Gebeliğe Hazırlık Pik mi pik olsun artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin 41. Günü pik mi bu pko var bende düzensiz adetlerim normalde 40 50 günde bir oluyorum
Canım gün içerisinde yapıyorsan net çıkmaz ilk idrarla yap her seferinde daha iyi anlaşılır su tüketimi etkiliyor bu testler

Canım gün içerisinde yapıyorsan net çıkmaz ilk idrarla yap her seferinde daha iyi anlaşılır su tüketimi etkiliyor bu testler
Gebelik testi değil canım bu. Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz. Test yapılmadan önce 2 saat sıvı alımını durdurmak gerekir

Bence siz test yapmaya devam edin idrarı da 3 damla tek damlatın yeterli adet olana kadar yapın bakalım böyle koyu çıkacak mı yine
peki sence varmı dır çatlama falan kusura bakma valla hakkını helal et çok soru sordum sana

peki sence varmı dır çatlama falan kusura bakma valla hakkını helal et çok soru sordum sana
Alt kısmı koyu gibi duruyor olabilir çatlama belirtileriniz yok mu kasıklarda ağrı filan ? Bu 3 günü değerlendirin yine siz ne olur ne olmaz

Bunlarda benim ovülasyonlar

Eklentiler

• 808CE3B9-1272-49B2-972E-2739A1A493E5.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 43
Alt kısmı koyu gibi duruyor olabilir çatlama belirtileriniz yok mu kasıklarda ağrı filan ? Bu 3 günü değerlendirin yine siz ne olur ne olmaz
ağrım 1 haftadır var dün değerlendirdik sabah bugünde akşam değerlendiririz bakalım o halde bi kaç gün değerlendirelim inşallah tutar

Yumurtlama olmamış daha test yapmaya devam
2 gündür kasıklarımda ağrı var biz o şüpheli günleri değerlendirdik ama 2 gündür ovulasyon testleri böyle çıkıyor yumurtlama mı oluyor acaba

Eklentiler

• 20210329_135414.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210329_134920.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 36
Bazen böyle olabiliyormuş. Tüm testleri Yanyana koyup foto çekin en koyu olan gün yumurtlama sonrasında silikleşmesi lazım

Hanımlar merhaba
20 martta pik görmüştüm ve çatlamayı da değerlendirdik
Bugün yapayım dedim tekrardan böyle çıktı
Bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• FCA61D83-3BDE-4419-B17F-D2E7C8737435.webp
    18 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…