diyip kirildiginizi paylasin.
Ve yeni evli olarak beklentilerinizin dogal oldugunu soyleyip yukaridaki alintida oldugu gibi terapiste gitmeyi teklif edin, fakat onu rencide etmeden konusun...
29yasina kadar hicbir sey yasamadiysa cinsel sogukluk olabilir ama bu adam illa ki bi sekilde tatmin oluyordur,
Pijamalarinizdan rahatsiz olsa dahi gun icinde yanasmasi opmesi vs hissederdiniz davranislarinda.
Olayin bakimla ilgisi olmadigni dusunuyorum. Bir uzmana basvurun...
Hatta dugunden once gidin bence.
Cinsel soguklugu var kesinlikle kilon oldugu icin cinsel hayatimz renksiz olucak dior ben kilo vericem bi sekilde bakalim o zman ne diyecek dewam edecekmiterapiste gitmeyi dusunuorum bkalm onu ikna edebilirsem birlikte gtmeyi istiyorm
Cinsel soguklugu var kesinlikle kilon oldugu icin cinsel hayatimz renksiz olucak dior ben kilo vericem bi sekilde bakalim o zman ne diyecek dewam edecekmiterapiste gitmeyi dusunuorum bkalm onu ikna edebilirsem birlikte gtmeyi istiyorm
Gecelikle, kiloyla, tuyle alakasi yok. Adamda istek varsa hicbir turlu affetmez
Acaba kusunda bi problem mi var :26:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede tüy müy affetmez
Cogumuzun aklindan geceni sormussun
Soru tarzinda cok guzel:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?