Gebeliğe Hazırlık Pik mi pik olsun artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ovulasyon testi yaptım 2 farklı markayla böyle çıktı
Gebelik testi yapmayın şimdi ovulasyonu düzenli olarak yapın inş yumurtlamayı görürsünüz

Eklentiler

• 16167857257957571539858878245362.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 40
İnşallah ya Doktorunuzu değiştirin içinize sinmiyorsa. Rahim filmi çektirdiniz mi?

Şimdi ovulasyon testi yaptım 2 farklı markayla böyle çıktı
Çizgiler aynı renk gibi duruyor belki de yumurtlamadır değerlendirin dicem ama lekelenmeniz var yumurtlamadan mı oluyor lekelenmeniz acaba. Adetinize kaç gün var

Çizgiler aynı renk gibi duruyor belki de yumurtlamadır değerlendirin dicem ama lekelenmeniz var yumurtlamadan mı oluyor lekelenmeniz acaba. Adetinize kaç gün var
Normalde olmam lazım ama düzensiz ya tam kestiremiyorum da 42nci gün bugün

Maydanoz kürü yaptınız mı. Bence doktorunuzu kesinlikle değiştirin en azından bi vitamin ilacı filan vermeliydi size şimdiye kadar
hayır yapmadım yoğun çalışıyorum kürleri yapmaya fırsatım olmuyor akşam zor atıyorum kendimi eve ama şey dicem dün akşam miratech ovulasyon testi çizgileri ikiside aynı renkteydi şimdi yaptım resmini atıcam bi bakar mısın çatlamış mı nolmuş :))

Maydanoz kürü yaptınız mı. Bence doktorunuzu kesinlikle değiştirin en azından bi vitamin ilacı filan vermeliydi size şimdiye kadar
İçini açtım ikiside zor gözüküyo

Eklentiler

• 20210327_150112.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 36
İçini açtım ikiside zor gözüküyo
Test bozuk olabilir 2 saat sıvı almadan tekrarlayın testi. C çizgisinin hep koyu olması gerekiyor. Yaptığınız yeni testte c çizgisi koyu t silik çıkarsa çatlamış demektir. Bir de size tavsiyem hep aynı marka kullanmanız farklı markaların duyarlılığı farklı sonuç çıkarır. Ben laboquick marka kullanıyorum memnunum alışveriş sayfalarından uyguna bulabilirsiniz.

Bun markada dün test yapmış mıydınız. İki çizgi aynıysa dün bugün böyle çıktıysa çatlamış demektir. İnstagramdan birgebeningünlüğü sayfasına bir bakın orda pko olup yumurtlamasını yakalayanlar var. Bir de testinizi mesaj olarak atarsanız yanıtlıyor çatlama olmuşmu olmamış mı söyler size.

bende aldım laboquick 50 li onu kullanıyorum onda silik çıktı acaba dedim çatlama olmuş mudur şimdide bi arkadaş pkolularda ovulasyon göstermez gibi bişey dedi nasıl anlıycam ben bunu

ondada yaptım koyuya yakın çıkmıştı dün akşam yaptım test komple kıpkırmızı oldu idrarıda fazla kaçırmadım ama bilmiyorum allak bullak oldu iyice :))

bende aldım laboquick 50 li onu kullanıyorum onda silik çıktı acaba dedim çatlama olmuş mudur şimdide bi arkadaş pkolularda ovulasyon göstermez gibi bişey dedi nasıl anlıycam ben bunu
Gösterir size söylediğim sayfayı takip edin. Yumurtlama olmuşsa mutlaka gösterir. Dün o markada yaptığınız test nasıldı atabilir misiniz

ondada yaptım koyuya yakın çıkmıştı dün akşam yaptım test komple kıpkırmızı oldu idrarıda fazla kaçırmadım ama bilmiyorum allak bullak oldu iyice :))
Dünkü testinize baktım yumurtlama olmuş gibi . Keşke idrarı fazla koymasaydınız o markadan bakardık koyu muydu bunun gibi diye

Dünki bu laboquick

Eklentiler

• 20210326_142212.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 20210326_142107.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…