- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
10 gündür filan plates yapıyorum
karnım çok acıyor ya bazı hareketlere daynamıyorum
ben tvden takip etmşyorum birde
ebrunun geçen dönemki videolarındna yapıyorum amaa
artık yenileirni yapmak istiyorum hangi günleri indirmemm gerekiyor acaba?

karnım çok acıyor ya bazı hareketlere daynamıyorum
ben tvden takip etmşyorum birde
ebrunun geçen dönemki videolarındna yapıyorum amaa
artık yenileirni yapmak istiyorum hangi günleri indirmemm gerekiyor acaba?

Bu defa pilatese taktım, yorumlarınızı okuyunca çok umutlandım
 Bu defa pilatese taktım, yorumlarınızı okuyunca çok umutlandım Benim sorunum sanırım sürekli bişiler yapmaya çalışmam ama bunu 2 aydan fazla sürdürememiş olmam. Bu defa çok azimliyim, topumu lastiğimi sipariş ettim. Ebru Şallının selülit savar dvd sini indirdim. Malzemelerim gelir gelmez başlıyorum, pes etmek yok. Önümüz yaz mutlaka giymeliyim bikinimi ve bende yanmalıyıım
 Benim sorunum sanırım sürekli bişiler yapmaya çalışmam ama bunu 2 aydan fazla sürdürememiş olmam. Bu defa çok azimliyim, topumu lastiğimi sipariş ettim. Ebru Şallının selülit savar dvd sini indirdim. Malzemelerim gelir gelmez başlıyorum, pes etmek yok. Önümüz yaz mutlaka giymeliyim bikinimi ve bende yanmalıyıım  Tabi bide beslenme çok önemli.Hadi kızlar spor salonuna gitmeye imkanı, vakti olmayanlar başladığımız gün ki ölçülerimizi buraya yazalım, sonra her ay oluşan değişimi paylaşalım. Göbek ve selülit belasından kurtulmak için neler yeyip içmeli, nelerden uzak durmalıyız deneyimlerimizi ,araştırmalarımızı burda paylaşalım. Eylül başlangıç, haziran bitiş olsun, bu 10 ay kendimizi bikini sezonuna pilatesle hazırlayalım
  Tabi bide beslenme çok önemli.Hadi kızlar spor salonuna gitmeye imkanı, vakti olmayanlar başladığımız gün ki ölçülerimizi buraya yazalım, sonra her ay oluşan değişimi paylaşalım. Göbek ve selülit belasından kurtulmak için neler yeyip içmeli, nelerden uzak durmalıyız deneyimlerimizi ,araştırmalarımızı burda paylaşalım. Eylül başlangıç, haziran bitiş olsun, bu 10 ay kendimizi bikini sezonuna pilatesle hazırlayalım  Kendi kendime başaramadım, desteklerinizi bekliyorum. Sık sık burda yaptıklarımızı paylaşalım, sıkı bir iş birliğiyle biz bunu başarırız kızlarrr :87: Var mısınız?
 Kendi kendime başaramadım, desteklerinizi bekliyorum. Sık sık burda yaptıklarımızı paylaşalım, sıkı bir iş birliğiyle biz bunu başarırız kızlarrr :87: Var mısınız?

uff halbuki 58 kiloyum ama üstte bişi yok, ne varsa alta toplanmış top aşırı baskıdan çöküyo olabilir
 uff halbuki 58 kiloyum ama üstte bişi yok, ne varsa alta toplanmış top aşırı baskıdan çöküyo olabilir  ama fazla kilolu da değilsin bebeğine ragmen
 ama fazla kilolu da değilsin bebeğine ragmen  eylülde çalışmaya başlıyorum, hem bıdığım hem okul hem ev epey zorlanıcam, inşallah yorgunluğuma yenilip pilatesi bırakmam
 eylülde çalışmaya başlıyorum, hem bıdığım hem okul hem ev epey zorlanıcam, inşallah yorgunluğuma yenilip pilatesi bırakmam