- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Ins kist olmaz ya zaten bi daha bisey denemicem bu ay sondu ins kist olmaz yaBal tarçın çörek otunu önceden yaptım ben ocak ayında iste bnde kist yapmıştı canm yumurta oluşmuş çatlamamışti ona dikkat et
Ben bu hamile kaldığım ay hic birsey kullanmadim zaten normalde esim yanımda degil izne geldi iste nasip oldu bu ay
Insallah canm ovulasyon testiyle takip et işte ben öyle yaptım ilk kullanmamda oldu şükür çok memnun kaldımIns kist olmaz ya zaten bi daha bisey denemicem bu ay sondu ins kist olmaz ya
Ins hayirlisi ile bize de nasip olur saglikla martta kurtaj oldum yeniden gebe kalabilirim insInsallah canm ovulasyon testiyle takip et işte ben öyle yaptım ilk kullanmamda oldu şükür çok memnun kaldım
Insallah canmIns hayirlisi ile bize de nasip olur saglikla martta kurtaj oldum yeniden gebe kalabilirim ins
Bugun de koyuysa çizgi perşembeye kadar yap hatta çizgin silikleştikten sonra test yapmayı bırak üstüne 2 gun daha dene. Biz cumadan beri deniyoruz akıntıyı cuma günü gördüm piki dün gördüm. Bugun de çatlamış önümüzdeki 2 gunu de değerlendirip Allaha bırakıyorum. Ebru Ceylan diye biri var belki duymussundur onu vesilesiyle hamile kalan birçok kadın var. iletişim halindeyim çok yardımcı oluyo sağolsun onun dedikleriyle hareket ediyorum senle de aramızda bigun varKizlar yumurtlama olmuş değil mi yoksa yarın bi daha deniyimmi
Bu ay olacağını düşünmuyorum ama yine de deniyorum gogsumden sut geliyor kanda prolaktin baktırdım normal cikti anlamadımBugun de koyuysa çizgi perşembeye kadar yap hatta çizgin silikleştikten sonra test yapmayı bırak üstüne 2 gun daha dene. Biz cumadan beri deniyoruz akıntıyı cuma günü gördüm piki dün gördüm. Bugun de çatlamış önümüzdeki 2 gunu de değerlendirip Allaha bırakıyorum. Ebru Ceylan diye biri var belki duymussundur onu vesilesiyle hamile kalan birçok kadın var. iletişim halindeyim çok yardımcı oluyo sağolsun onun dedikleriyle hareket ediyorum senle de aramızda bigun var
Prolaktine adetliyken mi baktınBu ay olacağını düşünmuyorum ama yine de deniyorum gogsumden sut geliyor kanda prolaktin baktırdım normal cikti anlamadım
Hayir adet olma şartı yokProlaktine adetliyken mi baktın
En dogru sonucu almak için genelde adetliyken bakıyolar diye biliyorum. Yanlış da biliyo olabilirimHayir adet olma şartı yok
Benm de dünkü testim öyleydi çatlamış oluyor değerlendirinBugun hafif siliklesmis gibi
Ay ins çatlar tutunur bana sımsıkı gayurlisi ileBenm de dünkü testim öyleydi çatlamış oluyor değerlendirin
İnşallah tutunur. Sizinki de benmki detüm isteyenlerin deAy ins çatlar tutunur bana sımsıkı gayurlisi ile
Cnm dünde yaptım 2 saat evet sıvı almıyorum bugun siliklwsmeye baslamis tam silik olmadigi icin çatlamamis mi diyoruz kür yaptım ya kist olmaz insBu 2. Yapmanmı canım dün göremedim mesajı daha doğrusu gitmedim hiç. Hala pik görünüyor bu ovulasyon testini 2 saat sıvı almadan uyguluyorsun demi. Şuan hala yumurtlama var çatlamamış daha
Bugünü değerlendir bnceArtik birakmaliyim dmi
Dünkü buydu cnmBugünü değerlendir bnce
Dun yaptığın testi hatırlamıyorum canm ama catlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?