Pınarın çeyizi :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok kaliteli ve şık çeyizler almışsın canım
hepsini güle güle kullan
hisar tencerelerin mükemmel bayıldımbugün mağazasında da gördüm hepsi harika

Bende mağazasında görmüştüm ama fiyatı pahalı gelmişti ve düdüklü tencere istemiyodum .. Fabrika satış mağazası buldm 1800 olan set 1400 e aldım ve düdüklü yerine 330 tl hediye çeki aldım düşünürsen eğer İstanbuldaysan uğra derim

çok kaliteli ve şık çeyizler almışsın canım
hepsini güle güle kullan
hisar tencerelerin mükemmel bayıldımbugün mağazasında da gördüm hepsi harika

canm hepsi birbirinden güzel güle güle nişanlınla bir ömür kullan.sende cok seiyosun altın sarısını belliki mutfagına yansıtmıssın bende çok seviyorum aksesuarlarımda hep kullanırımda mutfaga cesaret edemedim dogrusu :)

çok teşekkür ederim . Altın sarısını severim ama mutfağımda hiç hayal etmemiştim ama bu seriyi görünce çok beğendim . Siyah ya da kırmızı tencereler arasından farklı geldi :) tüm mufağımda iddali bi renk kullanamam ama

bunlarda yeni aldığım tupperlarım , çok kullanışlı olduğunu ve sürekli kullandığını ve menun kaldığını söyledi arkadaşım , çok gereksiz olduğunu söyleyenlerde var tabi :) denemek lazım ..

resimlerin aynıları ikişer kez yüklendi , silemedim

tebrik ederim nişan yeni oldu sanırımm
çeyizlerini güzel günlerde kullanman dileklerimle hepsi çok güzeller

çok teşekkür ederimmm :) 29 Ocaktaydı nişanım

nevresim takımına bayıldım güle güle kullan hepsi çok şık

canım kaliteli ve güzel şeyler almışsın devamı da öyle gelecektir eminim hepsini mutlu günlerde kullanırsın inşallah :)

canım kaliteli ve güzel şeyler almışsın devamı da öyle gelecektir eminim hepsini mutlu günlerde kullanırsın inşallah :)

Âmin cnm çok teşekkurler günlük,misafir ve kahvaltı tabakları kaldı büyük ihtiyaç olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…