Pinti erkek benim kaderim mi ya

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
En iyi cevaplar
1
1.293
43
İlişkimi bitireli birkaç ay oldu. Sebebini çok defa konu açarak anlatmıştım. Oldukça cimri üç kuruşun hesabını yapan biriydi. Terk ettim.
Birkaç haftadır biriyle konuşuyorum. Aynı ilçede görev yapıyoruz kendisi doktor. Yani mali durumu benden çok daha iyi. Tıp olarak kendisini çok begendim ve karakterini goruseyim dedim.
Yani elle tutulur bir şey demeyeceğim ama bana itici hatta bayaa itici gelen yönlerini sıralayayim
1) sürekli paradan bahsetmesi. Yatırım yapacaksan şuraya yap buraya yap bitcoin düşecek altın çıkacak gibi muhabbetler
2) o kadar parası olmasına rağmen araba almamış olması. Ben kredi çekip araba aldım buna israf gözüyle bakıyor. Ne gerek varmış. Arabam benim için çok önemli. Otobüse binmekten otobüs beklemekten nefret ediyorum dediğimde "hiç binmesen bile sigortasına kaskosuna şu kadar para vereceksin ben araba almam almaya da karşıyım" demesi.
3- aşırı derecede temizlik hastası olması. Telefonda devamlı temizlik muhabbeti yapıyor. Evinin fotosunu falan atıyor ben hayatımda bu kadar parlayan bir ev görmedim. Ama bu hareket bana fazlaca feminen geldi.
5- çok bakım yaptığından her gece eline ayağına falan Nivea Krem sürdüğünden cilt bakımı yaptığından bahsetti. Neden bilmiyorum bu da bana çok itici geldi. Belki de adamın her yaptığı bana batmaya başladı o yüzden böyle düşünüyorum
Adamı fazla kadınsi buldum. Cimri olduğu da belli zaten. Şimdi ben bundan cimrisin diye ayrılsam paragöz falan diye damgalayacak beni. Bir arkadasim tanıştırdi beni yanlış anlamalarını da istemiyorum. Sizce de çok itici değil mi? Adamdan buz gibi soğudum başta çok beğenmiştim ama şu an resmen midem bulanıyor o arayınca.

1. Ve 2. Konuda hakli, 3. Benim alanim degil, 4. Terazi burcu mu?

Araba konusunda haklı olabilirsiniz fakat diğer söylediklerinizde ben itici bir durum göremedim Nivea krem sürmek suç mu
Ya ne bileyim kadın muhabbeti yapar gibi tırnaklarımı şöyle kesiyorum şöyle kremler sürüyorum bilmem ne. İyi oje de sür tam olsun diyesim geldi.

Anlattıklarınız adamın cimri olduğu anlamına gelmiyor. Adamdan hoşlanmamanız , ayrılmak için yeterli bir neden zaten ; kimseye de neden göstermek veya anlatmak zorunda değilsiniz.

1 ve 2 de haklısın
3. De eğer söylenmeden yapıyorsa yanındakine karismiyorsa belki düşünülebilir.
4 için yorum yapamadım

Peki hesap ödeme, bir şeyler ısmarlama gibi konularda nasıldı?

1. Ve 2. Konuda hakli, 3. Benim alanim degil, 4. Terazi burcu mu?

2 toptan haksız bence, büyük şehirlerde toplu taşıma işkence. Konu sahibesinin arabaya gücü varsa alması da gayet normal. Tatile, spora işe gitmek için büyük kolaylık diğer türlü arabasız hayat sürünmeye eşdeğer hele ki yer İstanbulsa. Parayı kaliteli yaşamaya koymayacaksak neye yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…