Pilatese ne zamana kadar devam edebilirim

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
kızlar 30. Haftam bitmek üzere. 19. Haftamdan beri pilatese gidiyorum ne zaman bırakmalıyım ? Acaba tehlikeli olur mu bundan sonra?

Can'ım helal olsun valla ben biraz fazla yürüsem pskolojik karnım ağrıyor bişey mi oldu olacak diye. Ben son 4 haftaya kadar devam ediliyor diye biliyorum. Eşimle spor salonuna üyeyiz hiç gitmesek te oradaki kadın öyle demişti . :)

:) aslında bak kayıtlıymışsın da canım gitsen iyi geldiğini farkedersin :) son 4haftaya kadarsa bir ay kadar daha gidebilirim gibi o zaman ama bilemedim belki de haftaya ayrılırım artık uykum çok geliyo bu aralar çünkü kestirmek daha cazip geliyo şuan öğleden sonraları

kızlar 30. Haftam bitmek üzere. 19. Haftamdan beri pilatese gidiyorum ne zaman bırakmalıyım ? Acaba tehlikeli olur mu bundan sonra?
ben son 3 hafta yaptım açılmaya başlasın diye.. yani pilates açılmaya yardımcı ama belki erken olması kötü olabilir... doktoruna danışman gerek bence..

ben son 3 hafta yaptım açılmaya başlasın diye.. yani pilates açılmaya yardımcı ama belki erken olması kötü olabilir... doktoruna danışman gerek bence..
Kontrolüme de az kaldı onu da ekleyim sorcaklarıma canım doğru söylüyorsun. Birsürü şey sorcam diyorum yarısını unutuyorum bebişi görünce :)

Bende doktorumun izniyle 16. haftamda pilatese başlayacağım bu süreçte sana ne gibi artıları oldu kaç kilo aldın merak ettim yazar mısın

Kontrolüme de az kaldı onu da ekleyim sorcaklarıma canım doğru söylüyorsun. Birsürü şey sorcam diyorum yarısını unutuyorum bebişi görünce :)
kağıda yazıp liste halinde git ben öyle yapıyodum, 'aha sınav başlıyor' diye dalga geçiyordu doktorum

Bende doktorumun izniyle 16. haftamda pilatese başlayacağım bu süreçte sana ne gibi artıları oldu kaç kilo aldın merak ettim yazar mısın
Ben 30.haftamın sonundayım. 10 kilo aldım. 57 den 67 ye. Ve bu 10 kilonun çoğunu pilatesten önce aldım canım. Pilatesle hem dik duruşumu korudum hem bel sırt ağrım olmadı hemde vücudum hareketsiz kalmamış oldu nefes de çalıştık yani bana baya iyi geldi kısacası

Çok sevindim süper olmuş inşallah doğuma kadar devam edersin

rezene hiç içmedim daha önce yaaa süt için içmek lazımmış umarım severim bide humana still tea iç diyolar Allah ne verdiyse denerim gibime geliyo
valla şu sıralar gaz ile mücadele ediyoruz.. lactamil karışık bitki çayı ve humana still içiyorum :) bir de galactago verdi doktorum bitkisel tamamen :) sütleri arttırdık ama gaza takıldık çaylarda ve damlada rezene var ama ben sade rezene de denicem deneme yanılma artık
not:yanılmak çok yorucu

Masallah günler ne çabuk geçiyor dün gibi ha doğurdum doğuracağım bugünde olmadı dediğin zamanlar
ehehe valla öyle çok şükür yahu.. hemencik doğursun herkes ya.. ağlıyor ediyor.. uykusuz da bırakıyor çaresiz de.. falan fişmekan.. en zoru hamile olmak.. çok şükür rabbime..

Hepsini not ettim canım tecrübe gibisi yok walla her bebekte başka olur belki ama en azından neleri deneyeceğimi öğrendim :) thanks birsürü :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…