Ben sağlıkçıyım bizde de mecburi hizmet oluyor. Ama boşanma durumunda 1 yıl içinde kendi ailemizin olduğu yere tayin siteme halkımız oluyor Doğu görevi yapmadan belki sizde de vardır böyle bir şey yani boşanma davası açarsanız mahkeme açtığınıza dair belgeyle veya boşanma gerçekleştikten sonra tayin için aile yanını tercih edebilirsiniz Doğu görevinden muaf olabilirsiniz bir araştırın derimÖğretmenim.Dogu görevimi yapmadım es durumundan dolayı. En az 3 sene oralarda kalirim
Türkiyenin doğusunda çalışmak istemeyen öğretmen de ne bileyim yani çocuğumu size emanet etmek istemezdim açıkcası. Daha türkiyenin doğusu batısını ayırt edecek kadar Türkiye sevgisi olmayan çocuğuma ne sevgisi verecek ki? Öğretmene en çok doğunun ihtiyacı var. Oradaki çocuklar zehir gibi. Üstelik şehirli şımarık çocuklar gibi yormaz sizi. Altı üstü 3 yıl bir ömür olsa anlarım herkes yaşamak istemeyebilir ama 3 yıl sadece. Bu adama katlandığınız süre boyunca geçip giderdi şimdi dönüş yolunda olurdunuz. Yazık size...Belki haklisin ama gençliğimi harcadığım konusunda.Ben Bolu'da okudum orada bile 4 sene sanki ruhuma eziyet ettiler.Sehir yakındım var yaşayamam yani.Kâr zarar hesabı yaptigimda bu salaga katlanmak daha kolay geldi
Yok malesef 4 yaşında çocukla tıpış tıpış giderim en kötü yerde 3 sene biraz iyi yerde 7 sene kalirimBen sağlıkçıyım bizde de mecburi hizmet oluyor. Ama boşanma durumunda 1 yıl içinde kendi ailemizin olduğu yere tayin siteme halkımız oluyor Doğu görevi yapmadan belki sizde de vardır böyle bir şey yani boşanma davası açarsanız mahkeme açtığınıza dair belgeyle veya boşanma gerçekleştikten sonra tayin için aile yanını tercih edebilirsiniz Doğu görevinden muaf olabilirsiniz bir araştırın derim
Aa tatlım merhaba.Hoş geldin.Ben de ... yapan öğretmene de çocuğumu emanet etmezdim kilisesini yapan kadın nerde diyordum?Türkiyenin doğusunda çalışmak istemeyen öğretmen de ne bileyim yani çocuğumu size emanet etmek istemezdim açıkcası. Daha türkiyenin doğusu batısını ayırt edecek kadar Türkiye sevgisi olmayan çocuğuma ne sevgisi verecek ki? Öğretmene en çok doğunun ihtiyacı var. Oradaki çocuklar zehir gibi. Üstelik şehirli şımarık çocuklar gibi yormaz sizi. Altı üstü 3 yıl bir ömür olsa anlarım herkes yaşamak istemeyebilir ama 3 yıl sadece. Bu adama katlandığınız süre boyunca geçip giderdi şimdi dönüş yolunda olurdunuz. Yazık size...
Çoğu iş yerinde olur böyle organizasyonlar bence sizide çağırmış madem neden başka birşey arıyorsunuz altında.Kıskankanmıyorum demişsiniz o zaman huzursuzluk çıkarmayın boşanmayı da düşünmüyorsanızBeni çağırdı zaten
Eğitim sistemine suç buluyordum bugünkü nesilin bu halde olmasını ama kadınlar klübündeki öğretmenleri görünce eğitim sistemine suç bulmamak lazımmış.Aa tatlım merhaba.Hoş geldin.Ben de ... yapan öğretmene de çocuğumu emanet etmezdim kilisesini yapan kadın nerde diyordum?
