Pik mi

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
444
122
18
24
Kızlar pik mi

Eklentiler

• IMG_2201.webp
    IMG_2201.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2200.webp
    IMG_2200.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2202.webp
    IMG_2202.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 29
Yani çizgi değişik çıkmış o yüzden emin olamiyorum ama böyle olduğunda şansa bırakmayın değerlendirin yarın daha koyu çıkarsa piktir silik çıkarsa çatlamadır yine değerlendirirsiniz
Bugün daha yapmadım testim bitti şimdi gidip alıp yapacağım bakalım daha mı koyu çıkıcak yoksa silik mi

Anladım pik değilse bile çok yakın gibi değerlendirin derim her ihtimale karşı
Tamam canım teşekkür ederim bugün adet biriminin 14.günü büyük ihtimal pik çıkıcak gibi birşey soracağım birde yumurta kalitesini arttırmak için ne onerırsınız

Tamam canım teşekkür ederim bugün adet biriminin 14.günü büyük ihtimal pik çıkıcak gibi birşey soracağım birde yumurta kalitesini arttırmak için ne onerırsınız
Yani aslında bir anda artacak bişey değil genel olarak hep uygulamak lazım bir düzende çoğu şeyi ama anlık olarak etkisi olur mu bilemeyiz ama bol su ceviz badem fıstık yeşil yapraklı sebzeler avokado et tavuk bunlar iyi gelen şeyler yiyecek dışında uyku düzeni stresli olmama vs etkiler

Yani aslında bir anda artacak bişey değil genel olarak hep uygulamak lazım bir düzende çoğu şeyi ama anlık olarak etkisi olur mu bilemeyiz ama bol su ceviz badem fıstık yeşil yapraklı sebzeler avokado et tavuk bunlar iyi gelen şeyler yiyecek dışında uyku düzeni stresli olmama vs etkiler
Hm tamam canım çok teşekkür ederim şuanda böyle gözüküyor içlerini açtık daha net görebilmek için

Eklentiler

• IMG_2204.webp
    IMG_2204.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2203.webp
    IMG_2203.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 25
Hm tamam canım çok teşekkür ederim şuanda böyle gözüküyor içlerini açtık daha net görebilmek için
İşte çizgide çok koyu bir şeritte var tam tersi silikte var bir tane daha yapacağım demiştin ya bir ona da bakalım

Back
X