• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pijama yuzunden arzulamayan eş :((

Bana diorki sanki sen erkeksin ben kadinim cinsel istek yonunden bende biraz geri duracam bakalim ne olucak ben cok ilgi gosterdgm icin kendini geri cekior olabilr dicem ama isteksiz bi erkek ya istegi yok yani ben daha deli dolu bi erkek isterdim mesela ewe gelioz alisweristen annemin ewine ewde kimse yok askim sana bi sarilayim diorm dur biraz yorgunum dior bende cokmu grursuzum ya acaba

Kendisi cok mu yakisikli? Bi kez siz onu elestirin bakalim ne hissedecek? Sonra da hah iste ben de aynen boyle hissediyorum diyin

Ohoo çatlağa selülite laf ediyorsa işiniz zor sakın çocük falan yapmayın o zaman :ssz:

Aynen bibi,
Konuyu okurken aklimdan bu gecti.

Konu sahibi, esinizle dogum sonrasinda catlaklara takilan degil cocuklarinin annesi olarak sarmas dolas yatmak istiyorsaniz,
Ilerleyen yaslarda veya evde temizlik yaparken fistan giyip yemeni bagladiginizda sirinliginizden icinin kaynamasini istiyorsaniz,
Sabah mahmurlugunuzu gorup bakimsiz ve taranmamis sac degil, o yari kapali gozler ardindaki masumiyetiniz onun sevgisini daha arttirmasini istiyorsaniz;
Bu adamla is isten gecmeden yollarinizi ayirin derim.
Sorun yapip yapmadiklarindan ziyade gorme biciminde...

Isteksiz ve soguk biri olmak hem hormonal hem de karakter derdim.
Fakat sizi asagilayarak kendinde "kusur" olarak gordugu her ne ise (!) onu kapatma cabasinda...
Zamanla ozguveninizi de yitirirsiniz. Benden soylemesi...
Aldatildiklarinda da "hakettim kocam hakli" diyorlar sonra.

Bir erkegin partnerini cekici bulmasinin ne giydigiyle falan alakasi yok.. Ancak yuzeysel seylerde onemlidir bu, ama birbirine asik iki insan icin asla onemi yoktur.. Mesela benim selulitlerim de var sikinca ortaya cikan, ya da kalcalarimda cok derin ve cok belirgin catlaklarim var cocukken gordugum kortizon tedavisi ve alinip verilen asiri kilonun bana mirasi, ki o catlaklar hangi kadinda olsa uzulur mutsuz olur eminim. Ama sozlum masallah sanki gozunun onune bir perde inmis gibi :1: Sacim berbat olur, ben aynaya bakmaya utanirim, o bana bakar bakar "ne guzelsin sen ya" der. Surekli oper, sarilir, elimi tutar, giydigim tisortten bile azicik belim acilsa hemen moda girer, etkilenir :1: Bizim birlikte kaldigimiz, tatile gittigimiz de cok oldu, en rezil hallerimi bile gordu ama umrunda degil adamin, ona gore ben dunyanin en guzel kadiniyim, her halim cekici, baska kimse yok.. Boyle de olur zaten, iki insan birbirine asik oldugunda kusurlarini gormez, kusurlari bile guzel gelir. Kilo aldin cekici bulmuyorum, pijamayla yattin soyle falan bunlar bahane..
Ne güzl ya maasallah cok ozendim size nazar degmesn bende boyle istiyorum ama yok ya gecen ailesi ile bize iftara geleceklerdi ben nasil suslendim saclarimi duzlestrdm makyajimi yaptim guzelce giyindim gercekten cok guzel oldum bana hic dmedi bile ya bugun cok guzelsin vs ustndeki gomlek ne oyle cocuk gibi flan dedi dusunuyorumda ne okuz bi esim var ya hic bir seyden anlamayan bir okuz :((
Yerinde olsam cok iyi dusunurum resmi nikah kiydirmadan. 10 gun varmis onunde daha. Isteksiz bir adam olabilir, sen libidosu yuksek bir kadinsan o da ilerde sorun olur, ama saygi eksikligi bundan daha da buyuk sorun. Bakimsizsin, cekici gelmiyorsun, kilo aldin vs bunlar asik adamin edecegi laflar degil, kendine guvenini sifirlar bu adam, mutsuz olursun.. Al karsina konus, derdi neyse soylesin, ama yine bir sey demezse de sen iyi dusun.. :ssz:

