Pink7 Burun Estetiği Ameliyatı

Pink7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
2.074
2
116
İstanbul
Bakalımm zaman geçtikçe şişler indikçe nelerle karşılaşıcaz umarım kötü bişey olmaz çökme yamulma vs... fisfisfis Bütün bu işkenceleri çeken arkadaşlarım hepinize tekrar geçmiş olsun herşey gönlünüzce olsun (tabii benimde (= )

Albüm herkese açık değil arkadaşlar. Listemdeki arkadaşlara açık onlarda yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim görmek isteyenler arkadaşlık talebi gönderebilirler.

talep yolladim, kabul ederseniz sevinirim :) simdiden gecmis olsun

galiba gec iyilesiyorsunuz, hala cok sis gorunuyor, ortadaki fotografta kavisi cok guzel gorunuyor ama :):)

Hala şişimmmm evett bi çok yapmak istediğim şeyide bu yüzden yapamıyorum gözlük takamıyorum suratımı yastığa gömük uyuyamıyorum burnumun ucunu yanlışlıkla ufak dokunuşta burnum sızlıoo halaa

canım gayet güzel duruyor,önden de yandan da baya değişmiş ama hala ucunda şişlikler var daha da güzelleşecek merak etme :) zemuszemus

canım gayet güzel duruyor,önden de yandan da baya değişmiş ama hala ucunda şişlikler var daha da güzelleşecek merak etme :) zemuszemus

Umarımmmmm dediğin gibi olurrr doktorlarımın kabusu oldumdaa aceleeci olmamdan kaynaklanıyor hemen sonuç bekliyorummm :) amaaa sabretmek zorundayımm işte

ucu hala çok şiş olmasına rağmen önden bile çok güzel görünüyor.geçmiş olsun cnmzemuszemus

ucu hala çok şiş olmasına rağmen önden bile çok güzel görünüyor.geçmiş olsun cnmzemuszemus

Sanırım çok geç iyileşicem hem derim ince değil hemde etli burun ucum var ama gelen yorumlar içimi rahatlatıyor ara ara gene resim koyucam kendim bu kadar çekebiliyorumm :) kendi kendine resim çekmek zormuşş

ayyy çok güzel olmuş. daha da oturunca ooo harika görünür. çok biçimli duryor.

ayyy çok güzel olmuş. daha da oturunca ooo harika görünür. çok biçimli duryor.

Çoook saolllllllll ama bazı yorumlardan korkar oldum şişler indikçe kusurlar çıkan veya burnu çöken arkadaşların yorumlarını okudum forumlarda umarım onlarında düzelirr

aaaa cnm sen emre ilhana revizyon olmak istiyorum yazmistin yanlis hatirlamiyosam
bende görmek istiyorum burnunu
kabul eder misin arkadas teklifimi:)

aaaa cnm sen emre ilhana revizyon olmak istiyorum yazmistin yanlis hatirlamiyosam
bende görmek istiyorum burnunu
kabul eder misin arkadas teklifimi:)

Kabul ettim evet emre ilhanıda araştırıyordum sabırsızlıktan nereye salça olucağımı şaşırdımm :) sonunda resim düzenlemesi yaptım koydum albüme hem sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum hemde içim rahatlıyorr (=

burnun henüz cokk sis duruyo
özelliklede ucu, zaten en gec iyilesen yer burun ucu imis
ama kavisi gayet hos duruyo
geriye sadece sabirla beklemek kaliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…