pijama yuzunden arzulamayan eş :((

çoğu arkadaş konu sahibinin sadece dini nikah yaptığını sanmış ama konu sahibi resmi nikah da yapmış, yani resmen evli. sadece düğünü henüz olmamış. bu durumda hemen boşan diyemeyeceğimize göre yapacağınız ilk iş bence iyi bir evlilik terapistine gitmek, sorunun kaynağını saptamak.

belki sen şımartmış olabilirsin, belki nasılsa mozerellaa beni terk edecek değil ya düşünüyordur, aklının ucundan bile geçmiyordur hatta
ama yine de isteksizlik için bu bahane olmazmış gibi geldi

acaba tam bir ilişki yaşanmadığından mı böyle davranıyor o da olabilir

Tabiki arada sirada seksi gecelik felan giyilir ama her zamanda olmaz ki, insan üsütür onlarla :) helede benim gibi corapla yatan birisi donar resmen :))))
Kilif uydurmus ve sana atmis camuru, evlendikten sonra daha cok ezer seni demedi deme bak...
Hic sevmem herseye maydanoz olan erkegi ona neymis senin selulitlerinden??? Sanki kendisi ücgen vucudlu

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Yalan o isler cnm bende pijamayla yatiorum esimin yanina ayicikli kalpli dekoltesiz ne alakasi var yani arzulayan adam hersekilde arzular o sizi begenmio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki sen şımartmış olabilirsin, belki nasılsa mozerellaa beni terk edecek değil ya düşünüyordur, aklının ucundan bile geçmiyordur hatta
ama yine de isteksizlik için bu bahane olmazmış gibi geldi

acaba tam bir ilişki yaşanmadığından mı böyle davranıyor o da olabilir

Simardi bu aynen aynen simarttysam yerle birde ederim kendisini ne saniorsa aptal ya nasil sinirleniorum ya bole seylere
Yuz verince kendisini dev aynasinda goruor sanirim kendisi ucgen vucutlu falanda degil gobekli turk erkegi yani bildgnz ama nefes alsin yeter modunda deil 29 yasinda bu zmana kadar kimseyle cinsel beraberlgi olmamis.bilmiyorum cinsellik tam yasnmadigi icin boyle de oluor olabilr dgnden sonra hersey belli olacak

Kendi adima tesekkur ederim, konuda nisanlim falan diye bahsedince aynen yazdigniz gibibanlamistim.

Konu sahibi, onu asagilamak cozum olmaz. Hepimizin kusurlari var fakat birbirimizi biz kendimiz sectik diyip kirildiginizi paylasin.
Ve yeni evli olarak beklentilerinizin dogal oldugunu soyleyip yukaridaki alintida oldugu gibi terapiste gitmeyi teklif edin, fakat onu rencide etmeden konusun...

29yasina kadar hicbir sey yasamadiysa cinsel sogukluk olabilir ama bu adam illa ki bi sekilde tatmin oluyordur,
Pijamalarinizdan rahatsiz olsa dahi gun icinde yanasmasi opmesi vs hissederdiniz davranislarinda.
Olayin bakimla ilgisi olmadigni dusunuyorum. Bir uzmana basvurun...
Hatta dugunden once gidin bence.

Cinsel soguklugu var kesinlikle kilon oldugu icin cinsel hayatimz renksiz olucak dior ben kilo vericem bi sekilde bakalim o zman ne diyecek dewam edecekmi terapiste gitmeyi dusunuorum bkalm onu ikna edebilirsem birlikte gtmeyi istiyorm

Cinsel soguklugu var kesinlikle kilon oldugu icin cinsel hayatimz renksiz olucak dior ben kilo vericem bi sekilde bakalim o zman ne diyecek dewam edecekmi terapiste gitmeyi dusunuorum bkalm onu ikna edebilirsem birlikte gtmeyi istiyorm

boyun kilon kaç canım

sonuçta seni böyle sevmedi mi bu adam

Dogum yaptiktan sonra benimde fazlaliklarim vardi halende 5 kilo fazlam var canim ama bu cinsel hayatimizi etkilemedi hic... Esim kilodan nefret eden bir adam ustelik her seferinde bana sisko der ve kilomda 62 :) yani kilo sevmemesi normal olabilir ama bunun icin bu derece soguk davranmasi normal diil..
Cok basini agritir bu koca cokkk !!!

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Konusturmasin beni simdi, takmis kiloya!
Once opup koklamayi ogrensin...

Onun dedigi seylere siz aldiris etmeyin, herzaman kendinizden emin olun ve sizi eksik hissettirmesine izin vermeyin.
Fakat tum bunlar olurken onu da asagilamayin ki bastirmak icin soyledigi seylerle kendisini vurup isleri psikolojik olarak daha da donulmez noktaya getirmis olmayin.
Yillarca baska seylerin etkisinde kalarak cinsel tatmin yasadigi icin sizde de benzer seyler arayabilir, durum bundan ibaretse ve hormonal birsey yoksa zamanla asarsiniz bence.
Simdilik vajinusmus olan kadinlar gibi dusunun onu.
Hakkinizda hayirlisi...

Eşinize çok kızdım, sizinle nikah kıyarken gözleri kör müymüş? O zaman kaç kilo olduğunuzu farketmemiş mi?
Evlen sonra da yok kilolusun, cinsel hayatımız renksiz olacak falan diye abuk sabuk konuş, bahaneler uydur, kadıncağızı üz!!!!

Gerçekten merak ettim eşinizin abarttığı kadar fazla kilonuz varmı, kilo ve boyunuz kaç?
Büyük olasılıkla bu kilo olayı sadece bir baha
ne

Adamın kendisinde var sıkıntı, gecelik giy giyme adam istekliyse her türlü peşine düşüyor

Gecelikle, kiloyla, tuyle alakasi yok. Adamda istek varsa hicbir turlu affetmez

Acaba kusunda bi problem mi var :26:

ben düzgün fizikli ve ev içinde oldukça seksi kıyafetlerle dolaşan bakımlı bir kadınım ama bazı şeylerin olması için eşimin keyfinin gelmesini bekliyom:18:

Gecelikle, kiloyla, tuyle alakasi yok. Adamda istek varsa hicbir turlu affetmez

Acaba kusunda bi problem mi var :26:

Kanatlari kiriktir belki :)
Saka bi yana belkide vardir bi sorunu, benimde aklima gelmedi diil !!!!

💞Eylül'de gelen hayat sevincim💞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…