Piknik(Ben mi abartıyorum? )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmenliğinizi eleştirmiyorum kesinlikle fakat "doğuya sepetlenmek" çok doğru bir cümle değil.

Konuya gelecek olursak, güvenmiyorum, zerre kıskanmıyorum, "bu salağa katlanırım" dediğiniz bi insan için niye bu kadar çaba?

Bırakın ne hali varsa görsün o zaman

Siz zaten kendi mantık çerçevenizde bir zamanlama oluşturmuşsunuz. Mantığınıza göre de şu durumda evli kalmak sizin için avantaj. Zaten kıskanmıyorum diyorsunuz aranızdaki sevgi de bitmiş, iki ev arkadaşı olmuşsunuz. Sorun ne ben anlamadım adam da çağırmış sizi pikniğe zaten evlilik için umudunuz varsa siz de gidin yanında olun,

Ben sizin bugüne dek actığınız tüm konuları biliyorum tek söyleyeceğim şey siz bu adami bosayamıyorsunuz yada boşanmıyorsunuz değil mi , evet . O zaman kurcalamayın telleri şunları bunları evde gereksiz gerginlik yaratmayın . Bu arada sizde gidin partiye eşinizin yanında şık olur hem

İşyerindeki iki kızın dogum gününden eşinize neymiş...hayır babalarını abilerimi sevgilisimi ona ne

Eşinizi sevmiyorsunuz, boşanmayı düşünmüyorsunuz, doğu korkusunu aldatılmaya tercih ediyorsunuz anladım. Eşiniz daha önce kızlara mesajlarla yürümüş, görmüşsünüz, affetmişsiz ama adamın sizin ikazınız umrunda olmamış, ofisteki kızlara piknikli doğum günleri organize ediyor,sizden gizli, siz yakalayınca gene sizi takmıyor devam ediyor onu da anladım. Benim anlamadığım, zaten adam sizi sallamıyor, sizde boşanmayı düşünmüyorsunuz, neden adamı didikliyorsunuz, siz adama önceki teşebbüsünde boşanmayarak gerekli mesajı vermişsiniz, adama demişsin ki aldatsanda boşanmam. Bunun niyesinin nasılının bir erkek için önemi yoktur, erkeği boşamaktan korkuyorsan, peşine düşmeyeceksin. Peşine düşüp bağırıp çağırdıktan sonra aynı adamla evli kalmaya devam edince pek bir önemi yok bağırıp çağırmanızın. Boşanda demem harcadığınız kendi hayatınız, sizinde niyetiniz yok ama burda boşan diyenlerde size garazinden demiyor, eşinizin yaptıklarının karşılığı boşanma zaten, bunu size normal olanı tavsiye eden kadınlara kocanıza atamadığınız tavrı atınca ve ağız dalaşına girince sizin sorununuz düzelmiyor.
Belli ki eşinizinde sizin gibi size karşı sevgisi bitmiş ve arayışlara girmiş, karşılıklı mecburiyetlerden yürütüyorsunuz evlilği, o zaman eşinizin önüne ardına düşmeyeceksiniz, zaten adam niyeti bozmuşsa sen istediğiniz kadar engellemeye çalışın gene birini bulur. Şu an yaptıklarınızla daha fazla kendi öz saygınızdan kaybetmeyin. Yakalayıpta iki bağırıp kavga ettikten sonra sineye çekecek olduktan sonra; sizin yakalamanızın bir anlamı kalnmıyor çünkü.

Evet tek derdim o kunuma düşmemek.Yani benimle olduğu sürece sadık olmak zorunda yoksa gerçekten umrumda degil

senden çekindiği için söylememiş belli ki. Bu pek de yanlış sayılmaz, biraz abartmışsın gibi arkadaşım. Gitsin nolacak

Sizin yeriniz de olsam bal gibi giderim. Paşa paşa otururum. Ne konuşurlar ise konuşsunlar. Sen keyfine bak. Tek gönderip o keyfi onlara yaşatma. Güzelce git ve otur. Hatta piknikten döndükten sonra eşine deki bundan sonra ne zaman bı yere gitsen iş yeriyle bende seninle geleceğim çok eğlenceli falan. Buda ona büyük bı korku olur.