Çok iyi anliorm benimki de bölgeydi ama dini bahane ediodu ben de ayy ne dini bütün falan diyodm bide kendimi suçluordum. Resmi nikah yapildi insan bi heyecanlanmazmi karim oldun vs DyP öpmeye kalkmaz mi yokk hic bi teşebbüsü olmamisti ve sonra da hic değişmedi. Bi kere arzulayarak baktgni görmedim cinsellik olmasi gerektiği için oluodu ki bu bi kadin için çokkk agir gerçekten sevilmedigini düşünüyorsun sürekli ve çok yipraniyorsun. Sonuç: ben bosandim...tek neden bu dgldi ama bu da buyuk bi etkendi benim için. Şimdiki aklim olsa düğün günü de olsa birakirdim o adami.işiniz zor.
Evet aynen bizde nikahlarimiz yapilinca yakinlastk daha cok onunda ole bahaneleri vardi gunah falan derdi ama namaz kilmazdi mesela simdi dinende resmende esiyim halen ayni cok uzuluyorm.inciniyorum kendimi degersz goruyorum :(

Esiniz tamamen bahane uydurmus. Seven erkegin kilo fazlaligina pijamaya falan bakmadigini gayet iyi biliyorum etrafimdaki iliskilerden. Yirmi kilo fazlasi olan arkadasim dahil herkes arzulaniyor sevgilisi, nisanlisi tarafindan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kendimi suan cok kotu hissediyorum aglayarak yaziyorum ben bunlari hakedecek bisey yapmadim ya memmuniyetsiz bu adami ne yapicam ben cok mutsuzum suan gercekten o kadar yapiyorum ediyorum gozune gorunmuyor

Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...

bana biraz bahane gibi geldi :19: inan bana evlendikten sonra seni her halinle görecek en şık ve özenli halinden en bakımsız haline kadar..yani bunlar aslında bahane olmamalı ki anladığım kadarıyla özenli bir insansınız da..

Kıl tüy takıntısı oldugu için lazere gidiyorum bende sewmiyorum zaten tüy falan kadınz yani bakimszlk bize yakismaz ama bole dawranmasida gerekmez ben mi çok istekliyim acaba kendimi geri mi çeksem bende ona karsi mi isteksiz davransam

Kil tuy demissiniz. Bunu simdiden konusmaniz bile tuhaf geldi, daha hic gormemis ki...

Kendi sakallarindan da rahatsiz olur mu?
Ya da ev-yemek konusunda asiri titizligi var mi?

Ilk sorum cinsel kimlik,
Ikincisi ise cinsel iliski de dahil olmak uzere temizlik hastaligindan oturu igrenme diye dusundum...
Bunlardan herhangi birinde asirilik varsa uzman destegi derim.... sorun olmayabilir tabi ama "normal" gelmedi esiniz.

Kizlar kendimi suan cok kotu hissediyorum aglayarak yaziyorum ben bunlari hakedecek bisey yapmadim ya memmuniyetsiz bu adami ne yapicam ben cok mutsuzum suan gercekten o kadar yapiyorum ediyorum gozune gorunmuyor

kendini mutsuz hissetme sakın ve böyle bir sey için üzülme ..bu sekilde cevap verdiğinde geri çekilme kendini savun ona karsı zaten her zaman özenli olduğunu soyle..soruunu senden değil kendinde arasın bence:20:

Bencede o anlik bahanesi gibi geldi resmende dinende evlendik dugunumuz 10 gun sonra...lafa gelince konusuyor ama uygulamasi sifir hep bole hantal isteksiz bense daha kıpır kıpır dugun gunumuz yaklasiyor heyecan bile yok suan son gun heyecan yaparim ben dior hep ben ona sarilmak opmek istiyorum onda ilgi yok buda beni cok uzuyor

