Bence daha pik değil. Ne zamandır deniyorsunuz? Böyle olduğu gün pik sayılıyorAdetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum
Malesef pik değil ama az kalmış gibiAdetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum
Canım bende çok kullandım ovulasyon testi bu pik degilAdetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum
bu ay başladım ovulasyon testine ama daha sizinki gibi olmadı hiç yaklaşık 1 senedir deniyoruz bebiş içinBence daha pik değil. Ne zamandır deniyorsunuz? Böyle olduğu gün pik sayılıyor
umuyorum ya artık :)))Malesef pik değil ama az kalmış gibi
saat 11:00 - 16:00 arası diyorlar diye genelde sabah kahvaltıdan (10:30 gibi) sonra sıvı almıyorum 13:00 - 13:30 gibi yapıyorum pko var bende diye hiç yumurtlama olmuycak mı diyede korkmuyo değilimSabah saatlerinde takip etseniz daha iyi olur
Canım bende çok kullandım ovulasyon testi bu pik degil
Canım eger elinde fazla test varsa sabah akşam yap bence bugünler de benim bu testim dünden üstteki sabah pik olmamis yarin olur demistim aksam cok az bi kasık agrisi hissettim tekrarladim ve pik oldugunu gordum bu sabah tekrar rengi acildi dün aksam yumurtlama görmüsüm yaniAdetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum
Teste devam edin. Ben uyandıktan sonra ilk idrarı yapıp bişey yiyip içmeden yarım saat sonraki idrarla yapıyorum testi öyle deneyin isterseniz. Yumurtlama ağrısı filan yaşamadınız mı? Adetinize kaç gün var? Adete bir gün kala bile yumurtlayan oluyor ümidinizi kesmeyinbu ay başladım ovulasyon testine ama daha sizinki gibi olmadı hiç yaklaşık 1 senedir deniyoruz bebiş için
1 saat önce sıvı aldım 1 saat sonra falan deniyim tekrar bendeCanım eger elinde fazla test varsa sabah akşam yap bence bugünler de benim bu testim dünden üstteki sabah pik olmamis yarin olur demistim aksam cok az bi kasık agrisi hissettim tekrarladim ve pik oldugunu gordum bu sabah tekrar rengi acildi dün aksam yumurtlama görmüsüm yani
ben 10 gündür 4 gün biraz fazla şimdi çok az açık pembe olarak lekelenme yaşıyorum bebiş çalışmasına başladığımızdan beri her ay oluyor bu adetimin 20 küsürüncü günlerinde oluyor ağrılarım oluyo hareket ederken yatarken normalde kasıklarımda ağrı var ama ovulasyon testleri en fazla bu koyulukta çıkıyor bu sabah ilk idrarla gebelik testide yaptım negatif pko olduğu için günümü net bilmiyorum normalde telefondaki takvime göre bugün olmam gerekiyor olmadım sat 14 şubatTeste devam edin. Ben uyandıktan sonra ilk idrarı yapıp bişey yiyip içmeden yarım saat sonraki idrarla yapıyorum testi öyle deneyin isterseniz. Yumurtlama ağrısı filan yaşamadınız mı? Adetinize kaç gün var? Adete bir gün kala bile yumurtlayan oluyor ümidinizi kesmeyin
Gebelik testi yapmayın şimdi ovulasyonu düzenli olarak yapın inş yumurtlamayı görürsünüzben 10 gündür 4 gün biraz fazla şimdi çok az açık pembe olarak lekelenme yaşıyorum bebiş çalışmasına başladığımızdan beri her ay oluyor bu adetimin 20 küsürüncü günlerinde oluyor ağrılarım oluyo hareket ederken yatarken normalde kasıklarımda ağrı var ama ovulasyon testleri en fazla bu koyulukta çıkıyor bu sabah ilk idrarla gebelik testide yaptım negatif pko olduğu için günümü net bilmiyorum normalde telefondaki takvime göre bugün olmam gerekiyor olmadım sat 14 şubat
bana adet olacakmışım gibi geliyor yumurtlamadan adet olucam sanırımGebelik testi yapmayın şimdi ovulasyonu düzenli olarak yapın inş yumurtlamayı görürsünüz
Yumurtlamadan adet olunuyor mu ya bilmiyorum ki. Kaç aydır deniyorsunuz? Benim de 3 4 gün lekelenme olur sonra adet olurum şimdi yine oldu oldubana adet olacakmışım gibi geliyor yumurtlamadan adet olucam sanırım
pko lularda olabiliyormuş diye okudum yumurtlamadan adet olma, yaklaşık 1 senedir deniyoruz bende denemeye başladığımızdan beri her ay lekelenme oluyor doktor yumurtan çatlamaya çalışıyor dedi ama detaylı bakmadı o yüzden içim rahat değil başka doktora gitmeyi planlıyorum. umarım sendende, bendende en kısa zamanda hamiş haberini alırız hayırlısıylaYumurtlamadan adet olunuyor mu ya bilmiyorum ki. Kaç aydır deniyorsunuz? Benim de 3 4 gün lekelenme olur sonra adet olurum şimdi yine oldu oldu
Ben hiç inanmıyorum bile yumurtladıgımasaat 11:00 - 16:00 arası diyorlar diye genelde sabah kahvaltıdan (10:30 gibi) sonra sıvı almıyorum 13:00 - 13:30 gibi yapıyorum pko var bende diye hiç yumurtlama olmuycak mı diyede korkmuyo değilim
Yapıyosun dimi ovulasyon testiBen hiç inanmıyorum bile yumurtladıgıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?