pijama yuzunden arzulamayan eş :((

Ayneeeennn, benim kocamda kiloyu sevmez hem de hiiiiççç ve dogumdan sonra 10 kiloya yakin fazlaligim kaldi su an 68 kiloyum cok soyluyo bi suru oneri sunuyo zayiflamam icin kisaca su anki fizigimden hic memnun degil ama bizimde etkilenmedi cinsel hayatimiz.. O yuzden bana da bahane gibi geldi soyledikleri

Erkeklerin evlilikten beklentisi surejli jartiyerli, kırbacı her daim belinde bi kadin sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkekler boyledir canim kendilerini dev aynasinda görürler.Ozguvenleri tavan.Sinir oluyorm bu duruma.Sen de gayet bakimli ol pesinden kostur hic pas vermee

Kendisi saten pijamasinin ustune roptesambir giydiyse demek topuklu ayakkabi ve jartiyer istemis, en dogal hakki caniiimm

Kendi kusurunu sizi gomerek degil cesur olarak cozsun...
Iki lafiyla bakin kilolariniza takilmissiniz hedefi kendisinden size yoneltmis...
Sizi her halinizle sevebilecek, kani kaynayabilecek biri ile evlenin, daha yolun basinda pijamaniza, iki kilonuza takilacak biri ile degil...
Sonunda kendisine kusmus bir kadin olursunuz, uzgunum...

yaa kızlar bu konuda arkadaş haklı tabi..adam resmen bahane aramış ama şu tavşanlı,ayıcıklı gecelik işine ben de gıcığım yaaa.. onu giyen içine de beyaz babaanne donu giyiodur diye düşünüorum ki yurtta falan arkadaşlarımdan görüorum aynen öyle

yaaa ben tek yaşıyorum..gene de evde her daim mini,askılı gecelik tarzı elbiseler giyerim... var yok arası... hem daha rahat.hem insan kendine bile güzel gelio... yani fantazi gecelik kastetmiorum ama şunun gibi şeyler

ya da şu ... iç çamaşırlarım da kesinlikle renkli,ipli,dantelli süslü şeylerdir... ve kimse görmese de ben böyle giyinmeyi seviorum.... ve ayıcıklı pijama falanın lafı bile beni sinir edior ve gerçekten bunu görüp de sinilenebilen erkekler var...bununla ilgili bi yazı bile okumuştum..bulursam paylaşırım :)

yani evli hanımlarımız eğer evde çocuk yoksa ve kayınvalideleriyle yaşamıorlarsa neden ayıcıklı pijama falan giyio cidden anlamıorum giyin yahu... valla çok rahat ve güzeller:

Son düzenleme:

Yaaa nasıl güldüm alllahım çuku çalışıyorsa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

10 senelik evlilikte olur anca bu muhabbetler, şöyle giy böyle giy diye değişiklik olsun heyecan olsun diye
daha tam bir birliktelik bile yaşamamış yeni evlilerde değil, yeni evli normal bir erkek, bi kaç kiloya, ayıcığa tavşancığa bakmaz

Bencede kilo ile hiç alakası yok konu sahibi arkadaşım. Saçmalamış.

Kıs sen kuzeninin özel hayatını mı takip ediyon kıs

ahah ya ben takip etmiyorum da buraya açmalık bir kaç olay olmuştu. kadın doğumcu arkadşım var çaktırmadan soru sormam için anlatmak surumunda kalmıştı.

bence de maalesef mevzu bu... çok fazla bu tarz film isleyen adamlar aktif cinsellikte bir süre sonra başarısız oluyorlar... görsel yönden alıştıkları şeyleri normalde göremedikleri için tahrik olamıyorlar bu da ereksiyon problemi oluşturuyor... bu da psikolojilerini bozuyor... yani kendileri edip kendileri buluo odunlar

Bahane.
Evliliğiniz de sıkıntı yaşama olasılığınız çok yüksek,
mutlaka bir sıkıntısı vardır, eğer isteseydi eşortman filan engel olmaz.

bunlarla hasta olunur ya. ben kendimi içinde hayal bile edmiyorum ya seksepalite içten geliyo galiba

ben kayınvalidemle birlikte oturduğum için çok fazla giyemiyorum gecelik ama birlik oturmayan insaların eşlerine karşı seksi olmamasını anlamıyorum benim kaynanam olmasa evde bile mini mini şeyler giyerdim erkek bu ayol giy bi gecelik yat yanına adamında uyurken gözü gönlü açılsın .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım bunlar bahane bence de. evli biri olarak söylüyorum, istekli adam üstündekine bakmaz. Benim çevremden duyduğum gördüğüm kadarı ile böyle erkeklerin cinsel sorunları olabiliyor. ereksiyonda sorun yaşayanlar oluyor. Bahaneler uyduruyorlar. Bence evlenmeden önce gerçek sorunun ne olduğunu anlamalısın.

ahan da yazıyı buldum kadınlar kulübündenmiş yine

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=113102

Hadi pijama olayını anlarım, seni daha çekici görmek istiyor olabilir. Normal.
Ama o çıtı pıtı değilsin ne demek arkadaş? O ne biçim laf öyle. Çok ayıp etmiş, öyle bi anda mı söylenir o?
Çok şikayetçiyse normal bi günde gelir şakayla karışık kırmadan söyler, sen de mesajı alırsın.
Ama çekici bulmuyorum çünkü çıtı pıtı değilsin ne demek yani, bunu diyen adamın gözü dışarda olabilir arkadaş.

bunlarla hasta olunur ya. ben kendimi içinde hayal bile edmiyorum ya seksepalite içten geliyo galiba

bilmem ki:) ben çok sıcaklarım ondan biraz da sanırım..yaz kış afakalnlıyım,sıcaklıom.... doğuda yaşıyorum, kışın dışarısı -45 derece.. geçen sene bi oda arkadaşım vardı, pijamasını çoraplarının içine sokar, üzerine anorak mı ne denio_ hiç alıp giymedim adını da bilmio olabilirim- ondan giyio.yorgana sarılıp yatıodu...ben gene gecelik

cinsellikle ilgili hormonlar çok salgılanmıyor eşinizde bence,öyle erkekler çok vardır,daha iyi değilmi öyle olması diğer türlüsünden:26:

Ya ben bu tarz pijama vs konularında şunu anlamıyorum neden yatağa bişeyler giyip yatılıyor çok mu soğuk ev donuyomusun ee yaz var yazın neden giyiyosun 5 yıllık evliden nacizane tavsiye nu yat canım nu yat arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…