Bir erkegin partnerini cekici bulmasinin ne giydigiyle falan alakasi yok.. Ancak yuzeysel seylerde onemlidir bu, ama birbirine asik iki insan icin asla onemi yoktur.. Mesela benim selulitlerim de var sikinca ortaya cikan, ya da kalcalarimda cok derin ve cok belirgin catlaklarim var cocukken gordugum kortizon tedavisi ve alinip verilen asiri kilonun bana mirasi, ki o catlaklar hangi kadinda olsa uzulur mutsuz olur eminim. Ama sozlum masallah sanki gozunun onune bir perde inmis gibi

Sacim berbat olur, ben aynaya bakmaya utanirim, o bana bakar bakar "ne guzelsin sen ya" der. Surekli oper, sarilir, elimi tutar, giydigim tisortten bile azicik belim acilsa hemen moda girer, etkilenir

Bizim birlikte kaldigimiz, tatile gittigimiz de cok oldu, en rezil hallerimi bile gordu ama umrunda degil adamin, ona gore ben dunyanin en guzel kadiniyim, her halim cekici, baska kimse yok.. Boyle de olur zaten, iki insan birbirine asik oldugunda kusurlarini gormez, kusurlari bile guzel gelir. Kilo aldin cekici bulmuyorum, pijamayla yattin soyle falan bunlar bahane..
Ne güzl ya maasallah cok ozendim size nazar degmesn bende boyle istiyorum ama yok ya gecen ailesi ile bize iftara geleceklerdi ben nasil suslendim saclarimi duzlestrdm makyajimi yaptim guzelce giyindim gercekten cok guzel oldum bana hic dmedi bile ya bugun cok guzelsin vs ustndeki gomlek ne oyle cocuk gibi flan dedi dusunuyorumda ne okuz bi esim var ya hic bir seyden anlamayan bir okuz

(
Yerinde olsam cok iyi dusunurum resmi nikah kiydirmadan. 10 gun varmis onunde daha. Isteksiz bir adam olabilir, sen libidosu yuksek bir kadinsan o da ilerde sorun olur, ama saygi eksikligi bundan daha da buyuk sorun. Bakimsizsin, cekici gelmiyorsun, kilo aldin vs bunlar asik adamin edecegi laflar degil, kendine guvenini sifirlar bu adam, mutsuz olursun.. Al karsina konus, derdi neyse soylesin, ama yine bir sey demezse de sen iyi dusun..