- 29 Haziran 2022
- 3.913
- 2.200
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Pikten onceki ve sonraki gunlerin 1er gun ara ile degerlendirilmesi lazim canimSelam arkadaşlar. Yorumlarda vs hep pikten sonraki günler daha önemli denmiş yumurtlamada. Fakat doktor yazılarında yumurtlama günü ve yumurtlamadan önceki bir kaç gün önemöi yazıyor . Sizce hangileri daha önemli,ç? Tabi imkan varsa hepsinin değerlendirilmesi güzel olur biliyorum. Ama asıl önemli olsn hangi günler ?
Biz hergünü değerlendiriyoruz ya inşallah böyle de tutarPikten onceki ve sonraki gunlerin 1er gun ara ile degerlendirilmesi lazim canim
Tutar insallah 1er gun ara ile olmasında ki sebep spermin dinlenmesi icin diye biliyorum daha saglikli olurmuş falan isteBiz hergünü değerlendiriyoruz ya inşallah böyle de tutar
Teşekkürler. Ara verince sanki günü kaçırmışım hissine kapılıyorum benTutar insallah 1er gun ara ile olmasında ki sebep spermin dinlenmesi icin diye biliyorum daha saglikli olurmuş falan isterabbim gonlune gore versin
9 yıl olunca salıyorsunTeşekkürler. Ara verince sanki günü kaçırmışım hissine kapılıyorum benzaten düşününce yeni evlenenler ilk aydan hamile kalıyor ya onun bir nedeni de sürekli ilişkiye giriyor olmaları bence günde iki kez bile oluyor çünkü ilk aylar
Aaa :) sizin oldu mu hemen ?9 yıl olunca salıyorsun
2015 mart ayinda evlendim eylul ayinda hamile kaldimAaa :) sizin oldu mu hemen ?
Maşallah Allah bağışlasın :) 6 ay ideal ya ahahshd biz geçen aydan beri istiyoruz . Ama ben saf gibi korunmayı bırakır bırakmaz bir kerede hamiş kalcam sandım2015 mart ayinda evlendim eylul ayinda hamile kaldim
Hahahah rabbim gonlune gore versinMaşallah Allah bağışlasın :) 6 ay ideal ya ahahshd biz geçen aydan beri istiyoruz . Ama ben saf gibi korunmayı bırakır bırakmaz bir kerede hamiş kalcam sandımgeçen ay uzaklıktan dolayı tüm ay 6-7 kez birlşkte oldum. Hamileyim triplerine girdim
Ay bende öyleyim adet bitiminden başlıyoruz adet olana kadar devamke adamı damızlık gibi kullanıyorum resmen adet olunca rahata eriyor resmenBiz hergünü değerlendiriyoruz ya inşallah böyle de tutar
Ahahahshd sonuç alabildiniz mi peki? Alırsınız inşallah. Bu ay bizimde öyle oldu vallaAy bende öyleyim adet bitiminden başlıyoruz adet olana kadar devamke adamı damızlık gibi kullanıyorum resmen adet olunca rahata eriyor resmen
Adetim bitti lekelenmelerim de bugün bitti denemeye devamke bol bol pekmez yedir kocana bitter çikolata yesin bitter çikolata spermi baya arttırıyor malum günlük spermleri aldığımız icinAhahahshd sonuç alabildiniz mi peki? Alırsınız inşallah. Bu ay bizimde öyle oldu valla
Yok izmirdeyiz . Aa bitter mi iyi geliyorAdetim bitti lekelenmelerim de bugün bitti denemeye devamke bol bol pekmez yedir kocana bitter çikolata yesin bitter çikolata spermi baya arttırıyor malum günlük spermleri aldığımız icinbu arada Adana da mı yasıyosun canım
Ben şey yapmıştım muz dilimleyip üstüne bitter eritip dökmüştüm 1 ay içti zirvedeydi en son spermler doktor Baya şaşırmıştı sonra bıraktık üşendim her gün yapmayaYok izmirdeyiz . Aa bitter mi iyi geliyorbazen spermleri biticek diye endişeleniyorum hahaha rezaler
Ahahah koz bende muzlu süt yapıyorum iyi geliyor mudur acaba ahahaBen şey yapmıştım muz dilimleyip üstüne bitter eritip dökmüştüm 1 ay içti zirvedeydi en son spermler doktor Baya şaşırmıştı sonra bıraktık üşendim her gün yapmayaşimdi eline veriyprım çikulatayı ye şunu diyorum
14-15-16-17 i değerlendirilBen şey yapmıştım muz dilimleyip üstüne bitter eritip dökmüştüm 1 ay içti zirvedeydi en son spermler doktor Baya şaşırmıştı sonra bıraktık üşendim her gün yapmayaşimdi eline veriyprım çikulatayı ye şunu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?