Gebeliğe Hazırlık Pik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins kist olmaz ya zaten bi daha bisey denemicem bu ay sondu ins kist olmaz ya

Kizlar yumurtlama olmuş değil mi yoksa yarın bi daha deniyimmi
Bugun de koyuysa çizgi perşembeye kadar yap hatta çizgin silikleştikten sonra test yapmayı bırak üstüne 2 gun daha dene. Biz cumadan beri deniyoruz akıntıyı cuma günü gördüm piki dün gördüm. Bugun de çatlamış önümüzdeki 2 gunu de değerlendirip Allaha bırakıyorum. Ebru Ceylan diye biri var belki duymussundur onu vesilesiyle hamile kalan birçok kadın var. iletişim halindeyim çok yardımcı oluyo sağolsun onun dedikleriyle hareket ediyorum senle de aramızda bigun var

Bu ay olacağını düşünmuyorum ama yine de deniyorum gogsumden sut geliyor kanda prolaktin baktırdım normal cikti anlamadım

Bugun hafif siliklesmis gibi

Eklentiler

• Screenshot_20210817-105854_WhatsApp.webp
    11 KB · Görüntüleme: 20
Bu 2. Yapmanmı canım dün göremedim mesajı daha doğrusu gitmedim hiç. Hala pik görünüyor bu ovulasyon testini 2 saat sıvı almadan uyguluyorsun demi. Şuan hala yumurtlama var çatlamamış daha

Bu 2. Yapmanmı canım dün göremedim mesajı daha doğrusu gitmedim hiç. Hala pik görünüyor bu ovulasyon testini 2 saat sıvı almadan uyguluyorsun demi. Şuan hala yumurtlama var çatlamamış daha
Cnm dünde yaptım 2 saat evet sıvı almıyorum bugun siliklwsmeye baslamis tam silik olmadigi icin çatlamamis mi diyoruz kür yaptım ya kist olmaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…