- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
Canım gün içerisinde yapıyorsan net çıkmaz ilk idrarla yap her seferinde daha iyi anlaşılır su tüketimi etkiliyor bu testlerAdetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum
Bence siz test yapmaya devam edin idrarı da 3 damla tek damlatın yeterli adet olana kadar yapın bakalım böyle koyu çıkacak mı yineDünki bu laboquick
ilk idrarla yapmayın diyolar heryerde o yüzden gün içinde yapıyorum ne yapıcağımız şaşırdım :))Canım gün içerisinde yapıyorsan net çıkmaz ilk idrarla yap her seferinde daha iyi anlaşılır su tüketimi etkiliyor bu testler
Gebelik testi değil canım bu. Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz. Test yapılmadan önce 2 saat sıvı alımını durdurmak gerekirCanım gün içerisinde yapıyorsan net çıkmaz ilk idrarla yap her seferinde daha iyi anlaşılır su tüketimi etkiliyor bu testler
peki sence varmı dır çatlama falan kusura bakma valla hakkını helal et çok soru sordum sanaBence siz test yapmaya devam edin idrarı da 3 damla tek damlatın yeterli adet olana kadar yapın bakalım böyle koyu çıkacak mı yine
Alt kısmı koyu gibi duruyor olabilir çatlama belirtileriniz yok mu kasıklarda ağrı filan ? Bu 3 günü değerlendirin yine siz ne olur ne olmazpeki sence varmı dır çatlama falan kusura bakma valla hakkını helal et çok soru sordum sana
ağrım 1 haftadır var dün değerlendirdik sabah bugünde akşam değerlendiririz bakalım o halde bi kaç gün değerlendirelim inşallah tutarAlt kısmı koyu gibi duruyor olabilir çatlama belirtileriniz yok mu kasıklarda ağrı filan ? Bu 3 günü değerlendirin yine siz ne olur ne olmaz
İnşallah canım. Ağrı oluyorsa işler yolunda demektirağrım 1 haftadır var dün değerlendirdik sabah bugünde akşam değerlendiririz bakalım o halde bi kaç gün değerlendirelim inşallah tutar
Yumurtlama olmamış daha test yapmaya devamBunlarda benim ovülasyonlar
ya bal yesin senin ağzın ne güzel şeyler yazıyosunİnşallah canım. Ağrı oluyorsa işler yolunda demektir
2 gündür kasıklarımda ağrı var biz o şüpheli günleri değerlendirdik ama 2 gündür ovulasyon testleri böyle çıkıyor yumurtlama mı oluyor acabaYumurtlama olmamış daha test yapmaya devam
Yanlış cevabı cevaplamışım :))İnşallah canım. Ağrı oluyorsa işler yolunda demektir
İnşallah canım. Ağrı oluyorsa işler yolunda demektir
peki o şüpheli günler olduysa şuan koyu çıkması normal miDaha olmamış canım devam et yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?