• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pijama yuzunden arzulamayan eş :((

Kilo nedir ki verilir alınır... Bana da tuhaf geldi. Tavşanlı pijamam benim de var, esim de sempatik bulur ne var tavşanlı olsa ne, ne kadar ayıp

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kanatlari kiriktir belki :)
Saka bi yana belkide vardir bi sorunu, benimde aklima gelmedi diil !!!!

💞Eylül'de gelen hayat sevincim💞

Her sey olabilir :26: konu sahibine kirgin olabilir, gay olabilir, isteksizligi olabilir say say bitmez :26: en dogrusu karsilikli oturup konusmak

ben düzgün fizikli ve ev içinde oldukça seksi kıyafetlerle dolaşan bakımlı bir kadınım ama bazı şeylerin olması için eşimin keyfinin gelmesini bekliyom:18:

Ya bu erkekler kendilerini ne saniyorlar onlarin pesinizde kosmasi lazim kadin bulmuslar ustune naz yapiyorlar hayret bir sey :26:

Kizlar kusunda falan problemi yok gayet iyi sağlıklı hatta yanaktan optugumde bile bazen hemen ereksiyon olabiliyor gay degil eminim onlardan cinsel soguklugu var sadece :(((

Kuzenim eşinden 20 kilo daha fazlası var nişanlıykende evliykende hatta hamileliğin ilerki aşamalarında bile aktiftiler. Bunun kiloyla ilgisi yok ki. Adam isteksiz ve kendini nası tatmin ediyp normalde. Cinsel tercihinden şüphelendim

Bence bundan sonra sizi eleştirdiğinde sen kendinden haberdar misin diye bir kaç laf söyleyin bakalim ne tepki verecek

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Konusturmasin beni simdi, takmis kiloya!
Once opup koklamayi ogrensin...

Onun dedigi seylere siz aldiris etmeyin, herzaman kendinizden emin olun ve sizi eksik hissettirmesine izin vermeyin.
Fakat tum bunlar olurken onu da asagilamayin ki bastirmak icin soyledigi seylerle kendisini vurup isleri psikolojik olarak daha da donulmez noktaya getirmis olmayin.
Yillarca baska seylerin etkisinde kalarak cinsel tatmin yasadigi icin sizde de benzer seyler arayabilir, durum bundan ibaretse ve hormonal birsey yoksa zamanla asarsiniz bence.
Simdilik vajinusmus olan kadinlar gibi dusunun onu.
Hakkinizda hayirlisi...

Eşinize çok kızdım, sizinle nikah kıyarken gözleri kör müymüş? O zaman kaç kilo olduğunuzu farketmemiş mi?
Evlen sonra da yok kilolusun, cinsel hayatımız renksiz olacak falan diye abuk sabuk konuş, bahaneler uydur, kadıncağızı üz!!!!

Gerçekten merak ettim eşinizin abarttığı kadar fazla kilonuz varmı, kilo ve boyunuz kaç?
Büyük olasılıkla bu kilo olayı sadece bir baha
ne

Adamın kendisinde var sıkıntı, gecelik giy giyme adam istekliyse her türlü peşine düşüyor

Gecelikle, kiloyla, tuyle alakasi yok. Adamda istek varsa hicbir turlu affetmez :1:

Acaba kusunda bi problem mi var :26:

Cogumuzun aklindan geceni sormussun:46::46:
Soru tarzinda cok guzel:)))

ben düzgün fizikli ve ev içinde oldukça seksi kıyafetlerle dolaşan bakımlı bir kadınım ama bazı şeylerin olması için eşimin keyfinin gelmesini bekliyom:18:

Artik bi sekilde sormak lazimdi bunu :)) kibar seklini aradim napiyim :p

Kanatlari kiriktir belki :)
Saka bi yana belkide vardir bi sorunu, benimde aklima gelmedi diil !!!!

💞Eylül'de gelen hayat sevincim💞

Kilo nedir ki verilir alınır... Bana da tuhaf geldi. Tavşanlı pijamam benim de var, esim de sempatik bulur ne var tavşanlı olsa ne, ne kadar ayıp

Her sey olabilir :26: konu sahibine kirgin olabilir, gay olabilir, isteksizligi olabilir say say bitmez :26: en dogrusu karsilikli oturup konusmak

Ya bu erkekler kendilerini ne saniyorlar onlarin pesinizde kosmasi lazim kadin bulmuslar ustune naz yapiyorlar hayret bir sey :26:

Kuzenim eşinden 20 kilo daha fazlası var nişanlıykende evliykende hatta hamileliğin ilerki aşamalarında bile aktiftiler. Bunun kiloyla ilgisi yok ki. Adam isteksiz ve kendini nası tatmin ediyp normalde. Cinsel tercihinden şüphelendim
kizlar benden bekliyor hep ya hep ama hep ilk benden beklior ya mesela dugun telasindayiz kostryoz edioz ikimizde yoruluoz ama o hemen cinsel yondende yoruluor yorgunsa opmez bile boyum 1 70 kg 80 yani 10 kg fazlam var asiri degilim obez grububa girmiorum ama kiloluyum yani benmi cok istekliym acaba utandm smdi kendimden bunu solerkn bile :(( ama insan arzulanmak istior ilgi istior yan yana yatarken sarilmior onceden sarilirrdi operdi ben uyurken simdi yok cok ultra kontrollu bi erkek ya gereksiz yani evlenmiisiz artik helal olmusuz birbirimize :(((

