Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çizgi değişik çıkmış o yüzden emin olamiyorum ama böyle olduğunda şansa bırakmayın değerlendirin yarın daha koyu çıkarsa piktir silik çıkarsa çatlamadır yine değerlendirirsinizKızlar pik mi
Bugün daha yapmadım testim bitti şimdi gidip alıp yapacağım bakalım daha mı koyu çıkıcak yoksa silik miYani çizgi değişik çıkmış o yüzden emin olamiyorum ama böyle olduğunda şansa bırakmayın değerlendirin yarın daha koyu çıkarsa piktir silik çıkarsa çatlamadır yine değerlendirirsiniz
Anladım pik değilse bile çok yakın gibi değerlendirin derim her ihtimale karşıBugün daha yapmadım testim bitti şimdi gidip alıp yapacağım bakalım daha mı koyu çıkıcak yoksa silik mi
Tamam canım teşekkür ederim bugün adet biriminin 14.günü büyük ihtimal pik çıkıcak gibi birşey soracağım birde yumurta kalitesini arttırmak için ne onerırsınızAnladım pik değilse bile çok yakın gibi değerlendirin derim her ihtimale karşı
Yani aslında bir anda artacak bişey değil genel olarak hep uygulamak lazım bir düzende çoğu şeyi ama anlık olarak etkisi olur mu bilemeyiz ama bol su ceviz badem fıstık yeşil yapraklı sebzeler avokado et tavuk bunlar iyi gelen şeyler yiyecek dışında uyku düzeni stresli olmama vs etkilerTamam canım teşekkür ederim bugün adet biriminin 14.günü büyük ihtimal pik çıkıcak gibi birşey soracağım birde yumurta kalitesini arttırmak için ne onerırsınız
Hm tamam canım çok teşekkür ederim şuanda böyle gözüküyor içlerini açtık daha net görebilmek içinYani aslında bir anda artacak bişey değil genel olarak hep uygulamak lazım bir düzende çoğu şeyi ama anlık olarak etkisi olur mu bilemeyiz ama bol su ceviz badem fıstık yeşil yapraklı sebzeler avokado et tavuk bunlar iyi gelen şeyler yiyecek dışında uyku düzeni stresli olmama vs etkiler
İşte çizgide çok koyu bir şeritte var tam tersi silikte var bir tane daha yapacağım demiştin ya bir ona da bakalımHm tamam canım çok teşekkür ederim şuanda böyle gözüküyor içlerini açtık daha net görebilmek için
Bunu yeni yaptımİşte çizgide çok koyu bir şeritte var tam tersi silikte var bir tane daha yapacağım demiştin ya bir ona da bakalım
Daha olmamış ama yakın bir kaç güne olur büyük ihtimalle ama sen dediğim gibi değerlendir bunlariBunu yeni yaptım
Tamam canım tesekk EderimDaha olmamış ama yakın bir kaç güne olur büyük ihtimalle ama sen dediğim gibi değerlendir bunlari