- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.293
- 43
- Konu Sahibi Marianihal
-
1. Ve 2. Konuda hakli, 3. Benim alanim degil, 4. Terazi burcu mu?İlişkimi bitireli birkaç ay oldu. Sebebini çok defa konu açarak anlatmıştım. Oldukça cimri üç kuruşun hesabını yapan biriydi. Terk ettim.
Birkaç haftadır biriyle konuşuyorum. Aynı ilçede görev yapıyoruz kendisi doktor. Yani mali durumu benden çok daha iyi. Tıp olarak kendisini çok begendim ve karakterini goruseyim dedim.
Yani elle tutulur bir şey demeyeceğim ama bana itici hatta bayaa itici gelen yönlerini sıralayayim
1) sürekli paradan bahsetmesi. Yatırım yapacaksan şuraya yap buraya yap bitcoin düşecek altın çıkacak gibi muhabbetler
2) o kadar parası olmasına rağmen araba almamış olması. Ben kredi çekip araba aldım buna israf gözüyle bakıyor. Ne gerek varmış. Arabam benim için çok önemli. Otobüse binmekten otobüs beklemekten nefret ediyorum dediğimde "hiç binmesen bile sigortasına kaskosuna şu kadar para vereceksin ben araba almam almaya da karşıyım" demesi.
3- aşırı derecede temizlik hastası olması. Telefonda devamlı temizlik muhabbeti yapıyor. Evinin fotosunu falan atıyor ben hayatımda bu kadar parlayan bir ev görmedim. Ama bu hareket bana fazlaca feminen geldi.
5- çok bakım yaptığından her gece eline ayağına falan Nivea Krem sürdüğünden cilt bakımı yaptığından bahsetti. Neden bilmiyorum bu da bana çok itici geldi. Belki de adamın her yaptığı bana batmaya başladı o yüzden böyle düşünüyorum
Adamı fazla kadınsi buldum. Cimri olduğu da belli zaten. Şimdi ben bundan cimrisin diye ayrılsam paragöz falan diye damgalayacak beni. Bir arkadasim tanıştırdi beni yanlış anlamalarını da istemiyorum. Sizce de çok itici değil mi? Adamdan buz gibi soğudum başta çok beğenmiştim ama şu an resmen midem bulanıyor o arayınca.
Bir de hep beni beğenen böyle beğensin sulalem rahat modunda ki en irrite olduğum insan tipi. Seni anan sevsin diyesim geliyor.Çekilecek gibi değil ya
Ya ne bileyim kadın muhabbeti yapar gibi tırnaklarımı şöyle kesiyorum şöyle kremler sürüyorum bilmem ne. İyi oje de sür tam olsun diyesim geldi.Araba konusunda haklı olabilirsiniz fakat diğer söylediklerinizde ben itici bir durum göremedim Nivea krem sürmek suç mu
İlişkimi bitireli birkaç ay oldu. Sebebini çok defa konu açarak anlatmıştım. Oldukça cimri üç kuruşun hesabını yapan biriydi. Terk ettim.
Birkaç haftadır biriyle konuşuyorum. Aynı ilçede görev yapıyoruz kendisi doktor. Yani mali durumu benden çok daha iyi. Tıp olarak kendisini çok begendim ve karakterini goruseyim dedim.
Yani elle tutulur bir şey demeyeceğim ama bana itici hatta bayaa itici gelen yönlerini sıralayayim
1) sürekli paradan bahsetmesi. Yatırım yapacaksan şuraya yap buraya yap bitcoin düşecek altın çıkacak gibi muhabbetler
2) o kadar parası olmasına rağmen araba almamış olması. Ben kredi çekip araba aldım buna israf gözüyle bakıyor. Ne gerek varmış. Arabam benim için çok önemli. Otobüse binmekten otobüs beklemekten nefret ediyorum dediğimde "hiç binmesen bile sigortasına kaskosuna şu kadar para vereceksin ben araba almam almaya da karşıyım" demesi.
3- aşırı derecede temizlik hastası olması. Telefonda devamlı temizlik muhabbeti yapıyor. Evinin fotosunu falan atıyor ben hayatımda bu kadar parlayan bir ev görmedim. Ama bu hareket bana fazlaca feminen geldi.
5- çok bakım yaptığından her gece eline ayağına falan Nivea Krem sürdüğünden cilt bakımı yaptığından bahsetti. Neden bilmiyorum bu da bana çok itici geldi. Belki de adamın her yaptığı bana batmaya başladı o yüzden böyle düşünüyorum
Adamı fazla kadınsi buldum. Cimri olduğu da belli zaten. Şimdi ben bundan cimrisin diye ayrılsam paragöz falan diye damgalayacak beni. Bir arkadasim tanıştırdi beni yanlış anlamalarını da istemiyorum. Sizce de çok itici değil mi? Adamdan buz gibi soğudum başta çok beğenmiştim ama şu an resmen midem bulanıyor o arayınca.
Nasıl yapayım. Yani cimriligini eleştirsem beni paragöz kadın olmakla suçlayacak.Madem tiksiniyorsunuz ve yüzüne söyleyemeyeceksiniz, ghostlayın madem. Banada itici geldi.
İlk bulusmada böyle ise ilerde daha fena olur. Sebep göstermeye gerek yok konuşmamak içinBir de hep beni beğenen böyle beğensin sulalem rahat modunda ki en irrite olduğum insan tipi. Seni anan sevsin diyesim geliyor.
1. Ve 2. Konuda hakli, 3. Benim alanim degil, 4. Terazi burcu mu?
Diğer konularda ne düşünüyorsunuz? Temizlik bakım muhabbeti falan.Çekilecek gibi değil. Sürekli paadan bahseden erkekler bir türedi sanki, çok itici. Buluşup güzel vakit geçirmeye gitmişim hiç para para para şeklindeki konuşmaları çekemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?