Sağlık bakanlığında var, o yüzden söylemiştir arkadaşYanlış biliyorsunuz..en azından öğretmenlik için böyle birşey yok .
İşyerindeki iki kızın dogum gününden eşinize neymiş...hayır babalarını abilerimi sevgilisimi ona neMerhabalar,
Mümkün olduğunca özet yazacağım kızlar.Her zamanki gibi esimin telini karıştırırken iş yerinden erkek bir arkadaşıyla mesajlasmalarini gördüm.Ofislerindeki 2 kizin doğum günü hazirandaymış.Bunlar da sürpriz doğum günü yapalım diyorlar.Tabi bana günlerdir piknik yapacagiz diyor ama kızlara doğum günü yapacagiz, demedi.Kendisinin sicili pek temiz değil eski konularımdan bakabilirsiniz.Is yerinden bir kızla mesajlasmalarini yakalamıştım.Tabi askimli, canimli değil ama 17 yaşında abaza ergen gibi mesajlardı.Kesinlikle gidemezsin, dedim kavga ettik.Butun büroca gidiyoruz ben müdürleriyim gitmezsem olmaz, dedi.Ben de iyi git ama her davranışın bir bedeli vardır al eşyalarını akşam eve dönemezsin dedim.
10 yıldır beraberiz sürekli benim onume ya arkadaşlarını koyar ya ailesini.Bosan demeyin her şeyin bir sırası var onun da zamanı gelecek.Yemin ederim kiskandigim icin yapmıyorum.Artik zaten kıskanma hissetmiyorum ona karşı.Sadece salak yerine konmak istemiyorum.Biliyorum ki lafımı çiğneyip gidecek sonra da yalakalik yapacak.
Evet tek derdim o kunuma düşmemek.Yani benimle olduğu sürece sadık olmak zorunda yoksa gerçekten umrumda degilBen sizin bugüne dek actığınız tüm konuları biliyorum tek söyleyeceğim şey siz bu adami bosayamıyorsunuz yada boşanmıyorsunuz değil mi , evet . O zaman kurcalamayın telleri şunları bunları evde gereksiz gerginlik yaratmayın . Bu arada sizde gidin partiye eşinizin yanında şık olur hem
Merhabalar,
Mümkün olduğunca özet yazacağım kızlar.Her zamanki gibi esimin telini karıştırırken iş yerinden erkek bir arkadaşıyla mesajlasmalarini gördüm.Ofislerindeki 2 kizin doğum günü hazirandaymış.Bunlar da sürpriz doğum günü yapalım diyorlar.Tabi bana günlerdir piknik yapacagiz diyor ama kızlara doğum günü yapacagiz, demedi.Kendisinin sicili pek temiz değil eski konularımdan bakabilirsiniz.Is yerinden bir kızla mesajlasmalarini yakalamıştım.Tabi askimli, canimli değil ama 17 yaşında abaza ergen gibi mesajlardı.Kesinlikle gidemezsin, dedim kavga ettik.Butun büroca gidiyoruz ben müdürleriyim gitmezsem olmaz, dedi.Ben de iyi git ama her davranışın bir bedeli vardır al eşyalarını akşam eve dönemezsin dedim.
10 yıldır beraberiz sürekli benim onume ya arkadaşlarını koyar ya ailesini.Bosan demeyin her şeyin bir sırası var onun da zamanı gelecek.Yemin ederim kiskandigim icin yapmıyorum.Artik zaten kıskanma hissetmiyorum ona karşı.Sadece salak yerine konmak istemiyorum.Biliyorum ki lafımı çiğneyip gidecek sonra da yalakalik yapacak.
Doğrudur ..MEB savcılığa yansıyan ve personelinin canına kastın oldugu olaylar disinda boşanmayı bir özür olarak almıyorSağlık bakanlığında var, o yüzden söylemiştir arkadaş
git tabiki de varlığını hissettir bnceÇağırdı ama napacagim ki gidip hepsi işten konuşacak tanısiklar ben avel gibi kalacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?