Gebeliğe Hazırlık Pik mi pik olsun artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
123
Adetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum

Eklentiler

• 20210326_142216.webp
    10 KB · Görüntüleme: 96
  • 20210326_142212.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 98
  • 20210326_142100.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 96
Adetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum
Bence daha pik değil. Ne zamandır deniyorsunuz? Böyle olduğu gün pik sayılıyor

Eklentiler

• 4C50324A-36B3-4E63-94B3-B318E957AEE0.webp
    6 KB · Görüntüleme: 86
Sabah saatlerinde takip etseniz daha iyi olur

Sabah saatlerinde takip etseniz daha iyi olur
saat 11:00 - 16:00 arası diyorlar diye genelde sabah kahvaltıdan (10:30 gibi) sonra sıvı almıyorum 13:00 - 13:30 gibi yapıyorum pko var bende diye hiç yumurtlama olmuycak mı diyede korkmuyo değilim

Canım eger elinde fazla test varsa sabah akşam yap bence bugünler de benim bu testim dünden üstteki sabah pik olmamis yarin olur demistim aksam cok az bi kasık agrisi hissettim tekrarladim ve pik oldugunu gordum bu sabah tekrar rengi acildi dün aksam yumurtlama görmüsüm yani

Eklentiler

• 20210325_191010.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 85
bu ay başladım ovulasyon testine ama daha sizinki gibi olmadı hiç yaklaşık 1 senedir deniyoruz bebiş için
Teste devam edin. Ben uyandıktan sonra ilk idrarı yapıp bişey yiyip içmeden yarım saat sonraki idrarla yapıyorum testi öyle deneyin isterseniz. Yumurtlama ağrısı filan yaşamadınız mı? Adetinize kaç gün var? Adete bir gün kala bile yumurtlayan oluyor ümidinizi kesmeyin

1 saat önce sıvı aldım 1 saat sonra falan deniyim tekrar bende

ben 10 gündür 4 gün biraz fazla şimdi çok az açık pembe olarak lekelenme yaşıyorum bebiş çalışmasına başladığımızdan beri her ay oluyor bu adetimin 20 küsürüncü günlerinde oluyor ağrılarım oluyo hareket ederken yatarken normalde kasıklarımda ağrı var ama ovulasyon testleri en fazla bu koyulukta çıkıyor bu sabah ilk idrarla gebelik testide yaptım negatif pko olduğu için günümü net bilmiyorum normalde telefondaki takvime göre bugün olmam gerekiyor olmadım sat 14 şubat

Gebelik testi yapmayın şimdi ovulasyonu düzenli olarak yapın inş yumurtlamayı görürsünüz

Yumurtlamadan adet olunuyor mu ya bilmiyorum ki. Kaç aydır deniyorsunuz? Benim de 3 4 gün lekelenme olur sonra adet olurum şimdi yine oldu oldu
pko lularda olabiliyormuş diye okudum yumurtlamadan adet olma, yaklaşık 1 senedir deniyoruz bende denemeye başladığımızdan beri her ay lekelenme oluyor doktor yumurtan çatlamaya çalışıyor dedi ama detaylı bakmadı o yüzden içim rahat değil başka doktora gitmeyi planlıyorum. umarım sendende, bendende en kısa zamanda hamiş haberini alırız hayırlısıyla

saat 11:00 - 16:00 arası diyorlar diye genelde sabah kahvaltıdan (10:30 gibi) sonra sıvı almıyorum 13:00 - 13:30 gibi yapıyorum pko var bende diye hiç yumurtlama olmuycak mı diyede korkmuyo değilim
Ben hiç inanmıyorum bile yumurtladıgıma

Kızlar gebelik testi yapmıştım ilk olanı dün gece yaptım unutmuşum şimdi silik bir çizgi var ama bana kuruma çizgisi gibi geliyor ikincisinide sabah yapmıştım karman çorman olmuş sabah ilk idrarla yaptım çıktım

Eklentiler

• IMG-20210326-WA0015.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20210326-WA0014.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…