Pinti erkek benim kaderim mi ya

İstanbuldayim ve arabami sattim. Trafik+otopark sorunuyla ugrasacagima taksi kullaniyorum her yere kucuk bir yerde yasiyorum demis konu sahibi cherry
Küçük yerde "görev yapıyorum". Ama normalde buyuk şehirde yaşıyorum. Zaten burda da ihtiyaç oluyor. Kaldı ki otobüs var ama saat başı geliyor burda da. Hatta iki saatte bir. O yuzden burda ne kadar uzak olursa olsun ya taksiyle gider gelirsin ya yürüyerek. Ya da araban olur.

Yurtdışında mısınız halen , İstanbul'a mı yerleştiniz ? İstanbul'da arabayla bir yere gidip gelmek çok daha büyük bir problem.

Trafik sorununun yanısıra park yeri (özellikle de güvenli bir otopark vb ) bulmak dahi başlı başına bir sorun.

Haritada İstanbul olarak gözüken ancak eskiden İstanbul il sınırlarına dahil olmayan bölgelerden birinde oturuluyorsa, söylediğiniz geçerli olabilir.

Mideniz bulanacak kadar soğuduysaniz iletişimi kesin .

Benim yukarida yazdigim baska uyeye cevapti. Siz ister araba alin ya da almayin ama adamin soyledigi sey dogru. Aylik kasko+trafik sig maliyeti araca gore degisiyor ama 3-3,5 arasi olmustur tahminim.

Ama bir şeylerin ortası olmalı. Pis olmasın temiz olsun ama temizlik hastası da olmasın. Hani kadir ezildi size ne kadar çekici geliyor? Baksan o da tertemiz bir erkek dimi. Anladınız beni siz.

İlk gün o ödedi. Ben teklif ettim tabi ben odeyeyim diye. Diğer günler yemeği ben tatlıyı o ya da tam tersi. Zaten burda her şey ucuz. Oturuyorsun en fazla yüz TL gidiyor büyük şehir gibi değil ki.
Hııı, o zaman büyük çaplı şeylerde cimri diyorsun. Standart cimrisi yani.

Benim yukarida yazdigim baska uyeye cevapti. Siz ister araba alin ya da almayin ama adamin soyledigi sey dogru. Aylik kasko+trafik sig maliyeti araca gore degisiyor ama 3-3,5 arasi olmustur tahminim.
İyi de parası olmayana fazla. Ama aylık geliri 20-30 binse yıllık 5-6 binlik masrafı düşünen adam net cimridir.

Ona göre de, toplu taşımada geçen zaman heba edilen bir zaman olmayabilir. Araç kullanmak , trafiği kollamak , yola dikkat etmek yerine ; taksi veya toplu taşıma kullanarak ek stresten kaçınıyor ve zihnen dinleniyor dahi olabilir.

İyi de parası olmayana fazla. Ama aylık geliri 20-30 binse yıllık 5-6 binlik masrafı düşünen adam net cimridir.
Yillik 5-6 bin degil iste artik o masraf, 25-35 araliginda ortalama cok lazim degilse araba, neden alsin? Belki de araba surmeyi bilmiyor ya da korkuyor ve boylr bir bahane uretti, olamaz mi?

Bu kadar sakatlığa rağmen bir insan kendini geliştirmeyip "ben böyle iyiyim yiaaa" diyor inatla aynı kalıyorsa değil ben kimse beğenmez. Beğenmemeli.
Çıkar onu da beğenen. Sanki her ilişkisi olan kadın veya erkek çok mu çekilir oluyor?
Siz elektrik alamadım deyip görüşmeyi kesin bence

Herkes araba büyük şehir için çok elzemdir diye düşünür ben tam tersini. Küçük şehirlerde araba çok daha lazım. Ha deyince otobüs, dolmuş, taksi bulamazsın. Yer küçüktür ama bir yerden bir yere vasıta bulmak çiledir. Gözünü sevdiğimin İstanbul'u istediğin her yere bir vasıta illaki vardır. Ekstrem durumlar hariç yolda kalmazsınız. Aman neyse ayrıca keyif sizin değil mi ister araç alırsınız ister şömine tutuşturursunuz parayla. En sevmediğim şey heves kırıcılar. Ayrıca erkeğin fazla titizi bence çekilmez en az onun kadar titiz değilseniz. Bir de niye Nivea Krem ya. Yves Rocher falan dese bari. Pintiliği buradan belli

İyi de parası olmayana fazla. Ama aylık geliri 20-30 binse yıllık 5-6 binlik masrafı düşünen adam net cimridir. A
İyi o zaman toplu taşımada yer kavgası yaparken güzelce vakit geçirir artık :) para harcanmak ve konfor için vardır. Adam alti yıl tıp okumuş gece gündüz çalışmış ne için? Nerden neyi kisarim diye hayatı kendine dar edip üstüne üstlük bunun farkında bile olmadan yaşamak için mi? Valla hiç bana göre değil.

Ben de anlamadım. Heralde bimde o dediğiniz markadan yoktur:)

Cimri biriyle ömür geçmez kesinlikle üvey babamdan çok iyi biliyorum bunu. Adamı kansere kadar sürükler. İkinci de en nefret ettiğim durumlardan biri bu kişi sevgilimde olsa arkadaşımda olsa benimle sürekli para, yatırımdan bahsetmesi. Bunlar sürekli konuşulmaz iş ciddiye de binmemiş üstelik birkaç aylık ilişki için saçma bir detay. Arabasının olmaması bile yatırım konusunda berbat olduğunu gösteriyor. Böyle söyleyince yanlış anlaşılmasın benimde yok daha ama alacak durumumda olmadı hiç adam doktor üstüne alanı eleştiriyor kafa yapısına bak. Sinir oluyorum zaten bilmişlik tasyalan erkeklere. Geçende 5 senedir görüşmediğim liseden bi arkadaşımla buluştum daha önce böyle konuşmazdı hiç sürekli kafa yapısına uygun kadının da kesinlikle çalışması ev ekonomisine katkı sağlaması, para desteğinde bulunması hakkında konuştu. Haklı olduğu yanları olsa da sizinde söylediğiniz gibi saatlerce bunu anlatıp durdu kusacaktım artık. Para, ekonomi, ev, arsa, araba........ '' Sence de öyle değil mi naz çalışmayan kadın mı olur her şey ortak olmalı oda katkı sağlamalı '' bunaldım valla. Bizde evi yeni yaptırmıştık müstakil bu bayıldı eve dört tarafı bahçeli sakin nezih yerde falan sürekli övdü benimde hayalim böyle bi ev dedi durdu en son demesin mi '' e sen evlenince anneni gönderirsin o zaman sen kalırsın '' diye. Bende delirdin herhalde dedim kadının evi ayrıca olmasa da öyle saçmalık mı olur dedim. '' öyle de sonuçta senin olacak yani sen kalacaksın annen mi kalacak hep ahahahah '' demesin mi yemin ederim ağzına iki çakasım geldi laubali laubali şakaya vurması yok mu sanki kafasında neler kurduğunu bilmiyorum '' Bende sen evlensen anne babana git der misin '' dedim. Hayır tabi ki şaka yapıyorum dedi. Lan aynı konuyu 3 kez açtı neresi şaka bunun. O kadar sinirlendim ki. Şimdi erkekler kadınlardan yararlanma derdinde aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…