Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanatlari kiriktir belki :)
Saka bi yana belkide vardir bi sorunu, benimde aklima gelmedi diil !!!!
💞Eylül'de gelen hayat sevincim💞
ben düzgün fizikli ve ev içinde oldukça seksi kıyafetlerle dolaşan bakımlı bir kadınım ama bazı şeylerin olması için eşimin keyfinin gelmesini bekliyom:18:
Konusturmasin beni simdi, takmis kiloya!
Once opup koklamayi ogrensin...
Onun dedigi seylere siz aldiris etmeyin, herzaman kendinizden emin olun ve sizi eksik hissettirmesine izin vermeyin.
Fakat tum bunlar olurken onu da asagilamayin ki bastirmak icin soyledigi seylerle kendisini vurup isleri psikolojik olarak daha da donulmez noktaya getirmis olmayin.
Yillarca baska seylerin etkisinde kalarak cinsel tatmin yasadigi icin sizde de benzer seyler arayabilir, durum bundan ibaretse ve hormonal birsey yoksa zamanla asarsiniz bence.
Simdilik vajinusmus olan kadinlar gibi dusunun onu.
Hakkinizda hayirlisi...
Eşinize çok kızdım, sizinle nikah kıyarken gözleri kör müymüş? O zaman kaç kilo olduğunuzu farketmemiş mi?
Evlen sonra da yok kilolusun, cinsel hayatımız renksiz olacak falan diye abuk sabuk konuş, bahaneler uydur, kadıncağızı üz!!!!
Gerçekten merak ettim eşinizin abarttığı kadar fazla kilonuz varmı, kilo ve boyunuz kaç?
Büyük olasılıkla bu kilo olayı sadece bir bahane
Adamın kendisinde var sıkıntı, gecelik giy giyme adam istekliyse her türlü peşine düşüyor
Gecelikle, kiloyla, tuyle alakasi yok. Adamda istek varsa hicbir turlu affetmez![]()
Acaba kusunda bi problem mi var :26:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cogumuzun aklindan geceni sormussun
Soru tarzinda cok guzel:)))
ben düzgün fizikli ve ev içinde oldukça seksi kıyafetlerle dolaşan bakımlı bir kadınım ama bazı şeylerin olması için eşimin keyfinin gelmesini bekliyom:18:
Artik bi sekilde sormak lazimdi bunu :)) kibar seklini aradim napiyim![]()
Kanatlari kiriktir belki :)
Saka bi yana belkide vardir bi sorunu, benimde aklima gelmedi diil !!!!
💞Eylül'de gelen hayat sevincim💞
Kilo nedir ki verilir alınır... Bana da tuhaf geldi. Tavşanlı pijamam benim de var, esim de sempatik bulur ne var tavşanlı olsa ne, ne kadar ayıp
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her sey olabilir :26: konu sahibine kirgin olabilir, gay olabilir, isteksizligi olabilir say say bitmez :26: en dogrusu karsilikli oturup konusmak
Ya bu erkekler kendilerini ne saniyorlar onlarin pesinizde kosmasi lazim kadin bulmuslar ustune naz yapiyorlar hayret bir sey :26:
Kuzenim eşinden 20 kilo daha fazlası var nişanlıykende evliykende hatta hamileliğin ilerki aşamalarında bile aktiftiler. Bunun kiloyla ilgisi yok ki. Adam isteksiz ve kendini nası tatmin ediyp normalde. Cinsel tercihinden şüphelendim
kizlar benden bekliyor hep ya hep ama hep ilk benden beklior ya mesela dugun telasindayiz kostryoz edioz ikimizde yoruluoz ama o hemen cinsel yondende yoruluor yorgunsa opmez bile boyum 1 70 kg 80 yani 10 kg fazlam var asiri degilim obez grububa girmiorum ama kiloluyum yani benmi cok istekliym acaba utandm smdi kendimden bunu solerkn bile( ama insan arzulanmak istior ilgi istior yan yana yatarken sarilmior onceden sarilirrdi operdi ben uyurken simdi yok cok ultra kontrollu bi erkek ya gereksiz yani evlenmiisiz artik helal olmusuz birbirimize
((
Kuzenim eşinden 20 kilo daha fazlası var nişanlıykende evliykende hatta hamileliğin ilerki aşamalarında bile aktiftiler. Bunun kiloyla ilgisi yok ki. Adam isteksiz ve kendini nası tatmin ediyp normalde.
Kendini her erkek gibi tatmin ediorkusu falan cok saglikli benim adamda is yok
kizlar benden bekliyor hep ya hep ama hep ilk benden beklior ya mesela dugun telasindayiz kostryoz edioz ikimizde yoruluoz ama o hemen cinsel yondende yoruluor yorgunsa opmez bile boyum 1 70 kg 80 yani 10 kg fazlam var asiri degilim obez grububa girmiorum ama kiloluyum yani benmi cok istekliym acaba utandm smdi kendimden bunu solerkn bile( ama insan arzulanmak istior ilgi istior yan yana yatarken sarilmior onceden sarilirrdi operdi ben uyurken simdi yok cok ultra kontrollu bi erkek ya gereksiz yani evlenmiisiz artik helal olmusuz birbirimize
((
Kuzenim eşinden 20 kilo daha fazlası var nişanlıykende evliykende hatta hamileliğin ilerki aşamalarında bile aktiftiler. Bunun kiloyla ilgisi yok ki. Adam isteksiz ve kendini nası tatmin ediyp normalde. Cinsel tercihinden şüphelendim
((
Utanmana gerek yok senin istekli olnan anormal degil ama esinin biraz anormal
Ama hic deneyimi yok dedin galiba belki bu yuzden basarisiz olacak diye korkuyordur.sen onunda rahat edecegi bir ortam hazirla degisik camasir istiyorsa ya beraber alalim yada sen hediye al de.belki degisir
Aynen bibi,
Konuyu okurken aklimdan bu gecti.
Konu sahibi, esinizle dogum sonrasinda catlaklara takilan degil cocuklarinin annesi olarak sarmas dolas yatmak istiyorsaniz,
Ilerleyen yaslarda veya evde temizlik yaparken fistan giyip yemeni bagladiginizda sirinliginizden icinin kaynamasini istiyorsaniz,
Sabah mahmurlugunuzu gorup bakimsiz ve taranmamis sac degil, o yari kapali gozler ardindaki masumiyetiniz onun sevgisini daha arttirmasini istiyorsaniz;
Bu adamla is isten gecmeden yollarinizi ayirin derim.
Sorun yapip yapmadiklarindan ziyade gorme biciminde...
Isteksiz ve soguk biri olmak hem hormonal hem de karakter derdim.
Fakat sizi asagilayarak kendinde "kusur" olarak gordugu her ne ise (!) onu kapatma cabasinda...
Zamanla ozguveninizi de yitirirsiniz. Benden soylemesi...
Aldatildiklarinda da "hakettim kocam hakli" diyorlar sonra.