Reactions: Tzk
Boşanmayın madem ama adama kavga da etmeyin. Kabullenin adam böyle, suyuna gidin huzursuzluk tartışmak olmasın evde küçük çocuk varken. Tek Öner’im bu size. Huyunu bildiğiniz eşinizin telefonunu her zamanki gibi karıştırmazsanız yakalamazsınız da. Hem boşanmam diyorsunuz hem yakalayıp hem kavga çıkartıyorsunuz. Boşanmayacaksanız adam eve gelmeyip ne yapsın? Sırf Doğuya gitmemek uğruna saçmasapan bir evliliği mi çekeceksiniz? Öğretmen olurken biliyordunuz herhalde Doğu göreviniz olduğunu neden yeni öğrenmiş gibi tepkiniz var anlamadım. Bu sitede öğretmen düşmanından çok öğretmen olduğum için herkes bana düşman yazan kadınlar var. Küçük çocuğuyla doğuda yaşayan bir dünya insan var, sizin farkınız ne? Mantığınızla hareket ettiğinizi iddia etmişsiniz ama ben o mantığı göremedim.

Son düzenleme:
Eminim siz de çok iyi arastirmissinizdir. Şuan hangi ildesiniz tam bilmiyorum ama doğu görevi olarak geçen birçok gidebileceğiniz yer var. Ben İstanbul'un en güzel en yasanilasi ilçesinde yaptım doğu görevimi. Boşanmak için başka nedenleriniz varsa onlara saygı duyarım. Ama doğu görevinden dolayiysa bence çok da katlanmayin. Çocuğunuz da yanlış anlamadiysam 3 yaşında onu da krese verirsiniz çok sıkıntı yaşamazsınız. Hatta bence boşandıktan sonra başka şehre gitmek eşinizden uzaklasacaginiz için de size iyi gelecek.

Esim arkadaşlarıyla dogum gunu kutlasa kasmam. Bir cok defa is arkadasina hediye almisligi var. Kadinlar dahil. Ve hatta esimin turamisusu meshurdur. Dogum gunleri icin yapmisligida var. bunu kasmam. Sosyal hayatin getirisi bu.
Ama osman abiyle piknige gidecegiz dedigi is kadinlarla dogum gunu partisi ciksa tas ustunde tas koymam.. net bosanma sebebi benim icin..

Arkadasim baska konularinizi bilmem ama burada siz haksizsiniz. Herkes calisiyor,herkes sosyal, insanlar isyerindeki arkadasinin dogum gununu de kutlayamayacaksa bir pasta dahi alamayacaksa hic yollamayin o zaman ise. Siz sadece kendi cinslerinizle calisin eve de kocaniza da kendiniz bakin o zaman. Bu ne tahammulsuzluk? Adami yatakta basmis gibi davraniyorsunuz. Siz de gidin piknige ne guzel davet de edilmissiniz. Dogu gorevi konusunda soylediklerinize de katilmiyorum, ogretmenlik icin gecerli midir bilemeyecegim ama Bursanin bile bazi ilceleri dogu gorevi sayiliyor. Yani sınır bolgeye gitme sarti mi var illa onu bilmedigimden soruyorum

Öğretmenim, henüz atanmış öğretmen değilim özelde çalışıyorum ama bu atamalar sonrasında muhtemelen olacağım, hem de yüksek ihtimal de sizin burun kıvıracağınız bir yerde.
Üstelik genel anlamda problemsiz bir evliliğim var ve eşimi çok seviyorum. Buna rağmen mesleğimi çok sevdiğimden eşimi geride bırakarak yalnız başıma doğuda görev yapmaya hazırım.Üslubunuzu hiç yakıştıramadım size hocam. Sizin de bir evladınız var, hangi şehirde olursanız olun oradakiler de evlat. Bizim vatanımızın evlatları.
Boşanma konusuna gelince, zaten böyle bir ihtimalin şimdilik olmadığını belirtmişsiniz. Eşinizin yaptığı organizasyon gibi organizasyonlar (piknikten bahsediyorum) çalışanların motivasyonu için her bahar geleneksel olarak pek çok şirkette yapılıyor. Doğum gününe özel yapılıyor gibi gelse de belki amaç pikniktir bir taşla iki kuş vurmak için kızların doğum gününe denk getirmişlerdir. Kızlar pikniğe gidiyoruz sanırken pasta da alacakları için adı da sürpriz doğum günüdür. Çok rahatsızsanız siz de gidin. Ama bence bu kadar büyük restlere hele ki boşanma asla sizin için seçenek bile değilken gerek yok. Ne olmasını bekliyorsunuz ki? Eşiniz müdür, kendi yaptığı ve duyurduğu organizasyona siz rest çektiniz diye katılmamasını mı? Böyle olursa personeli ona saygı duyar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…