Hiç küçük bir çocukla doğuda yaşadınız mı?Türkiyenin doğusunda çalışmak istemeyen öğretmen de ne bileyim yani çocuğumu size emanet etmek istemezdim açıkcası. Daha türkiyenin doğusu batısını ayırt edecek kadar Türkiye sevgisi olmayan çocuğuma ne sevgisi verecek ki? Öğretmene en çok doğunun ihtiyacı var. Oradaki çocuklar zehir gibi. Üstelik şehirli şımarık çocuklar gibi yormaz sizi. Altı üstü 3 yıl bir ömür olsa anlarım herkes yaşamak istemeyebilir ama 3 yıl sadece. Bu adama katlandığınız süre boyunca geçip giderdi şimdi dönüş yolunda olurdunuz. Yazık size...
Yaşamadım olursa yaşayacağım inşallah. Doğuda öcü yok bu kadar büyütülecek bişey yok. Ömürlül değil zaten 3 yıl yapmayın allah aşkına. Beğenilmeyen doğuda görev yapmak için atanmayı bekleyen binlerce öğretmen var.Hiç küçük bir çocukla doğuda yaşadınız mı?
Nasıl oradan çok kolay değil mi yazmak ee bosan o zaman ee doğuya git o zaman ee eğitim sistemimiz çok kötü ee öğretmenler de böyle zaten bak ben de yazdım cok kolay oluyor yazarken.Eminim sen benim yerimde olsan bunları kesin(!) yapardın.Sikayet ettim ugrasamyacagim bu sitede ne zaman öğretmen olduğumu söylesem herkes ogretmenligimle vurmaya calisyor ne yaralari var öğretmenlerden anlamadım.Konu bu mu şu an ben sana boşanayım diye mi soruyorum?Eğitim sistemine suç buluyordum bugünkü nesilin bu halde olmasını ama kadınlar klübündeki öğretmenleri görünce eğitim sistemine suç bulmamak lazımmış.
Yanlış biliyorsunuz..en azından öğretmenlik için böyle birşey yok .Ne iş yapıyorsunuz memuriyette boşandıktan sonra 1 yıl içinde kendi ailenizin yaşadığı yere tayin isteme hakkınız var tek neden buysa araştırın bence
Konu boşanmalık konu adam seni aldatma potansiyelinde biri olarak anlatmışsın ama boşan da demeyin demişsin böyle saçma bişey olur mu sen aldatılmayı doğuya gitmemek için sindirebiliyorsan diyecek bişey yok zaten. He her konu açtığında herkes meseleğine kadar dokunduruyorsa kendinde ters giden bişeyler vardır belki bir düşün istersen. Şikayet edilecek bişey yaptığımı düşünmüyorum he doğruları söylemek ban gerektiriyorsa banlansın mesele değil. İyiliğinize konuşmak da kabahat zaten siz boşanmayın pikniğe de gitmevin avel avel ne yapacaksınız sonuçta e doğuya da gitmemek için sizi aldatan adamla bir ömür mutlu mesut yaşayın. Yarın öbür gün de adam beni aldatıyor ama ben doğuya gitmemek için bekliyorum diye konu açarsınız. Neyse ağlayın bana ne ya iyi günler.Nasıl oradan çok kolay değil mi yazmak ee bosan o zaman ee doğuya git o zaman ee eğitim sistemimiz çok kötü ee öğretmenler de böyle zaten bak ben de yazdım cok kolay oluyor yazarken.Eminim sen benim yerimde olsan bunları kesin(!) yapardın.Sikayet ettim ugrasamyacagim bu sitede ne zaman öğretmen olduğumu söylesem herkes ogretmenligimle vurmaya calisyor ne yaralari var öğretmenlerden anlamadım.Konu bu mu şu an ben sana boşanayım diye mi soruyorum?
Evt affı bekliyorum.Sadece olay bu değil tabi bir de küçük çocuğum var.Sadece burada ee bosaniver diyen insanlara kolay olmadığını anlatmaya çalışıyordum.Sanki kendileri gün aşırı adam bosuyormus gibi konusuyorAnlamadığım için soruyorum.
Boşanmayacaksanız eve gelme demenizin anlamı ne?
