Pinti erkek benim kaderim mi ya

Nasıl yapayım. Yani cimriligini eleştirsem beni paragöz kadın olmakla suçlayacak.
Yani ghostlayın derken, ortadan yok olun demek istedim. Telefonlarını açmayın mesajlarına cevap vermeyin falan filan.Zaten birkaç haftalık birşeymiş. Ya da elektrik alamadım falan deyin.

Nasıl yapayım. Yani cimriligini eleştirsem beni paragöz kadın olmakla suçlayacak.
Etkilenmedi, tanışmayı devam ettirecek his olmamadı falan diyeceksiniz. Başka açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

Yazdığınız herşey benim içinde rahatsız edici. Bakımlı olabilir ama tırnak kesme şeklinden, sürdüğü kremden bahseden erkek bana da itici gelirdi bırakın bu arkadaşı evi ve kremleriyle kendi haline.

Kaldı ki araba almaya da çok gücüm yoktu. Biraz birikmiş biraz kredi biraz da anneden borçla aldım. Ben öğretmenim alıyorum kendi benim maaşımın iki üç misli kazanıyor sigortayı kaskoyu falan dert ettiğini söyleyip almıyor.

Neden alsın ? Adama "neden araban yok" veya "araban yok mu ?" demiş olmalısınız ki ; adam da neden ve niçinleriyle açıklamış gibi görünüyor.

Peki hesap ödeme, bir şeyler ısmarlama gibi konularda nasıldı?
İlk gün o ödedi. Ben teklif ettim tabi ben odeyeyim diye. Diğer günler yemeği ben tatlıyı o ya da tam tersi. Zaten burda her şey ucuz. Oturuyorsun en fazla yüz TL gidiyor büyük şehir gibi değil ki.

Okurken ben bile bı off dedim gerisini sen düşün ve arka arkana bakmadan kaç

Neden alsın ? Adama "neden araban yok" veya "araban yok mu ?" demiş olmalısınız ki ; adam da neden ve niçinleriyle açıklamış gibi görünüyor.
Valla 35 yaşında bir insan parası olmasına rağmen otobüslerde zamanını heba ediyor konforonu düşünmeyip toplu taşıma çilesi çekiyorsa ben ona varyemez derim. Ayrıca ben sormadım tabii ki neden araban yok diye. Bulusmaya araba ile gelmiştim okul çıkışı, o da araba senin mi , kaca aldın, ben arabaya karşıyım ya almam masrafı çok gibi muhabbetler etmeye başladı.

etkilenmedim kusura bakma yeterli bi açıklama

İstanbuldayim ve arabami sattim. Trafik+otopark sorunuyla ugrasacagima taksi kullaniyorum her yere kucuk bir yerde yasiyorum demis konu sahibi cherry

Ee beğenen öyle beğenecek tabii.
Beğenmeyen de beğenmeyecek haklı değil mi?
Sonra birileri gelip değiştirmeye çalışmaz.
Bu kadar sakatlığa rağmen bir insan kendini geliştirmeyip "ben böyle iyiyim yiaaa" diyor inatla aynı kalıyorsa değil ben kimse beğenmez. Beğenmemeli.

Sürekli paradan bahseden adam benim de hoşuma gitmezdi ama sizinki sürekli yatırımdan bahsetmiş anladığım kadarıyla. Yıllar yıllar önce biri bana sürekli ne kadar çok parası olduğundan bahsederdi, bütün muhabbet paradan, arsadan, bahçeden, evden ibaretti. Beni parasıyla etkilemeye çalışıyordu, çok gençtim ama yine de tiksinmiştim ve bir süre sonra dayanamayıp çok parası varsa rulo yapıp üstüne oturabilecegini söylemiştim. Edepsizdim biraz. Bu cümlemle ayrıldım. Siz böyle yapmayın, kendi parasından bahsetmiyor zira. Ama tiksindiyseniz kendisinden elantirik alamadiginizi söyleyin, bitirin muhabbeti.

Diğer konularda sıkıntı görmedim, temizlik severim dolayısıyla temiz erkek de severim. Ev işi yapmak, temiz olmak kadınlara has bir şey değil. Erkekler de elleri ayakları tutuyorsa evlerini temizleyebilirler. Bakımlı erkek de iyidir. Tertemizdir işte ne güzel. Siz temizliği, bakımı sadece kadına addettiginiz için erkekte görünce kadınsı diye düşünmüşsünüz. Oysa olması gereken o. O da insan ve temiz olmalı her insan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…