Pikassos kullananlar

40:1 myo ve dkiro inositol şeklinde kullanmak sanırım toplam 2 gram gibi kalmış aklımda ama emin değilim şimdi
Mustafa kalkan var dinleyebilirsiniz sık sık yararlanırım videolarından 4 gramdan bahsetmiş mg değil piyasadakiler max 2 gram ve hadi baska bir ek inosytol alayım desen olmuyor genelde folic asit var içlerinde veya d vitamini komplexleri

merhaba, çok teşekkür ederim. benim semptomlarım biraz ileri seviye. aklınıza gelebilecek hormonlarımın hepsi birbirinden kötü, yumurtlamıyorum, saçım döküldü, göbeğim kocaman, inflamasyonum ve insülin direncim hep aşırı yüksek seyrediyor. o nedenle hekimim de ağır düzey olduğunu söylemişti ama umutsuz değilim hiçbir zaman🩷 hepimizi güzellikler bulsun🥹
Hepsi kontrol altına alınır umarim hepimiz gebelik için ugrasıyoruztek değilsiniz hepimiz hemen hemen aynı semptomlari yaşadık veya yasıyoruz

ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, bu ay henüz test yapmadım gebelik var mı yok mu bilmiyorum. aşırı kilolu değilim 157 boya 60 kiloyum ama tüm fazla kilom göbek çevremde yani gerçekten kocaman bir göbeğim var ve yağ oranım yüksek. 45-50 kiloydum yıllarda, tüm kiloyu 10 ayda aldım ama zayıfken de regl olamıyordum. sabırsızlık en büyük düşmanımız aslında ama başka türlü de olmuyor🥹
Evet ilk gebeliğimde de çok sabırsızdım . Çok fazla baskı vardı üstümde. Eşim ne kadar destek olsa da bu hissi yaşayan bilir. Kabus gibi bir hamilelik geçirdim.

Adetlerim 2 sene önceye kadar düzensizdi o ara cok seyahat ediyordum simdi nadiren birkaç günlük sapmalar harici düzenli ama bence adete etkisi büyük saati bile düzene girdi öyle söyleyebilirim . Benim pcostaki sorunum amh ımın cok yuksek olması sadece belirtim bu diyebilirim
kilonuz var mı peki ?

Negüzel ilk gebeliği yaşamışsınız ve evladınız var ben ilki için ugrasıyorum bakalim ins güzel sonuçlar alırız🦋

Bende pcos var. Haliyle insülin direnci de var. Glifor kullanamıyorum 2-3 gün anca dayanabiliyorum. Önceliğim kilo verip transfer olmak. Ama bazen diyorum bu takviyeye devam edip kendiliğimden hamile kalmayı mı bekleyeyim
denemekten zarar gelmez tabii ki. ben de diyete başladığım ay hamile kaldım.

ilk olarak elinizdem geleni yapın bence. kaldı ki sürece de katkısı olsun

157 boy 55/53 kilo fazla kiloluyum denemez cok da zayıf değilim bel bölgesi yağlanmam her pcoslu gibi mevcut
Siz baya zayıfsınız aslında ben çok kiloluyum ve her zaman çok kilolu insanların pcos olacağını düşündüm hep

Yok pcos aslında doğuştan gelen bir semptommuş her kadın yumurtalıklarıyla doğarmış ama tabi pcos insülin direncini etkiliyor bu cok net

Bu takviyeyi kullanan hanımlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen. Çok fazla konu yok bu takviye ile ilgili ne kadar kullandınız bu takviye ile ne zamana hamile kaldınız adetleriniz düşene girdi mi ?
Merhaba ben bu takviyeyi bir kutu olarak yani 15 gün kullandım. Günde 3 tane iç demişti doktorum. O ay hamile kaldım. Ama yumurta takibi de yaptım doktor kontrolünde.

İnsülin direnciyle kilo vermek tatlı tuzlu krizleri bastırmak öyle zır ki bazen yiyip yiyip tribe giriyorum 😀
öyle ama 2-3 hafta zorluyor. ben bugün bir dondurma yedim midem o kadar rahatsız oldu ki.

ilk basta cok zor biliyorum. ama bebek için değer 🥰

Merhaba ben bu takviyeyi bir kutu olarak yani 15 gün kullandım. Günde 3 tane iç demişti doktorum. O ay hamile kaldım. Ama yumurta takibi de yaptım doktor kontrolünde.
Yumurtlama takibi yaptırmıyorum hali hazırda dondurulmış 9 tane embriyom var doktorum kilo verme sürecinde adet düzensizliği ile uğraşmayayım diye verdi 15 günde bir 800 tl çok geldi bu sefer

Yumurtlama takibi yaptırmıyorum hali hazırda dondurulmış 9 tane embriyom var doktorum kilo verme sürecinde adet düzensizliği ile uğraşmayayım diye verdi 15 günde bir 800 tl çok geldi bu sefer
valla bana da cok gelmisti. Allahtan hamile kaldım yoksa devamını kesin almazdım yani :D

Back
X