Ayrıca zh yükümlüsü iseniz her tayin dönemi zh bir okula tayin isteyebilirsiniz doğu olmak zorunda değil. İstanbul komple zh. Atla deve işler değil. Bilmeyene doğu hizmeti diyorsunuz millet de Şırnak'a falan gitmek zorundasınız sanıyor.
Siz düzenim bozulmasın bu esnada da af çıksın isteyen tayfadansınız.
Bence uzun vadede ne af var ne boşanma. Siz takibe hafiyeciliğe devam. Allah içinize sindirsin.
Benim kocam kaypak bi adam olsa bir dakika yanında durmam işim gücüm olmadığı halde.Evt affı bekliyorum.Sadece olay bu değil tabi bir de küçük çocuğum var.Sadece burada ee bosaniver diyen insanlara kolay olmadığını anlatmaya çalışıyordum.Sanki kendileri gün aşırı adam bosuyormus gibi konusuyor
Valla uslubunuzdan pek de iyiliğim için konuşuyormuş havası sezemedim ben aldattı demedim okuduğunuzu anlayamıyorsunuz daha öğretmenlere gareziniz buradan geliyor sanırım.Her konuya e bosan yazan insanlar bana çok komik geliyor.Kendileri hemen adam bosayiveriyor herhaldeKonu boşanmalık konu adam seni aldatma potansiyelinde biri olarak anlatmışsın ama boşan da demeyin demişsin böyle saçma bişey olur mu sen aldatılmayı doğuya gitmemek için sindirebiliyorsan diyecek bişey yok zaten. He her konu açtığında herkes meseleğine kadar dokunduruyorsa kendinde ters giden bişeyler vardır belki bir düşün istersen. Şikayet edilecek bişey yaptığımı düşünmüyorum he doğruları söylemek ban gerektiriyorsa banlansın mesele değil. İyiliğinize konuşmak da kabahat zaten siz boşanmayın pikniğe de gitmevin avel avel ne yapacaksınız sonuçta e doğuya da gitmemek için sizi aldatan adamla bir ömür mutlu mesut yaşayın. Yarın öbür gün de adam beni aldatıyor ama ben doğuya gitmemek için bekliyorum diye konu açarsınız. Neyse ağlayın bana ne ya iyi günler.
Hırsını alamadın mi tatlım her mesajın altına yazacak misin sen boyleBenim kocam kaypak bi adam olsa bir dakika yanında durmam işim gücüm olmadığı halde.
Size göre normal böyle şeyler herhalde mezhep geniş ondan.
Neyin hırsı olacak ki? Siz benim için ne anlam ifade edeceksiniz ki ben size hırslanayım? Kendinizi keşke kocanız karşısında da bu kadar kıymetli hissedebilseniz. Yazık gerçektenHırsını alamadın mi tatlım her mesajın altına yazacak misin sen boyle
Merhabalar,
Mümkün olduğunca özet yazacağım kızlar.Her zamanki gibi esimin telini karıştırırken iş yerinden erkek bir arkadaşıyla mesajlasmalarini gördüm.Ofislerindeki 2 kizin doğum günü hazirandaymış.Bunlar da sürpriz doğum günü yapalım diyorlar.Tabi bana günlerdir piknik yapacagiz diyor ama kızlara doğum günü yapacagiz, demedi.Kendisinin sicili pek temiz değil eski konularımdan bakabilirsiniz.Is yerinden bir kızla mesajlasmalarini yakalamıştım.Tabi askimli, canimli değil ama 17 yaşında abaza ergen gibi mesajlardı.Kesinlikle gidemezsin, dedim kavga ettik.Butun büroca gidiyoruz ben müdürleriyim gitmezsem olmaz, dedi.Ben de iyi git ama her davranışın bir bedeli vardır al eşyalarını akşam eve dönemezsin dedim.
10 yıldır beraberiz sürekli benim onume ya arkadaşlarını koyar ya ailesini.Bosan demeyin her şeyin bir sırası var onun da zamanı gelecek.Yemin ederim kiskandigim icin yapmıyorum.Artik zaten kıskanma hissetmiyorum ona karşı.Sadece salak yerine konmak istemiyorum.Biliyorum ki lafımı çiğneyip gidecek sonra da yalakalik yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?