Bence nikahı iptal ettirin yoksa çok sıkıntı çekersiniz sevgi böyle bişey değil gerçekten sevseydi sizi her halinizle beğenirdi ben ilk defa eski sevgilimin yanında makyajsız gezerdim her halımi severdi beğenirdi ben de kendimi çok iyi hissederdim

Tipik bir Bradpus Pittous sen nesin okus vakasiyla daha karsi karsiyayiz. :27: Ayrilinca havasi sonuyor bunlarin canim merak etme.

farkında değilsin ama çok iticisin mi dedi, bunu da pijama yüzünden söylüyor, bahaneye bak beri gel, bu kadar saçma sebeb duymadım

sarılmak bile istemiyor demişsin, yıllar önce bi arkadaş vardı burda bu yüzden boşanmıştı nickini hatırlamlıyorum ama kedili bi profil resmi vardı, o geldi aklıma, evlenirseniz sonunuz öyle olmasın
nişanlılık bunun için var işte, illaki nişanlılık sonunda evlenilmek zorunda değil

Bariz kendi eksigini kapamak icin camur atmis sana. Ki bu bi eksik de degil ya karakteri boyle ya da hasta tedavi olucak cinsel isteksizlik icin. Boyle bi evlilik zor cidden oturup adam akilli durumu konus. Seni arzulayamadigi icin boyleyse baska kadinla evlenseymis. Bu isler pijamaya selulite bakmiyor valla. Adamin cuku calisiyorsa istersen salvarla uyu yanina yatinca tahrik olmasi lazim.

canım bence esinde bı problem var senin.ne kılolu kadınlar var ne kendıne bakmayan kadınlar var kocaLarı peşlerinden ayrılmıyor .o arkasına sığındığı bahane yani hıc canını sıkma kafaanı bu tarz seylerle yorma derim yanaşırsa bıle yuz verme derım eldekı elmayı hos bulana kadar derim tabı karar senın :13:

Bariz kendi eksigini kapamak icin camur atmis sana. Ki bu bi eksik de degil ya karakteri boyle ya da hasta tedavi olucak cinsel isteksizlik icin. Boyle bi evlilik zor cidden oturup adam akilli durumu konus. Seni arzulayamadigi icin boyleyse baska kadinla evlenseymis. Bu isler pijamaya selulite bakmiyor valla. Adamin cuku calisiyorsa istersen salvarla uyu yanina yatinca tahrik olmasi lazim.

ahahha aynen ya selülit falan hak getire hele ki bizim türk erkeklerimiz nefes alsın yeter modunda :52: cinsel azruları yoktur belli yada eşcinseldir ne biliyoruz çogu kişi saklıyor , konu sahibi kaç bu adamdan kaççççç depar atarak kaç hemde :10:

Son düzenleme:
Ya kendisi mukemmel olsa neyse oda yok bende onu kusurlarina ragmen seviyorum ki yan yana geldgmizde herkes benim cok daha guzel oldgmu soyluyor ona gore ama o kendini dew aynasinda goruyor ya nedir nu ego anlamiyorum bende simartmis olabilirim bu beyinsz adamla ne yapicam gercekten bilmiorum kendisi de fit deil madem citi piti istiordun beni gordugunde gozun körmüydü dedim ya cok sinirlendim aptal once kendin zayifla diorum snra bana laf at o kadar erkek icinden bu öküzü nasil buldum ben ya bide direttim olcak illa die aileme simdi kalkip bosanicam diyemem :43:

Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...

Esin tam ben canim esim yanima sirnasir basim agriyor derim .....
israr edersede cok laf saydiririm cnm esinz isteksiz tipki ben gibi kilif orturmeye calisiyor bu bu sebbler var ama aslinda yok bu gibi anladin uzulmeyin benxe

Kocanin isteksizligi icin tek sebep gercekten omu bilemem ama benim bir arkadasimin kocasida arkadasima ayili mikili pijamalar ggiyiniyorsun yatiyorsun kendimi cocukla yatiyormusum gibi hissediyorum kotu oluyorum demisti :))

Back
X