- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Yok kız ne zorlaması onun verdıgı parayı harcamamı ıstyr bende hep sınırlenırım kavga cıkar bu yuzden pıntıçalışmana izin vermiyorsa, senin isteklerini gücü yettigi kadar karşılamalı. sen de gücü yetmeyecegi şeylere zorlamadıgın sürece sorun yok. karşılıklı anlayış sadece. eger kocanın durumunu çok zorlamıyorsan pinti olmuş olmazsın bence.
Canım topluyorum ama calısmamada ızın yok haKusura bakma ama eşin haklı sonuçta sana haftalık veriyor .
Harcayacağın kadarını harca gerisini biriktir , yazık değil mi adama.
Hem harçlık verecek harcamayacaksın üstüne üstlük hesabını kitabını şaşırtacaksın , güzel yöntem
Pintilik sayılır mı sanmam , benim de param bittiğin de sarıyorum eşime .
Tabi bu onun haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Canım topluyorum ama calısmamada ızın yok haKusura bakma ama eşin haklı sonuçta sana haftalık veriyor .
Hem harçlık verecek harcamayacaksın üstüne üstlük hesabını kitabını şaşırtacaksın , güzel yöntem
Laptop alacam canım kendısı almıyor bıde ıhtyc dedıysem de bazen kesıyor yemek yapmıyorsam bır nevı ceza ymıs :))Size zaten ihtiyac verilen parayi biriktirip, ihtiyaciniz icin ekstra para istiyorsaniz pintisiniz evet.
Adam para veriyormus, onu kullanin iste ne aliyorsaniz.
Laptop alacam canım kendısı almıyor bıde ıhtyc dedıysem de bazen kesıyor yemek yapmıyorsam bır nevı ceza ymıs :))
Kızlar ev hanımıyım , calısmıyorum bır ısımde yok be esımle anlasma yapmıstık haftalık verecek bana ev ıhtıyacları hersey o karsılıyor sadece o verdıgı para kısısel ıster harca ıster harcama dıyor ama bır elbıse alacaksam onun parası benden cıkacakmıs.
Ben alcagım ayakkabı, elbıse takı ne olursa esımın ustune kıtlıyorum esımde almk zorunda kalıyor uf puf yapsada hep bna pintisın diyor Ama ben paralarımı bırıktırıyorum bısı almak ocın esımın dedıgı gıbı pintımıyım ? Sızce yoksa yook ıyı mı ? Calısacm dıyorum kndı paramı kemdım kazanırım fılan hayır... dıyor mecbur para verıyor sart koyuyor hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?