Gebeliğe Hazırlık Pik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an pik. Yarın da deneyin yarın da pik görebilirsiniz. Silikleşirse çatlamıştır. Değerlendirmeniz gerekir bu günleri.

Reactions: Jou
Bugünü de degerlendir siliklesince de degerlendir canm hatta yarın sabahta degerlendir kalkma yat
Koyuluk geçinceye kadar degerlendir benm 3 gün pik oldu yavaş yavaş siliklesmeye başladı (17-18-19 koyuydu) (20-21-22-23 siliklesmeye başladı tamamen 24unde siliklesti
17-18-19-20-23-24u değerlendirdim sukur oldu

MasAllah cnm ins hayırlısi ile saglikla bana da isteyen herkese de nasip olur

Evet olmuş canım pik görünüyor yarında böyle görebilirsin silikleşmesi lazım onun silikleşince değerlendir 1 saat falan dayanabilrsen yada yarım saat kalanın altına yastık koy ayaklarını havaya dik yada dümdüz yat belden altını oynatmadan Rabbim gönlüne göre versin inş tez zamanda hamile olursun..

Ins hayirlisi ile cok tesekkur ederim duaların için

Kac tane havuc yemek lazım cnm peki gebelik oldu mu
Ben bulamadım canm havuç yemedim ama tuketenler memnun
Oldu canm ben koyu çıktığı günleri değerlendirdim ertesi gün mesela 17-18-19 temmuz koyu cikti değerlendirdim 20 temmuz hafif silik oldu onu da değerlendirdim ama tam silik değildi snrasinda 23-24 temmuz siliklesti onlarida değerlendirdim
Ama ben adet günüm bittikten snra boş günüm pek olmadi 11 temmuzdan 29 temmuza kadar değerlendirdim sayılır

Bende t3mizlendigimden beri boş günüm olmadı sıkıldım valla ya prolaktinim kanda normal cikti ama gogsum sızlıyor bal tarcin corekotu yaptım bi damla da sut geldi 3 gündür testere disli aslan pencesi de içiyorum hayirlisi olsun artık

Bal tarçın çörek otunu önceden yaptım ben ocak ayında iste bnde kist yapmıştı canm yumurta oluşmuş çatlamamışti ona dikkat et
Ben bu hamile kaldığım ay hic birsey kullanmadim zaten normalde esim yanımda degil izne geldi iste nasip oldu bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…