PİNTİMİYİM?BEN SIZCE

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kızlar ev hanımıyım , calısmıyorum bır ısımde yok be esımle anlasma yapmıstık haftalık verecek bana ev ıhtıyacları hersey o karsılıyor sadece o verdıgı para kısısel ıster harca ıster harcama dıyor ama bır elbıse alacaksam onun parası benden cıkacakmıs.
Ben alcagım ayakkabı, elbıse takı ne olursa esımın ustune kıtlıyorum esımde almk zorunda kalıyor uf puf yapsada hep bna pintisın diyor Ama ben paralarımı bırıktırıyorum bısı almak ocın esımın dedıgı gıbı pintımıyım ? Sızce yoksa yook ıyı mı ? Calısacm dıyorum kndı paramı kemdım kazanırım fılan hayır... dıyor mecbur para verıyor sart koyuyor hıh

Yok kız ne zorlaması onun verdıgı parayı harcamamı ıstyr bende hep sınırlenırım kavga cıkar bu yuzden pıntı ((dıye bu laftan hoslanmıyorum

Kusura bakma ama eşin haklı sonuçta sana haftalık veriyor .
Harcayacağın kadarını harca gerisini biriktir , yazık değil mi adama.
Hem harçlık verecek harcamayacaksın üstüne üstlük hesabını kitabını şaşırtacaksın , güzel yöntem
Pintilik sayılır mı sanmam , benim de param bittiğin de sarıyorum eşime .
Tabi bu onun haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Canım topluyorum ama calısmamada ızın yok ha

Size zaten ihtiyac verilen parayi biriktirip, ihtiyaciniz icin ekstra para istiyorsaniz pintisiniz evet.
Adam para veriyormus, onu kullanin iste ne aliyorsaniz.
Laptop alacam canım kendısı almıyor bıde ıhtyc dedıysem de bazen kesıyor yemek yapmıyorsam bır nevı ceza ymıs :))

Laptop alacam canım kendısı almıyor bıde ıhtyc dedıysem de bazen kesıyor yemek yapmıyorsam bır nevı ceza ymıs :))

ilginç bir mantık.Annemle babamı düşündüm.Babam da anneme verir para ama ne yaptın diye sormaz bile.Bir şey alınacaksa yine kendi alır.Bir şey beğendiyse alır.Hele de yemek yapmadın diye parayı eksik vermesi de neyin nesi Allah aşkına.Evlisiniz siz,onun çalışanı değilsiniz ki.

asıl kocan pinti benim eşimde günlük 5 lira haşlık verir ama sormaz ve bütün ihtiyaçlarımı kendi karşılar

Sizin olay garip bi'sey olmus. Esin ihtiyaclarini karsila diye para veriyo sen onu cebe atip o parayi unut diyosun... Haliyle sana para vermenin bi'mantigi kalmiyo yine adam aliyo cunku...

Ama su yemek yapmayinca para vermeme olayi tamamen sacmalik. Ben ikna eder ise girerdim adamin eline bakacagima...

Yooooğğğğğ ben de öyleyim
Şuan eşim bozuk para biriktiriyor bizim birikimimiz için kendi bozuk paralarımı kağıt para karşılığında satıyorum ona :)
Para istiyorum sonra alışveriş için kartlıda istiyorum araya sıkıştırıyorum
Ama şunu eklim o nakitlerin hepsi birikimimiz için bildiğinden bişi demiyo
Soydun yine beni hatun diyo

Bence de pintisin
Ayrıca böyle yaşamayada mecbursun bu gidişle. Çalışmana izin vermemesi çok saçma seni bağımlı yapmaya çalışıyor eşin yerinde olsam çalışırım rahat rahatta harcarım ki öyle yapıyorm zaten...

eşime kitliyorum ne kadar garip bi anlatış yargılamak istemiyorum ama cok yadırgadım.

bizde eve giren para bir görülür benim param senin paran olmaz, benim paramdan su kadar sana haftalık veriyorum, ben kendi paramdan almıyorum eşime kitliyorum bunlar cok itici seyler değil mi

aile olmak böyle bişey değil gibi ama herkesin kendi yasantısı tabi cok garipmiş.

Parayi ne icin biriktiriyorsun peki? Elbiseyi ona kitleyip kendinize daha yuksek fiyatli bisey icin mi yoksa ev icin mi sakliyorsunuz?

Eşin çalışmana izin vermediğine göre ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ama zaten sana para veriyormuş ihtiyaçlarını karşılaman için. Bence de pintisin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…