Pink7 Burun Estetiği Ameliyatı

selam arkadaşlık teklifi yolladım kabul edersen sevinirim bende emre ilhandan randevu aldım bana bi fikir olur

selam arkadaşlık teklifi yolladım kabul edersen sevinirim bende emre ilhandan randevu aldım bana bi fikir olur

Yanlış anlaşılmasın emre ilhana olmadım ameliyatımı sadece şuan çok şişim buda beni yanıltıyor bi ara moralim bozuktuu revizyon düşünebilirim diye doktor araştırırken emre beyi sölemiştim doktorum o değil :)

burnun çok güzel olmuş benim burnumda eski burnuna çok benziyo ucu inik aşağı hele gülünce çok fena..

teşekkür ederim.resimleri gördüm..gayet güzel olmuş...eski burnunuz baya bir değişime uğramış..çokkk güzell

Çoook saollll gördüğünede sevindimmm Ucu değişmedi gibi geliyor diye çevremi bayaca delirttim arkadaşlarım kızar bağarır olmuşlardı :) sabırsızımm ondan oluyor bunlar

Umarımmmmm dediğin gibi olurrr doktorlarımın kabusu oldumdaa aceleeci olmamdan kaynaklanıyor hemen sonuç bekliyorummm :) amaaa sabretmek zorundayımm işte

slm bende esretik ameliyat olmak istiyorum cok tirsdigimdan resimlerine bakmak istiyorum arkadaslik teklifi yolladim kabul edersen sevinirim...sevgiyle kalkaydirigubbakcemile2

Tekrar albume resim ekledim gene kendim çekmeye çalıştım burnumun ilk hali ve 4 aya 1 hafta kaldığı hali bir umutla bekliyorumki şişler inince gönlümdeki buruna kavuşiiim :Saruboceq:

canım burnun çok doğal olmuş gerçekten bu bir başarı gayette güzel olmuş yalnız tasarımdaki burnun daha sivri ve düz olmasına rağmen şuan ki hali öyle değil daha toparlak ve hafif kavisli, doktorun şişlikten dolayı mı diyor, daha düzelecek mi yoksa dr un kullandığı programdan mı?

Bütün doktorlar programda sivri oluyor ama sonuclar daha yuvarlak oluyormuş burnum ucu hala yuvarlak duruyo oda biraz sivrilcekmis yani hala sis sadece derdim o ufacık kalkikliga ulaşmak suratıma çok sivri burun gitmezdi bakalım bekliyorum ne olacak diye

Pınkcım resımlerıne baktımda burnunun ucundakı sıslık gectıgınde tasarımındakıne daha cok benzeyecektır sımdı daha yuvarlak hatlı gorunuyo ama sıslıklerden dolayı

Pınkcım resımlerıne baktımda burnunun ucundakı sıslık gectıgınde tasarımındakıne daha cok benzeyecektır sımdı daha yuvarlak hatlı gorunuyo ama sıslıklerden dolayı

İnşallah canım sağlıkta olsun en en ennn önemlisi o zaten korkuyorummm bişi olmasn diee devamlı kont hareket ediyorumm

bence tasarımı bırakın :) çok güzel olmuş ben çok beğendim. maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…