Gebelik testi yapmayın şimdi ovulasyonu düzenli olarak yapın inş yumurtlamayı görürsünüz
Canım eger elinde fazla test varsa sabah akşam yap bence bugünler de benim bu testim dünden üstteki sabah pik olmamis yarin olur demistim aksam cok az bi kasık agrisi hissettim tekrarladim ve pik oldugunu gordum bu sabah tekrar rengi acildi dün aksam yumurtlama görmüsüm yani
Ustteki ayni renk gibi ama alttakine idrar cok gelmis 3 damla idealŞimdi ovulasyon testi yaptım 2 farklı markayla böyle çıktı
3 daml damlattın oysaki ama 2 gündür ovulasyon testleri hep böyle kıpkırmızı oluyo sonra açılıyo bu hala açılmadı :))Ustteki ayni renk gibi ama alttakine idrar cok gelmis 3 damla ideal
İnşallah yapko lularda olabiliyormuş diye okudum yumurtlamadan adet olma, yaklaşık 1 senedir deniyoruz bende denemeye başladığımızdan beri her ay lekelenme oluyor doktor yumurtan çatlamaya çalışıyor dedi ama detaylı bakmadı o yüzden içim rahat değil başka doktora gitmeyi planlıyorum. umarım sendende, bendende en kısa zamanda hamiş haberini alırız hayırlısıyla
Çizgiler aynı renk gibi duruyor belki de yumurtlamadır değerlendirin dicem ama lekelenmeniz var yumurtlamadan mı oluyor lekelenmeniz acaba. Adetinize kaç gün varŞimdi ovulasyon testi yaptım 2 farklı markayla böyle çıktı
Hayır sadece ultrasonla bakıp gönderiyor değiştiricem doktoruİnşallah yaDoktorunuzu değiştirin içinize sinmiyorsa. Rahim filmi çektirdiniz mi?
Normalde olmam lazım ama düzensiz ya tam kestiremiyorum da 42nci gün bugünÇizgiler aynı renk gibi duruyor belki de yumurtlamadır değerlendirin dicem ama lekelenmeniz var yumurtlamadan mı oluyor lekelenmeniz acaba. Adetinize kaç gün var
Maydanoz kürü yaptınız mı. Bence doktorunuzu kesinlikle değiştirin en azından bi vitamin ilacı filan vermeliydi size şimdiye kadarNormalde olmam lazım ama düzensiz ya tam kestiremiyorum da 42nci gün bugün
hayır yapmadım yoğun çalışıyorum kürleri yapmaya fırsatım olmuyor akşam zor atıyorum kendimi eve ama şey dicem dün akşam miratech ovulasyon testi çizgileri ikiside aynı renkteydi şimdi yaptım resmini atıcam bi bakar mısın çatlamış mı nolmuş :))Maydanoz kürü yaptınız mı. Bence doktorunuzu kesinlikle değiştirin en azından bi vitamin ilacı filan vermeliydi size şimdiye kadar
İçini açtım ikiside zor gözüküyoMaydanoz kürü yaptınız mı. Bence doktorunuzu kesinlikle değiştirin en azından bi vitamin ilacı filan vermeliydi size şimdiye kadar
öyle mii nasıl anlayabilirim pekiPco varsa ovulasyon testi doğru sonuç vermezki malesef
Test bozuk olabilir 2 saat sıvı almadan tekrarlayın testi. C çizgisinin hep koyu olması gerekiyor. Yaptığınız yeni testte c çizgisi koyu t silik çıkarsa çatlamış demektir. Bir de size tavsiyem hep aynı marka kullanmanız farklı markaların duyarlılığı farklı sonuç çıkarır. Ben laboquick marka kullanıyorum memnunum alışveriş sayfalarından uyguna bulabilirsiniz.İçini açtım ikiside zor gözüküyo
Bun markada dün test yapmış mıydınız. İki çizgi aynıysa dün bugün böyle çıktıysa çatlamış demektir. İnstagramdan birgebeningünlüğü sayfasına bir bakın orda pko olup yumurtlamasını yakalayanlar var. Bir de testinizi mesaj olarak atarsanız yanıtlıyor çatlama olmuşmu olmamış mı söyler size.Buda laqoubick
bende aldım laboquick 50 li onu kullanıyorum onda silik çıktı acaba dedim çatlama olmuş mudur şimdide bi arkadaş pkolularda ovulasyon göstermez gibi bişey dedi nasıl anlıycam ben bunuTest bozuk olabilir 2 saat sıvı almadan tekrarlayın testi. C çizgisinin hep koyu olması gerekiyor. Yaptığınız yeni testte c çizgisi koyu t silik çıkarsa çatlamış demektir. Bir de size tavsiyem hep aynı marka kullanmanız farklı markaların duyarlılığı farklı sonuç çıkarır. Ben laboquick marka kullanıyorum memnunum alışveriş sayfalarından uyguna bulabilirsiniz.
ondada yaptım koyuya yakın çıkmıştı dün akşam yaptım test komple kıpkırmızı oldu idrarıda fazla kaçırmadım ama bilmiyorum allak bullak oldu iyice :))Bun markada dün test yapmış mıydınız. İki çizgi aynıysa dün bugün böyle çıktıysa çatlamış demektir. İnstagramdan birgebeningünlüğü sayfasına bir bakın orda pko olup yumurtlamasını yakalayanlar var. Bir de testinizi mesaj olarak atarsanız yanıtlıyor çatlama olmuşmu olmamış mı söyler size.
Gösterir size söylediğim sayfayı takip edin. Yumurtlama olmuşsa mutlaka gösterir. Dün o markada yaptığınız test nasıldı atabilir misinizbende aldım laboquick 50 li onu kullanıyorum onda silik çıktı acaba dedim çatlama olmuş mudur şimdide bi arkadaş pkolularda ovulasyon göstermez gibi bişey dedi nasıl anlıycam ben bunu
Dünkü testinize baktım yumurtlama olmuş gibi . Keşke idrarı fazla koymasaydınız o markadan bakardık koyu muydu bunun gibi diyeondada yaptım koyuya yakın çıkmıştı dün akşam yaptım test komple kıpkırmızı oldu idrarıda fazla kaçırmadım ama bilmiyorum allak bullak oldu iyice :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?