1.70 e 80 kg kilolumuymuş gayette güzel bir oran bence, bahane olduğu iyice ayyuka çıktı

aç göster hesaplama sitelerinden beden kitle indexsini, gerçi onu geçse hava bahane su bahane olacak gibi görünüyor

Son düzenleme:
kizlar benden bekliyor hep ya hep ama hep ilk benden beklior ya mesela dugun telasindayiz kostryoz edioz ikimizde yoruluoz ama o hemen cinsel yondende yoruluor yorgunsa opmez bile boyum 1 70 kg 80 yani 10 kg fazlam var asiri degilim obez grububa girmiorum ama kiloluyum yani benmi cok istekliym acaba utandm smdi kendimden bunu solerkn bile :(( ama insan arzulanmak istior ilgi istior yan yana yatarken sarilmior onceden sarilirrdi operdi ben uyurken simdi yok cok ultra kontrollu bi erkek ya gereksiz yani evlenmiisiz artik helal olmusuz birbirimize :(((

Kesinlikle esinde bir sorun var cinsel acidan...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Utanmana gerek yok senin istekli olnan anormal degil ama esinin biraz anormal
Ama hic deneyimi yok dedin galiba belki bu yuzden basarisiz olacak diye korkuyordur.sen onunda rahat edecegi bir ortam hazirla degisik camasir istiyorsa ya beraber alalim yada sen hediye al de.belki degisir

Burcu nedir nisanlinin canim. Kova yay gibi tipler cinselligi ikinci plana atiyor benim bildigim

Eşin çok fazla yetişkin içerikli film izlemiş de, senden de o filmlerdeki kadınlar gibi görünmeni, hareket etmeni ve giyinmeni bekliyor gibi. Deneyimsizse bir de, bütün o filmlerde gördüklerini evliliğinde gerçekleşmiş görmek istiyor olabilir. :ssz: Evli adamdan çok, ergen tripleri.

Sevgilim benim en pasaklı hallerimi bile bilir soğusa o soğurdu valla.. O durumlarımda bile bişi bulur iltifat edecek. Sizinkinde cinsel isteksizlik var belli ki..

E ilerde çocuk falan olacak, saçını taramaya dahi fırsat bulamayacaksın bazı zamanlar; demekki ozaman boşayacak seni! Bence sorun adamda.
iktidarsız veya cinsel organının boyutlarından falan şikayetçi fakat bunları itiraf etmek yerine sana suç atmış.
Birine cidden aşık olup da arzulayan insan, her hali ile arzular.
Gecelik, jartiyer, dantelli tangalar..vs vs bunlar hep işin süs kısmıdır.
Bunlara takılmak saçmalıktır.
Hele ki kilona laf etmesi!
Olayı bitirir!

Canım üzgünüm ama isteksizliğine bahane bulmuş eşin.. Arzulayan erkeğin gözünü ne pijama görür ne bişe, arzulamıyosa da sen istediğin kadar seksi ol arzulamasını sağlayamazsın.. Kendi eşimden örnek vereyim gecen haftalarda yıldönümümüzü kutladık ben de sürpriz yapmak gözüne hoş gözükmek için gece seksi bi gecelik ve seksi bi makyaj yaptım bi ton isve cilveyle yanina gittim çok hoşuna gitti içi gitti farkındayım ama ne oldu biliyo musun??? Hiçbişe!!! O an istemedi.. Ama mesela ufacik kila tüye takan bi adamdır takintilidir resmen bu konuda ama o an arzuluyosa hiiiiiiiçççç oralı olmaz.. Yani bilemedim belki bi sorunu vardir bu konuyla ilgili ya da sadece genel anlamda isteksiz biridir.. Peki diğer yönlerden nasil sana karşı, merhametli mi, duyarlı mı, sevgi dolu mu kisaca sevildiğini hissediyo musun??

Bencede kilo ile hiç alakası yok konu sahibi arkadaşım. Saçmalamış.

Kıs sen kuzeninin özel hayatını mı takip ediyon kıs :27: :9:

Aynen bibi,
Konuyu okurken aklimdan bu gecti.

Konu sahibi, esinizle dogum sonrasinda catlaklara takilan degil cocuklarinin annesi olarak sarmas dolas yatmak istiyorsaniz,
Ilerleyen yaslarda veya evde temizlik yaparken fistan giyip yemeni bagladiginizda sirinliginizden icinin kaynamasini istiyorsaniz,
Sabah mahmurlugunuzu gorup bakimsiz ve taranmamis sac degil, o yari kapali gozler ardindaki masumiyetiniz onun sevgisini daha arttirmasini istiyorsaniz;
Bu adamla is isten gecmeden yollarinizi ayirin derim.
Sorun yapip yapmadiklarindan ziyade gorme biciminde...

Isteksiz ve soguk biri olmak hem hormonal hem de karakter derdim.
Fakat sizi asagilayarak kendinde "kusur" olarak gordugu her ne ise (!) onu kapatma cabasinda...
Zamanla ozguveninizi de yitirirsiniz. Benden soylemesi...
Aldatildiklarinda da "hakettim kocam hakli" diyorlar sonra.

Şu msjı bir alkışlıyayım dedim :42::42::46::46:

Back
X